- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
slm canım amasya merkezdemisn bende merzifondayım mehmetçik ilköğretime gidiyo oğlum
Canım bende Merzifon'dayız.Vali Hüseyin Poroy'da benim kızım.
Bu arada kızlar kimimizin ilerde olması, kimimizin geride olması normal.Öğretmen sınıfa göre ilerlemek zorundadır.Panik yapmayın nolur.Sınıfının durumunu en iyi öğretmen bilir.Henüz hazır değillerken yeni sese geçmesi büyük hata olur.İyiler, her verdiğini alacak çocuklar mutlaka vardır.Ama sınıf genelini düşünmek zorunda.Rahatlayın,öğretmen işini bilir.Ona bırakın herşeyi.a.s.
slm bayanlar yani okula başlayan cocuklara başarılar dilerim
benim oglum 4 de gidiyor :lepi:
benim merakım siz dede el yazısı varmı cok zorlanmıştık el yazısından
aa 2 mizde merzifondayız desene nerde oturuyorsun canım ben seçkinler sitesindeyim askeri lojmanların arka nizamiyesinin ordayım ne güzel merzifondan biri oldugunu bilmekhihoyyyt
İyi bayramlar kızlar.Bizde daha ödevin başına hiç oturmadık.Son gün yapacam diye ağlıyor.Ama çare yok, bugün işlerimi halledip oturacağım onunla.Sizin ödevler ne durumda?
mrb canım bizimki çok meraklı maşşallah hemen yaptı bitirdi ve sıksık calışıyoz öğrendikjlerimizi işşallah hep böyle gider
slm kızlar...benimkide son güne ödevlerini bıraktı okumayı söktü ama yazmada biraz ağır...bizimkide E,L,A,M,T.şimdilik bunları öğrendi,allah bütün çocuklara zihin açıklığı versin çünkü el yazısı zor.
Biz ödevi bıraktık yarıda.Hasta oldu kızım.Bademcik kulağa vurmuş.Kulağının altı şiş.Arada bir öyle ağrıyor ki,zıplaya zıplaya ağlıyor kuzum.Dün doğumgünüydü birde.Ama hastalıkla geçti.Ödev görecek halimiz kalmadı.Son günlere bıraktık, böyle oldu, napalım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?