- Konu Sahibi tirtilkurabiye
öncelikle tşk ederim size bir sorum olacak ben çok fazla sinirleniyom ve stres yapıyom sizce nasıl davranmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba öncelikle dediğim gibi sakin olmaya çalışın gelelim bunu nasıl yapacağınıza çok sinirlendiğinizi hissettiğiniz an çocuğunuzun yanından ayrılın ve size en çok keyif veren şeyi yapın her ne olursa mesela ben o an derste sinirlendiğimde tenefüste içeceğim çayın hayalini kurardım naniknaniköncelikle tşk ederim size bir sorum olacak ben çok fazla sinirleniyom ve stres yapıyom sizce nasıl davranmalıyım
merhaba öncelikle dediğim gibi sakin olmaya çalışın gelelim bunu nasıl yapacağınıza çok sinirlendiğinizi hissettiğiniz an çocuğunuzun yanından ayrılın ve size en çok keyif veren şeyi yapın her ne olursa mesela ben o an derste sinirlendiğimde tenefüste içeceğim çayın hayalini kurardım naniknanik
onun zorlandığını ama çok zorlandığını aklınızdan sakın çıkarmayın,yaşayacağı gerginlik çocukta geri tepkiye yol açar ve o an okuyacağı varsada okumaz
demiştim ya hani sizin zor bir dil öğrendiğinizi hayal edin ve öğretmeninizin size okuyamadığınız yada yazamadığınız için kızıp bağırdığını düşünün inanın çok etkili olacak
evet o küçük bir insan ama onunda karakteri duyguları düşünceleri var empati kurduğunuz müddetçe en sakin anne siz olacaksınız :lepi:
aslında onların bizden bi farkı yok sadece boyları kısa hihoyyythihoyyyt
Bizde hala e ve l harfleriyle uğraşıyoruz.Ödev yapmak işkence gibi.Sinirlenmemeye çalışıyoruz.Sakin sakin devam kızlar.Başka çare yok.
Bizde hala e ve l harfleriyle uğraşıyoruz.Ödev yapmak işkence gibi.Sinirlenmemeye çalışıyoruz.Sakin sakin devam kızlar.Başka çare yok.
arkadaşım neden bağırmasına izin veriyorsunuz öğretmenin.o çocuklar daha ne yapabilirki.zaten yavrucakların hayıtındaki ilk dönüm noktası.benim çocuğum çok hassas öğretmeni ona bağırsa yapacağınıda yapamaz ki asla izin verem hatası dahi varsa önce güzellikle konuşarak öğretecek.siz biran önce gidin öğretmenle konuşun çocuk okuldan soğur.dersleride okadar ağır vermesine hayret ettim.benim oğluş 4 sayfa kısa kısa ödevi bile yaparken sıkıldı ne ödüllerle ne dillerle yaptırdık.ama okulunu çok seviyor helede öğretmenini.
Allahım i'den n'den bahsediliyoo. bizim tatil ödevimiz 1 sayfa E harfi.... niye yavaşız anlayamadım...dönemden 9 günde gitti.. yarı yıl geldiğinde biz hala eee liyo olcaz herhalde....
canım siz cok geri kalmışsınız biz a harfiyle birleştiriyoz neden öyle oldu öğretmene bir sorsanıza