• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları şimdi okullu olduk 1 sinifa cocugu baslayan anneler buyrun paylaşim yerimiz olsun ne

hım bende e en kolay diye biliyorum ama
dhilek cim gerçekten çok geride kalmışsınız tatlım da bunlar aşılmayacak problemler degil bu kadar sıkıntı yapma kendine bu çocuklar seneler boyu okuyacak zaten tatlım
büyük oğlanın öğretmeni çok hırslıydı hiç çizgi çalışması falan yapmadan geçmiştik biz ikinci gün harflere o yüzden herhalde bana çok yavaş geliyor bu öğretmen
oğlumla bir problemimiz yok şükür okuyabiliyor yazabiliyor bütün harfleri tanıyor geçen seneden üstüne düşme demişlerdi bende hiç çalıştırmadım
biz şu an ali talat ela el ele gibi cümleer kuruyoruz matematikten 10a kadar rakamları yazdık öğrenioruz kızlar benim oğlan istediği kadar sayıyo maşşalah ikişer ikişer 100e kaadr 5 er 5 er 100 e kadar sayabiliyoruz öğretmen aynı zamanda geri sayım yaptırmamz gerektiğinide söylüyor
bu arada böyle oğlumu övmüş gibi mi oldum nedir kızlar ilk oğlanda ben çok zorluk çektim inanın yazmak istemezdi aglardı ay ay ne günlerdi çok afedersiniz ama göbegim çatladı tabiri caizse
işte her çocuk farklı oluyor canlarım hepimizin bebişlerine kolaylıklar versin rabbim
herkesin bayramını kutluyorum şimdiden şimdiden diyorum çünkü bir kaç gün yokum sevgiler sizeeee

slm canım amasya merkezdemisn bende merzifondayım mehmetçik ilköğretime gidiyo oğlum

Canım bende Merzifon'dayız.Vali Hüseyin Poroy'da benim kızım.

Bu arada kızlar kimimizin ilerde olması, kimimizin geride olması normal.Öğretmen sınıfa göre ilerlemek zorundadır.Panik yapmayın nolur.Sınıfının durumunu en iyi öğretmen bilir.Henüz hazır değillerken yeni sese geçmesi büyük hata olur.İyiler, her verdiğini alacak çocuklar mutlaka vardır.Ama sınıf genelini düşünmek zorunda.Rahatlayın,öğretmen işini bilir.Ona bırakın herşeyi.a.s.

kızlar nasılsınız ...bizim öğretmenimiz bayram tatili için bir dolu ödev vermiş..yavaş yavaş yapıcaz artık..kaydirigubbakcemile5biz el ele deyiz henüz..bundan sonra a sesine geçiyoruz..hihoyyytbenim kız baştan biraz zorlanıyordu fakat şu an çok iyi gidiyor.:nazar:benim bile yanında durmamı istemiyor..kendi başına yapcekmiş yerimsenibenAllah bozmasın..kaydirigubbakcemile3.

Canım bende Merzifon'dayız.Vali Hüseyin Poroy'da benim kızım.

Bu arada kızlar kimimizin ilerde olması, kimimizin geride olması normal.Öğretmen sınıfa göre ilerlemek zorundadır.Panik yapmayın nolur.Sınıfının durumunu en iyi öğretmen bilir.Henüz hazır değillerken yeni sese geçmesi büyük hata olur.İyiler, her verdiğini alacak çocuklar mutlaka vardır.Ama sınıf genelini düşünmek zorunda.Rahatlayın,öğretmen işini bilir.Ona bırakın herşeyi.a.s.

aa 2 mizde merzifondayız desene nerde oturuyorsun canım ben seçkinler sitesindeyim askeri lojmanların arka nizamiyesinin ordayım ne güzel merzifondan biri oldugunu bilmekhihoyyyt

slm bayanlar yani okula cocuklara başarılar dilerim

benim oglum 4 de gidiyor

benim merakım siz dede el yazısı varmı cok zorlanmıştık el yazısından

slm bayanlar yani okula başlayan cocuklara başarılar dilerim

benim oglum 4 de gidiyor :lepi:

benim merakım siz dede el yazısı varmı cok zorlanmıştık el yazısından

ama normal yazıyı zor yazıyor ben kendi yazısını okuyamuyom cok kötü yazıyor bide hızlı yazyormuş hiç anlamıyom :1no2:

kızlar herkse hayırlı bayramlar nasılsınız bayramda ders calıstırmak zorundayız ama büyün cocuklar dısarıda aklıda sokakda 2 gündür ödev yapmıyo benimnki bugün 4 sayfa yazmadana sokak yok dedim bakalım ne olacak

İyi bayramlar kızlar.Bizde daha ödevin başına hiç oturmadık.Son gün yapacam diye ağlıyor.Ama çare yok, bugün işlerimi halledip oturacağım onunla.Sizin ödevler ne durumda?

kızlar biz daha yalnızca e harfini öğrendik öğretmen, bayramdan sonra başlıycam 9 gün tatilde bocalarlar dedi bizde sıkıntı yapan veli yok yani bizim öğretmen diyoki herkez okuma yazma öğrenecek ama, herkez üniversiteyi kazanamayacak fazla abartmaya gerek yok ilkokul 1i diyo....

İyi bayramlar kızlar.Bizde daha ödevin başına hiç oturmadık.Son gün yapacam diye ağlıyor.Ama çare yok, bugün işlerimi halledip oturacağım onunla.Sizin ödevler ne durumda?

mrb canım bizimki çok meraklı maşşallah hemen yaptı bitirdi ve sıksık calışıyoz öğrendikjlerimizi işşallah hep böyle gider :nazar::nazar:

biz bugün artık ödevlerimizi yapmaya başladık...ama ne başlayış..üç sayfa le yazdı , halen le ye la diyor...takıldık le de...kafamçokkarıştıbaşım ağrımaya başladı..:delphin:

mrb canım bizimki çok meraklı maşşallah hemen yaptı bitirdi ve sıksık calışıyoz öğrendikjlerimizi işşallah hep böyle gider :nazar::nazar:

Ay ne mutlu size ya...Biz bugün oturduk ödevin başına, 2 tane Ele yaptık(sayfa değil,satırda değil, tane)' Bunu bitirelimde yarında diğer sayfayı yapacağız,hadi kızım ' dedim.Ağlamaya başladı, yapmıycam diye.Orda bıraktı ödev yapmayı.2 gün kaldı, daha doğru düzgün bişey yapmadık.Delirecem valla.Sabrımı zorluyor iyice.Motive etmek adına denemediğim kalmadı ya.Siz neler yapıyorsunuz kızlar?

tırtıl kurabiye,damlasu ve dieğer arkadaşlar hayırlı olsun sonunda sizlerde bu zorlu okul hayatıyla birebir olmaya adım attınız.her ne kadar çocuklarınız gitsede,sizlerde yeniden birinci sınıftan başlıyorsunuz değilmi.eeeee allah yardımcınız olsun kolay değil.şimdi daha bir zorlaştı sanki.kendinizi onların yerinede koyun.bol zihin acıklığı diliyor,yolları acık olsun diyorum

slm kızlar...benimkide son güne ödevlerini bıraktı okumayı söktü ama yazmada biraz ağır...bizimkide E,L,A,M,T.şimdilik bunları öğrendi,allah bütün çocuklara zihin açıklığı versin çünkü el yazısı zor.

slm kızlar...benimkide son güne ödevlerini bıraktı okumayı söktü ama yazmada biraz ağır...bizimkide E,L,A,M,T.şimdilik bunları öğrendi,allah bütün çocuklara zihin açıklığı versin çünkü el yazısı zor.

SİZ BAYA İLERDESİNİZ BİZDENVALLA BİZ e l a t yazıyoruz son 2 sayfa ödevimiz var
bakalım dün akşam okuma yaptık bol bol dedim ödevler bitmeden sokak yok şimdi odasında oturup yazıyor bende kontrol edeceğimşutarafagitti

Biz ödevi bıraktık yarıda.Hasta oldu kızım.Bademcik kulağa vurmuş.Kulağının altı şiş.Arada bir öyle ağrıyor ki,zıplaya zıplaya ağlıyor kuzum.Dün doğumgünüydü birde.Ama hastalıkla geçti.Ödev görecek halimiz kalmadı.Son günlere bıraktık, böyle oldu, napalım.....

Biz ödevi bıraktık yarıda.Hasta oldu kızım.Bademcik kulağa vurmuş.Kulağının altı şiş.Arada bir öyle ağrıyor ki,zıplaya zıplaya ağlıyor kuzum.Dün doğumgünüydü birde.Ama hastalıkla geçti.Ödev görecek halimiz kalmadı.Son günlere bıraktık, böyle oldu, napalım.....

geçmiş olsun canım ödevler duradurdursun saglık daha önemliiiiia.s.a.s.a.s.

Back