- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
-
- Konu Sahibi ShadowShadow
Dual plan...gogus kası kesiliyor..cikarinca normal insanlarda normale donmesi zor ama benim uzun bir spor gecmisim ve egitimim var.o yuzden ben %70 normale dondururum antrenmanlaYa ne kadar üzücü bir durum. Kaslarınızı nasıl kesti anlamadım. Çıkarınca tamamen normale dönebilecek misiniz?
Çok iyi sevindim sizin adınıza, tekrar tekrar geçmiş olsun...Dual plan...gogus kası kesiliyor..cikarinca normal insanlarda normale donmesi zor ama benim uzun bir spor gecmisim ve egitimim var.o yuzden ben %70 normale dondururum antrenmanla
merhaba, benim icin ilk 10 sene cok guzeldi. 11. sene kapsul oldu. Cikarmak istedim . O kadar uzun zamandan sonra olusacak deformasyonun duzelemeyecegini ogrendim (ki, ameliyattan once doktorum ne zaman istersem cikarabilecegimi ve memenin toparlayacagini soylemisti) ve revizyon olmak durumunda kaldim. Son uc aydir pes pese anlayamadigim bazi seyler yasamaya basladim. bunlarin arasinda adet duzensizligi, omurga rahatsizliklari ve otoimmun hastaliklar bulunuyor. meme implantlari otoimun hastaliklara yol acabiliyor ya da bu hastaliklarin belirtilerini "taklit" edebiliyor. hayatimin en uretken donemindeydim. su an tamamen sagligimla ilgilenmek durumundayim. ben ameliyat olmadan once birilerinin bana bunlari soylemesini cok isterdim.Inanilmaz. suan cok korktum bunlari okudukca. Ama bir bu kadar da memnun insan var o nasil oluyor anlamiyorum
merhaba, benim icin ilk 10 sene cok guzeldi. 11. sene kapsul oldu. Cikarmak istedim . O kadar uzun zamandan sonra olusacak deformasyonun duzelemeyecegini ogrendim (ki, ameliyattan once doktorum ne zaman istersem cikarabilecegimi ve memenin toparlayacagini soylemisti) ve revizyon olmak durumunda kaldim. Son uc aydir pes pese anlayamadigim bazi seyler yasamaya basladim. bunlarin arasinda adet duzensizligi, omurga rahatsizliklari ve otoimmun hastaliklar bulunuyor. meme implantlari otoimun hastaliklara yol acabiliyor ya da bu hastaliklarin belirtilerini "taklit" edebiliyor. hayatimin en uretken donemindeydim. su an tamamen sagligimla ilgilenmek durumundayim. ben ameliyat olmadan once birilerinin bana bunlari soylemesini cok isterdim.
Bendede idrar yolu enfeksiyonu basladi...yemin ederim hayatimin hicbir döneminde bu kadar hastalikla ugrasmamistimmerhaba, benim icin ilk 10 sene cok guzeldi. 11. sene kapsul oldu. Cikarmak istedim . O kadar uzun zamandan sonra olusacak deformasyonun duzelemeyecegini ogrendim (ki, ameliyattan once doktorum ne zaman istersem cikarabilecegimi ve memenin toparlayacagini soylemisti) ve revizyon olmak durumunda kaldim. Son uc aydir pes pese anlayamadigim bazi seyler yasamaya basladim. bunlarin arasinda adet duzensizligi, omurga rahatsizliklari ve otoimmun hastaliklar bulunuyor. meme implantlari otoimun hastaliklara yol acabiliyor ya da bu hastaliklarin belirtilerini "taklit" edebiliyor. hayatimin en uretken donemindeydim. su an tamamen sagligimla ilgilenmek durumundayim. ben ameliyat olmadan once birilerinin bana bunlari soylemesini cok isterdim.
Hadi ya uzuldum baska ne sorunlar olmaya basladi benimde oyle olduydu yavas yavas sonra hizla cogaldilar problemler.arastirma yaptinizmi hangi doktor nasil cikartacagina dair?Evet ve artarak malesef..çok araştırdım bazilarinda 1 ayda bazilarinda 5 senede bazilarinda 10 senede cikiyor belirtiler...ve şükrediyorum benimkiler 6.ayda cikti daha fazla beni zehirlemeden kurtulcam bunlardan
Aynen bendede oyle oldu otoimmun belirtileri takliti ve adet kanamalari 5 gunden iki gune dustu ve cok az kan siz cikattirdinizmi?ben cikattirdim ama kapsuller iceride kaldi ve kapsuller de ayni silkon gibi o belirtilere devam edio cunku butun toksini emiomerhaba, benim icin ilk 10 sene cok guzeldi. 11. sene kapsul oldu. Cikarmak istedim . O kadar uzun zamandan sonra olusacak deformasyonun duzelemeyecegini ogrendim (ki, ameliyattan once doktorum ne zaman istersem cikarabilecegimi ve memenin toparlayacagini soylemisti) ve revizyon olmak durumunda kaldim. Son uc aydir pes pese anlayamadigim bazi seyler yasamaya basladim. bunlarin arasinda adet duzensizligi, omurga rahatsizliklari ve otoimmun hastaliklar bulunuyor. meme implantlari otoimun hastaliklara yol acabiliyor ya da bu hastaliklarin belirtilerini "taklit" edebiliyor. hayatimin en uretken donemindeydim. su an tamamen sagligimla ilgilenmek durumundayim. ben ameliyat olmadan once birilerinin bana bunlari soylemesini cok isterdim.
Henüz çıkartmadım.gogus kasinda ve ordaki yumusak dokuda skar keçeleşmis resmen sertleşmiş kası kestikleri alan yani.hergun fizik tedaviye gidiyorum.bitsin doktorumla karar vericez elbetteki fizik tedavicimle.estetik cerrahim sorunun kürek kemiginde oldugunu söyleyip duruyoHadi ya uzuldum baska ne sorunlar olmaya basladi benimde oyle olduydu yavas yavas sonra hizla cogaldilar problemler.arastirma yaptinizmi hangi doktor nasil cikartacagina dair?
Insallah becerikli ve tum kapsulu cikarabilen bi cerrah bulabilirsiniz kapsulun cikmasi sart yoksa iyilesemezsiniz cunku kapsul silikonda olan butun toksini emio.Henüz çıkartmadım.gogus kasinda ve ordaki yumusak dokuda skar keçeleşmis resmen sertleşmiş kası kestikleri alan yani.hergun fizik tedaviye gidiyorum.bitsin doktorumla karar vericez elbetteki fizik tedavicimle.estetik cerrahim sorunun kürek kemiginde oldugunu söyleyip duruyoşaka gibi dimi dalga geciyorum artik.estetik cerrahlara göre ya psikolojik yada baska bi sorun var aylarca çekme var çekme var dedim aldigim yanit psikolojik oldu estetik cerrahimdan megerse scar sertlesmis dokularida mahvetmiş velhasil kelam hepsi aynı umursamiyorum onlari.tek dinledigim gercekten sizin agrinizi ciddiye alan agrinizi kesmek icin ugrasan hekimlerim.
Bunun için mikro cerrahide iyi olan bir hekim bulmak gerekiyor.ve ben o hekimi buldum asla ve asla kendi cerrahima cikarttirmam.estetik cerrahlar sizin sagliginizi pek onemsemiyor onlar icin guzel mi guzel heh tamam olayi var.kası fazla kesmiş skar iyilesecekmi bu vucut bu slikonu kaldirirmi hiiicc umurlarinda degil.cerrahim ameliyat öncesi kac cc takacaksiniz dedigimde ne sığarsa demişti alla allaah dedim nasil yani simdiki bilgim olsaydi o cumleyi kuran bir hekime asla ameliyat olmazdim.Insallah becerikli ve tum kapsulu cikarabilen bi cerrah bulabilirsiniz kapsulun cikmasi sart yoksa iyilesemezsiniz cunku kapsul silikonda olan butun toksini emio.
Doktorunuzun ismini verebilirmisiniz bana bende kalan kapsüller icin doktor ariorum ama almanyada sadece bir doktor var ve 8500 euro turkiyede bulabilrsem turkiyede olacagim bu amaliyati bii belirtilerinden daha onemlisi bende alergan implantlar vardi yasakli olan eger kapsuller icerde kalirsa kanser riski hala var malesef bu yuzden amaliyat olmak isdiorumBunun için mikro cerrahide iyi olan bir hekim bulmak gerekiyor.ve ben o hekimi buldum asla ve asla kendi cerrahima cikarttirmam.estetik cerrahlar sizin sagliginizi pek onemsemiyor onlar icin guzel mi guzel heh tamam olayi var.kası fazla kesmiş skar iyilesecekmi bu vucut bu slikonu kaldirirmi hiiicc umurlarinda degil.cerrahim ameliyat öncesi kac cc takacaksiniz dedigimde ne sığarsa demişti alla allaah dedim nasil yani simdiki bilgim olsaydi o cumleyi kuran bir hekime asla ameliyat olmazdim.
Antalya duygu aksoy.ben çıkartırsam bu hekimi tercih edecegim.kendisi mikro cerrahide cok basarili.yada istanbulda tamer şakrak veya prof.dr ömer özerdem benim cerrahın abisiDoktorunuzun ismini verebilirmisiniz bana bende kalan kapsüller icin doktor ariorum ama almanyada sadece bir doktor var ve 8500 euro turkiyede bulabilrsem turkiyede olacagim bu amaliyati bii belirtilerinden daha onemlisi bende alergan implantlar vardi yasakli olan eger kapsuller icerde kalirsa kanser riski hala var malesef bu yuzden amaliyat olmak isdiorum
Ne guzel her yaziniza gulumseme koyuyorsunuz bii sizin vucudunuza hasar vermis ama hayat sevincinize zarar vermenisAntalya duygu aksoy.ben çıkartırsam bu hekimi tercih edecegim.kendisi mikro cerrahide cok basarili.yada istanbulda tamer şakrak veya prof.dr ömer özerdem benim cerrahın abisi
Tam 7 aydır acı cekiyorum.nereye gitsem psikolojik deyip yolladilar.bi ara harbiden psikolojimmi bozuldu diyip oturup düşündüm.en son duygu aksoya gittim tek bir cümle kurdu bana acının psikplojisi olmaz iste o zaman dank etti.problem vardi ve ben ne oldugunu bulmaliydim buldumda.komik olan kendi cerrahimin hala slikonlarla bir alakasinin olmadigini savunmasiNe guzel her yaziniza gulumseme koyuyorsunuz bii sizin vucudunuza hasar vermis ama hayat sevincinize zarar vermenisbenim vucudum kadar pskolojimde maf oldu caresis gibi hissesiorum keske ilk amaliyati aceleye getirmeyip arastirip tam olsaydim amaa bir anca once kurtulmak isdedim isde cunku belirtilerim cok kötüydü
henuz cikarmadim ama bugun romatologla gorustum, bazi kan degerlerinin lupus'un taban belirtilerini gosterdigini soyledi. 6 ay sonra tekrar tahlil yapilacak. hem aradan gecen cok uzun zamandan hem de pandemiden dolayi ameliyat kararini iyi dusunup almak istiyorum. ama 6 ay sonraki tahlil sonucunda lupus teshisi konursa cikartacagim. fizik tedavim devam ediyor. diger yandan implantlarin sadece lenfoma degil beyin tumoru ihtimalini de bir misli arttirdigini okudum bir akademik makalede. bir de bunlar var... kapsulleri umarim iyi bir doktorla halledersiniz. cikardiginizda patolojiye gondermeyi unutmayin.Aynen bendede oyle oldu otoimmun belirtileri takliti ve adet kanamalari 5 gunden iki gune dustu ve cok az kan siz cikattirdinizmi?ben cikattirdim ama kapsuller iceride kaldi ve kapsuller de ayni silkon gibi o belirtilere devam edio cunku butun toksini emio
Ben gormedim ama amaliyat olurkan riskler grubunda lupus varmis zaten lupus rotoid atrid sjögren sendromu ibs sac dökülmesi bunlar yaziomus ama ben farketmedim.belki lupus degilsinizdir cunku cok duydum ilk kanda lupus cikip ikincide cikmayan belki sadece taklit ediodur.lupus pelirtileri varmi?bence herkez amarikan grubuna uye olmali o gruptaki insanlarin septomlarini duyunca aaa evet bu bendede vardi aslinda diyceksiniz.malesefhenuz cikarmadim ama bugun romatologla gorustum, bazi kan degerlerinin lupus'un taban belirtilerini gosterdigini soyledi. 6 ay sonra tekrar tahlil yapilacak. hem aradan gecen cok uzun zamandan hem de pandemiden dolayi ameliyat kararini iyi dusunup almak istiyorum. ama 6 ay sonraki tahlil sonucunda lupus teshisi konursa cikartacagim. fizik tedavim devam ediyor. diger yandan implantlarin sadece lenfoma degil beyin tumoru ihtimalini de bir misli arttirdigini okudum bir akademik makalede. bir de bunlar var... kapsulleri umarim iyi bir doktorla halledersiniz. cikardiginizda patolojiye gondermeyi unutmayin.
Kesinlikle katıliyorum bu şeyler bildiginiz bomba gibi ne zaman patlayacaklari belli degilBen gormedim ama amaliyat olurkan riskler grubunda lupus varmis zaten lupus rotoid atrid sjögren sendromu ibs sac dökülmesi bunlar yaziomus ama ben farketmedim.belki lupus degilsinizdir cunku cok duydum ilk kanda lupus cikip ikincide cikmayan belki sadece taklit ediodur.lupus pelirtileri varmi?bence herkez amarikan grubuna uye olmali o gruptaki insanlarin septomlarini duyunca aaa evet bu bendede vardi aslinda diyceksiniz.malesef
Çok geçmiş olsun, çok büyük mu oldular da acaba boyle bı soruna yol açtı? Kaç CC idi takılan protez?Valla gercekler bunlar malesef.ne güzel sağlıklıydim simdi re
Şu problemlerim bi bitseydi bende bingil bingil kullansaydimcokda guzel oldular cikarttirmaya kiyamiyorum.o kadar heves ettim bikini giyerim bu yaz diye bikini giymeyi birak yuzmek bile yasaj
350 ccÇok geçmiş olsun, çok büyük mu oldular da acaba boyle bı soruna yol açtı? Kaç CC idi takılan protez?
Canım bu tanıyı kim koydu? Estetik doktorları herşey yolunda diyip gönderiyor.Henüz çıkartmadım.gogus kasinda ve ordaki yumusak dokuda skar keçeleşmis resmen sertleşmiş kası kestikleri alan yani.hergun fizik tedaviye gidiyorum.bitsin doktorumla karar vericez elbetteki fizik tedavicimle.estetik cerrahim sorunun kürek kemiginde oldugunu söyleyip duruyoşaka gibi dimi dalga geciyorum artik.estetik cerrahlara göre ya psikolojik yada baska bi sorun var aylarca çekme var çekme var dedim aldigim yanit psikolojik oldu estetik cerrahimdan megerse scar sertlesmis dokularida mahvetmiş velhasil kelam hepsi aynı umursamiyorum onlari.tek dinledigim gercekten sizin agrinizi ciddiye alan agrinizi kesmek icin ugrasan hekimlerim.
Canimmm bu taniyi fiziktedavi bölümü koyuyor.senin ne şikayetin var.ben butun bolumleri tek tek gezdimCanım bu tanıyı kim koydu? Estetik doktorları herşey yolunda diyip gönderiyor.
hangi doktora gittin hangi şikayetle? skar sertleşmesini nasıl gördüler? Bendebaktırmak istyorumda kime gidecem bilmiyorum
Estetik cerrahlar parayı alana kadar doktorluk yapıyor sonrası boş yeminle