- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
-
- Konu Sahibi ShadowShadow
Rica ederim.cok iyi arastirin lütfen neticede sağlık herseyden önemli.otoimmün ve bll diye araştırın.cok gecmis olsun bilmiyorum acikcasi.. yaptirmazsam sanki hep aklimda kalacakmis gibi. yaptirsam da bu dusunceler beynimi yiyecek. Cok karmasigim. Tesekkur ederim deneyiminizi paylastiginiz icin
Ben de aynısını burun da yaptım maalesef küçük bir kemer vardı onu düzelttirdim ama meğer o beni ben yapan özellikmiş. Geri dönüşü de yok. Ama tabi meme bana çok riskli geliyor sonuçta vücuda yabancı bir madde koyuluyor hiç sağlıklı değilBende öyleydim sıkı kalcalar kasli kollar karin kaslari tek eksik memeler diyodum.giydigim hicbisey yakismiyo gibi geliyodu.dümdüz tahta gibiydim.şimdi de diyorumki keşke 9 ay öncesine dönebilsem.özgüven sadece memelerle olmuyormus onu acı tecrübeyle ögrendim.sağlıksiz olmaktansa memesiz olmayi tercih ediyorum şuanda ve 2 ay cabuk gecsin diye gün sayıyorum.
Evet kesinlikle katiliyorum..Az kaldı şutlamama bu seyleri 2 ay daha dayanicam sonra vucudumdan söküp atıcam.birdahada vucudumun hicbir yerine yabanci madde sokmiycam..cok buyuk risk..keske 9 ay oncesine donebilsem..Ben de aynısını burun da yaptım maalesef küçük bir kemer vardı onu düzelttirdim ama meğer o beni ben yapan özellikmiş. Geri dönüşü de yok. Ama tabi meme bana çok riskli geliyor sonuçta vücuda yabancı bir madde koyuluyor hiç sağlıklı değil
Doktorunuzu öğrenebilirmiyimm acabaBen 3 yıldır hiç bi sorun yaşamadım çok memnunum
Akrabalarımda 2 kişi yaptırdı onların nerdeyse 10 senelik
Hepimiz bıngıl bıngıl geziyoruz
Çok geçmiş olsun. Benim de burun ameliyatı sonrası psikolojim tamamiyle bozuldu. İnsan vücuduna böyle müdahale etmemeliymiş benceEvet kesinlikle katiliyorum..Az kaldı şutlamama bu seyleri 2 ay daha dayanicam sonra vucudumdan söküp atıcam.birdahada vucudumun hicbir yerine yabanci madde sokmiycam..cok buyuk risk..keske 9 ay oncesine donebilsem..
Kesinlikle katılıyorum en guzeli en sagliklisi..boyle bir hatayi nasil yaptim diye kendime kızıyorum şükürki çaresi var çıkarıp kurtulcamÇok geçmiş olsun. Benim de burun ameliyatı sonrası psikolojim tamamiyle bozuldu. İnsan vücuduna böyle müdahale etmemeliymiş bence
Kesinlikle sizin me güzel çareniz var.Kesinlikle katılıyorum en guzeli en sagliklisi..boyle bir hatayi nasil yaptim diye kendime kızıyorum şükürki çaresi var çıkarıp kurtulcam
Evet ona şükrediyorum.bence komple yasaklanmalı slikonlar gercekten kadin hayatini tehtit ediyorKesinlikle sizin me güzel çareniz var.
Kesinlikle, bu nasıl bir şey devlet bu estetiğe sınır getirmeli. Siz kurtulacaksınız. Ben böyle yaşamayı öğreneceğimEvet ona şükrediyorum.bence komple yasaklanmalı slikonlar gercekten kadin hayatini tehtit ediyor
Fda nin yasak koyması ve tıbbin bll hastaligini kabul etmesi gerekiyor ilk başta.malesef fda önce yasakladi sonra yasagi kaldirdi..malesef buyuk paralar donen bu sektorde tıpkı sigara gibi yasaklamazlarKesinlikle, bu nasıl bir şey devlet bu estetiğe sınır getirmeli. Siz kurtulacaksınız. Ben böyle yaşamayı öğreneceğim
Aynen ticari boyutu çok büyük maalesef. İnsanlar kendileri dikkat edecek. Başka yolu yokFda nin yasak koyması ve tıbbin bll hastaligini kabul etmesi gerekiyor ilk başta.malesef fda önce yasakladi sonra yasagi kaldirdi..malesef buyuk paralar donen bu sektorde tıpkı sigara gibi yasaklamazlar
Yurtdişında kadın organize olmuş coktan.umarım işe yarar.biz yandik baskalari yanmasinAynen ticari boyutu çok büyük maalesef. İnsanlar kendileri dikkat edecek. Başka yolu yok
Bizim ülkemizde organize olmak çok zor birçok konuda. Umarım işe yatarYurtdişında kadın organize olmuş coktan.umarım işe yarar.biz yandik baskalari yanmasin
Orda seslerini duyurmalari yeterli fda yasaklarsa hicbir ulkede yapilamaz bu ameliyatBizim ülkemizde organize olmak çok zor birçok konuda. Umarım işe yatar
Evet öyle, ama zaten bu ameliyatı olacak olan kişi bu riskleri bilmiyor mu? Dr lar mı doğruları söylemiyorOrda seslerini duyurmalari yeterli fda yasaklarsa hicbir ulkede yapilamaz bu ameliyat
Doktorlar da biliyor..ama kimse yogurdum eksi demez.2 gün önce istanbuldan bir cerrahla gorustum dürüstce soyleyin otoimmün ve gogus implantlari baglantisina inaniyormusunuz dedim.evet otoimmün olabiliyor dedi çok nadir doktorlar soyluyor bunu.Evet öyle, ama zaten bu ameliyatı olacak olan kişi bu riskleri bilmiyor mu? Dr lar mı doğruları söylemiyor
Yaa nasıl vicdanları rahat ediyor, dr sonuçta. Para için, yazıkDoktorlar da biliyor..ama kimse yogurdum eksi demez.2 gün önce istanbuldan bir cerrahla gorustum dürüstce soyleyin otoimmün ve gogus implantlari baglantisina inaniyormusunuz dedim.evet otoimmün olabiliyor dedi çok nadir doktorlar soyluyor bunu.
Ben çok pişmanim yaptirdigima kaslarimi kestirdim bosuna gucumun yuzde 50 si gitti ve ben bunu bilmiyodum.doktor 3 ayda sporuna donersin demisti dünde 1 seneye varabiliyor diyorYaa nasıl vicdanları rahat ediyor, dr sonuçta. Para için, yazık
Ya ne kadar üzücü bir durum. Kaslarınızı nasıl kesti anlamadım. Çıkarınca tamamen normale dönebilecek misiniz?Ben çok pişmanim yaptirdigima kaslarimi kestirdim bosuna gucumun yuzde 50 si gitti ve ben bunu bilmiyodum.doktor 3 ayda sporuna donersin demisti dünde 1 seneye varabiliyor diyor
Benim Dr volkan ışık, Mersin'deDoktorunuzu öğrenebilirmiyimm acaba☺