Şimdi herkes pişman mı?

cok gecmis olsun bilmiyorum acikcasi.. yaptirmazsam sanki hep aklimda kalacakmis gibi. yaptirsam da bu dusunceler beynimi yiyecek. Cok karmasigim. Tesekkur ederim deneyiminizi paylastiginiz icin
Rica ederim.cok iyi arastirin lütfen neticede sağlık herseyden önemli.otoimmün ve bll diye araştırın.

Ben de aynısını burun da yaptım maalesef küçük bir kemer vardı onu düzelttirdim ama meğer o beni ben yapan özellikmiş. Geri dönüşü de yok. Ama tabi meme bana çok riskli geliyor sonuçta vücuda yabancı bir madde koyuluyor hiç sağlıklı değil

Evet kesinlikle katiliyorum..Az kaldı şutlamama bu seyleri 2 ay daha dayanicam sonra vucudumdan söküp atıcam.birdahada vucudumun hicbir yerine yabanci madde sokmiycam..cok buyuk risk..keske 9 ay oncesine donebilsem..

Evet kesinlikle katiliyorum..Az kaldı şutlamama bu seyleri 2 ay daha dayanicam sonra vucudumdan söküp atıcam.birdahada vucudumun hicbir yerine yabanci madde sokmiycam..cok buyuk risk..keske 9 ay oncesine donebilsem..
Çok geçmiş olsun. Benim de burun ameliyatı sonrası psikolojim tamamiyle bozuldu. İnsan vücuduna böyle müdahale etmemeliymiş bence

Çok geçmiş olsun. Benim de burun ameliyatı sonrası psikolojim tamamiyle bozuldu. İnsan vücuduna böyle müdahale etmemeliymiş bence
Kesinlikle katılıyorum en guzeli en sagliklisi..boyle bir hatayi nasil yaptim diye kendime kızıyorum şükürki çaresi var çıkarıp kurtulcam

Kesinlikle, bu nasıl bir şey devlet bu estetiğe sınır getirmeli. Siz kurtulacaksınız. Ben böyle yaşamayı öğreneceğim
Fda nin yasak koyması ve tıbbin bll hastaligini kabul etmesi gerekiyor ilk başta.malesef fda önce yasakladi sonra yasagi kaldirdi..malesef buyuk paralar donen bu sektorde tıpkı sigara gibi yasaklamazlar

Fda nin yasak koyması ve tıbbin bll hastaligini kabul etmesi gerekiyor ilk başta.malesef fda önce yasakladi sonra yasagi kaldirdi..malesef buyuk paralar donen bu sektorde tıpkı sigara gibi yasaklamazlar
Aynen ticari boyutu çok büyük maalesef. İnsanlar kendileri dikkat edecek. Başka yolu yok

Evet öyle, ama zaten bu ameliyatı olacak olan kişi bu riskleri bilmiyor mu? Dr lar mı doğruları söylemiyor
Doktorlar da biliyor..ama kimse yogurdum eksi demez.2 gün önce istanbuldan bir cerrahla gorustum dürüstce soyleyin otoimmün ve gogus implantlari baglantisina inaniyormusunuz dedim.evet otoimmün olabiliyor dedi çok nadir doktorlar soyluyor bunu.

Yaa nasıl vicdanları rahat ediyor, dr sonuçta. Para için, yazık

Ben çok pişmanim yaptirdigima kaslarimi kestirdim bosuna gucumun yuzde 50 si gitti ve ben bunu bilmiyodum.doktor 3 ayda sporuna donersin demisti dünde 1 seneye varabiliyor diyor
Ya ne kadar üzücü bir durum. Kaslarınızı nasıl kesti anlamadım. Çıkarınca tamamen normale dönebilecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…