Şimdi herkes pişman mı?

Üff yaa yaptıracağım zaman herkes ne kadar memnundu, bu aralar şikayetler, pişmanlıklar ne kadar arttı. Şu memnun olanlar bizi bi' rahatlatsa ne kadar ihtiyacımız var...

Üff yaa yaptıracağım zaman herkes ne kadar memnundu, bu aralar şikayetler, pişmanlıklar ne kadar arttı. Şu memnun olanlar bizi bi' rahatlatsa ne kadar ihtiyacımız var...
11. senesini doldurmuş bir arkadaşım var. Burda okuduklarımı ona soruyorum hayır ben öyle birşey hic yaşamadım çok şükür diyor. Benden bir parça gibi rahatsızlık da yaşamadım diyor. Sanırım herkeste aynı değil. Olup da memnun olan da çok. Tabi böyle burda yazanlar gibi sıkıntı yaşayanlarda. Doktoruma sordum hatta birkaç doktora şuana kadar silikondan rahatsız olup bana çıkarttıran hic olmadi diyorlar. Hatta tekrar ameliyat oluyorlar genelde boyutu küçük.bulduklari icin. Hayırlısı bakalim. Ben de olmayı düşünüyorum sanırım kendimizde denemeden olmayacak.

Genelde memnun olanlar artık kafası rahat oldugu için foruma pek uğramıyor. Hele böyle negatif yorumları görünce memnun olanların da giresi gelmiyor inanın. Ben memnun olanlardanım ama olmayabilirdim de. Buna kendiniz karar verip denemeden bilemezsiniz. Herkesin kendi kararı kendi bedeni, lütfen etraftan çok etkilenmeden önce kendiniz ne istiyorsunuz ona karar verin. ameliyat öncesi burası kafamı çok karıştırdıgı için girmeyi bıraktım. Tüm mesajlarım olduktan sonradır bakarsanız. İki kez oldum ve Yardımcı olmaya çalışıyorum burdan ama sorun yasayanlar öyle bir anlatıyor ki sanki herkes sorun yaşayacakmış gibi ! Bu işin yüzdesine bakacak olursak işin aslı öyle değil, bilginize. Kendi kararınızı kendiniz verin, herkes farklıdır dünyanın kanunu bu, sevgiler

Ameliyat oldum ben. 11 ay oldu. Sıvı birikmesi oldu o sebeple 2. kere ameliyat oldum. Bir tek bende olmasını arzu ederek açtım forumu, bir baktım ki herkes pişman nerdeyse...

Teşekkür ederim, bunu duymak içimi rahatlattı gerçekten. Sizin de her şey yolunda gider inşallah.

Valla gercekler bunlar malesef.ne güzel sağlıklıydim simdi re
Ben 3 yıldır hiç bi sorun yaşamadım çok memnunum
Akrabalarımda 2 kişi yaptırdı onların nerdeyse 10 senelik
Hepimiz bıngıl bıngıl geziyoruz
Şu problemlerim bi bitseydi bende bingil bingil kullansaydim cokda guzel oldular cikarttirmaya kiyamiyorum.o kadar heves ettim bikini giyerim bu yaz diye bikini giymeyi birak yuzmek bile yasaj

Şu problemlerim bi bitseydi bende bingil bingil kullansaydim cokda guzel oldular cikarttirmaya kiyamiyorum.o kadar heves ettim bikini giyerim bu yaz diye bikini giymeyi birak yuzmek bile yasaj
Ben de sanırım çıkarttırmaya kıyamaz hatta dayanabildigim son ana kadar bunlarla gezerdim
Başka bi doktora gözüktünüz mü başka bir estetik cerrah belki daha önceki hastalarında böyle bir sey yasayan olmuştur eğer memnunsaniz bence başka hastanelere de gözükün

Ya memeler cok guzel oldu onlarla bi sorunum yok.ama agir geldi vucuda boyunda omuzda tendonlari zedeledi oda iltihap yapti omuzda tetik noktalari olustu.gogus kasını asagi cektikce omuz kasi yukari cekmeye calisti sonuç rotator cuff sendromu..vucudun dengesiyle oynayinca oluyo iste boyle seyler tedavimin bitmesine az kaldi.umarim sonuc alirim yoksa mecburen cikartmak zorunda kalicam

Bnm de 1. Haftam kombine operasyon oldum hassasiyet şişlik hissi var sıvı hissediyorum dr zamanla geçecek dedi agrım falan yok çok şükür silikon öldüğünü unutuyorum daha yeni dediğim gibi ama öz güven veriyor ne yalan söyleyeyim insallah hep boyke devam eder herkeze sağlık diliyorum

Ben Aralık 2018de yaptırdım. Çok çok çok memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım.
Zamanında her seçimi doktoruma bırakmıştım. Sonuç mükemmel.

Bu arada gogus uzerinden baslayip boynuma kadar bir agri var.yarin doktorumla bu olasilik hakkinda konusayim cunki gorunurde kanda ve usg de bir problem yok
Doktorlar herzaman bir sey yok diycek ve en sonunda size psikosomatik diycekler ayni seyleri yasadim biliorum sorunlarim sorunlariniz silikonlar daha fazla hasta olmadan yeni septomlar cikmadan implantlarinizi ve kapsullerinizi cikttirin

Doktorlar herzaman bir sey yok diycek ve en sonunda size psikosomatik diycekler ayni seyleri yasadim biliorum sorunlarim sorunlariniz silikonlar daha fazla hasta olmadan yeni septomlar cikmadan implantlarinizi ve kapsullerinizi cikttirin
Evet benim doktorumda psikolojik demişti tam 2 ay kendimi ölçtüm biçtim sonunda kendimi acilde buldum sonuç tendonlar iltihaplanmış omuz sıkışmış

Evet doktorlar basdan bana sasiriodu cunku gorunurde biseyler var test yapiolar bisey bulamiolar dilim benim beyaz oldu ve asiri derecede yanio doktor bakti candida olabilir test yapti testte hc bisey cikmadi baska doktoa yonlendirdi kuru agiz kuru dil dedi doktor ama sebebi neden bulamadi kaldi oyle implantlar vucud sivilarini kuruturmus kuru goz kuru agiz kuru sac kuru vucut gibi cenemde bir yilldir sismis bezler var doktor kanserden suphe etti cunku hc inmio kan testi yapti yok kanser degilsin simdide bi baska doktora yolluo sebep ne die budami pskolojik

Emin ol hiçbiri psikolojik değilben 3 ayda 2 kere ameliyat oldum.doktoruma diyorumki bak bisey var benim vucudum rahatsiz gogsum agriyo sag meme.bana diyoki protezden degil olsa soldada olur diyo.psikolojik biraz zaman ver adepte olsun vucut diyor...tam 2 ay bekledim psikolojik diye bu sure zarfinda pektoral kasdan omza kadar cikmis iltihap tedavide geç kaldım simdi ugrasiyorum.

ben forumda meme büyütmeyle ilgili bir çok konuda tecrübelerimi paylaştım size de anlatayım.. 25 ağustosta 350 cc silikon ameliyatı oldum.. ben de inanılmaz derece korkuyordum forumda okuduklarımdan ben de çok etkilendim hatta düşündüğüm doktor hakkında bile kötü şeyler yazıyordu forumda ama ben şöyle düşündüm“ kimsenin vücudu verdiği reaksiyon aynı değil acı eşiği, dayanıklılığı, gücü aynı değil, ben hatta iki doğum yaptım ikisinde de çok farklı şeyler yaşadım aynı beden aynı ben ama iki doğumda da farklı tepkiler gösterdi bedenim.,” kimseyi dinlememeliyim dedim cesaretimi topladım bu bir risk evet ama o riski göze aldım çünkü tahta gibi dümdüz bir vücuda sahip olmaktan en kalın destekli sütyenler takmaktan ve verdiği rahatsızlıktan sürekli onu düzeltmeye çalışmaktan çok sıkılmıştım.. Ve hemen ani bir kararla düşündüğüm doktora mesaj attım randevu aldım gittim görüştüm ve ameliyata girdim.. sonuç şu an harika memelere sahip olmak, ne ağrı ne sızı hiçbir şey kalmadı bugün tam bir ay oldu.. yumuşadı bile kendi memem gibi hissetmeye başladım.. inşallah da hiç bir sıkıntı çıkmaz bundan sonra da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…