Şimdi herkes pişman mı?

cok uzgunum, gecmis olsun.. bu konu kafami cok kurcaliyor. bu dunyada en fazla yapilan ameliyat ama bu risklerin oldugunu bilmek urkutucu. Cikarttirmak da ameliyat kadar agrili mi?

Ve cikarttirildiginda deri de nasil bi degisim oluyor acaba? sonucta icine agirlik konarak esnemesi saglandi
Yani şunu söyleyeyim 1 sene icerisinde eski formuna dönüyormuş meme.onlarida arastirdim.ama emin olun eski formuna dönmesede zaten benim umrumda degil cok yoruldum doktor doktor dolasip hersey normal psikolojik demelerinden.şu omzumdaki problemi çözer çözmez bunlari cikarttircam.daha geç olmadan daha fazla zarar vermeden.yurtdışında kadınlar çokdan uyanmış slikonlar mevzusunda.hepsi tek tek çıkarttırıyor.fda da aciklama yapti otoimmün rahatsizliklari olabiliyor diye.kalıcı hasar vermeden çıkarttırmak en güzeli zaten doktorlarin dedigi gibi ömürlük filan degil bunlar 10 sene icerisinde revize edilmesi gerekiyor slikonlarin.cok fazla eksisi var.

Bakın buda turkiyedeki en azindan dürüst doktorlardan bir tanesinin hastasina protez takmadan önce imzalattigi onam formu

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-25-15-07-14-59_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.jpg
    169,4 KB · Görüntüleme: 133
Şu ara yoğun araştıryorum canım. Senin konun da dikkatimi çekti. FDA bu konular ile ilgili 2019 Mart Ayı'nda bu konuda bir uyarı yazısı göndermiş. Mentor'da yeterli çalışma yapılamadığı için bu konuda olumlu bir cevap verememiş.

Bu da 14 yıl sonra çıkarılan bir Mentor silikon. Pek iç açıcı gözükmüyor.
..https://www.facebook.com/BIIAware/posts/14-year-old-mentor-breast-implants-at-removal-ruptured-and-messy/811039909329166/

2 ay sonra şutluyorum bunları memesiz olmak sagliksiz olmaktan iyidir.hic umrumda degil artik memeler slikonlarinda canı cehennemee hepsi mentoru natrellasi ıvırı zıvırı

kendi cerrahima cikarttircam ben bi zahmet fazla almasin zaten yeteri kadar hem protezlere hem doktor doktor mr tahlil tedavi harcadim.cok isterse gider devlet hastanesinde cikarttiririm.
cerrahla iletisimde kalmak cok onemli sanirim.. bir de bu riskleri onceden doktora kabul ettirip, doktorunda isinin arkasinda durmasi gerek galiba. Offf

cerrahla iletisimde kalmak cok onemli sanirim.. bir de bu riskleri onceden doktora kabul ettirip, doktorunda isinin arkasinda durmasi gerek galiba. Offf
Hicbiri kabul etmiyor malesef.yurtdışında birçok doktor artik slikon taktiracak kadinlari uyarmaya basladi.turkiyede bir elin parmagini gecmiyor kabul edip uyaran.neticede bu işden para kazaniyorlar

Hicbiri kabul etmiyor malesef.yurtdışında birçok doktor artik slikon taktiracak kadinlari uyarmaya basladi.turkiyede bir elin parmagini gecmiyor kabul edip uyaran.neticede bu işden para kazaniyorlar
Inanilmaz. suan cok korktum bunlari okudukca. Ama bir bu kadar da memnun insan var o nasil oluyor anlamiyorum

Inanilmaz. suan cok korktum bunlari okudukca. Ama bir bu kadar da memnun insan var o nasil oluyor anlamiyorum
Memnun olanlar henüz belirti göstermeyenler..ben sanslıyım vucuduma daha fazla zarar vermeden çıkartıp kurtulucam..10 sene boyunca zehirlenenler daha kötü çıkacak hastaliklarin bir çoğu kalıcı olacak malesef

suan gercekten iptal etmeli miyim diye dusunuyorum.. ama aynaya baktigimda da cok ozguvensiz kaliyorum.

suan gercekten iptal etmeli miyim diye dusunuyorum.. ama aynaya baktigimda da cok ozguvensiz kaliyorum.
Bende öyleydim sıkı kalcalar kasli kollar karin kaslari tek eksik memeler diyodum.giydigim hicbisey yakismiyo gibi geliyodu.dümdüz tahta gibiydim.şimdi de diyorumki keşke 9 ay öncesine dönebilsem.özgüven sadece memelerle olmuyormus onu acı tecrübeyle ögrendim.sağlıksiz olmaktansa memesiz olmayi tercih ediyorum şuanda ve 2 ay cabuk gecsin diye gün sayıyorum.

cok gecmis olsun bilmiyorum acikcasi.. yaptirmazsam sanki hep aklimda kalacakmis gibi. yaptirsam da bu dusunceler beynimi yiyecek. Cok karmasigim. Tesekkur ederim deneyiminizi paylastiginiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…