Anan baban kardeşinden geçmiş artık. Ama kendi yaralarını neden kızına da geciriyorsun?Kızım bile anladı odadan çıktı gitti. Yanş el kadar çocukları bile cinsiyetine göre mi seçeceğiz seveceğiz?
30 yıldır konuştun değişmedi şimdi mi değişecek. Kardeşinin vereceği cevabı vereyim. Ben kötü niyetle demedim senin soyadın x benimki ışık en küçük de benim oğlan en küçük ışık benim ki mantıken de söylediği doğru. Evladın kızı erkeği olmamalı bu düşünce yapısıni hala devam ettiren var ya pes. Özel durumlar hariç görüşme kimsenin de peşinde koşma. Herkes kendi işini kendi halletsin nasılsa soy senden yürümüyorCanım sıkıldı . Hayatım boyunca annem babam erkek kardeşimi kayırdı durdu. Artk kabullendim yaş 30 u geçti çünkü bu insanların zihniyetinin adla değişmeyeceğine ikna oldum ve canım acımıyordu.. neyse geçen hafta kardeşim de erkek yeğenimle , dedemlere geldi, bende , kızımla. Soyadımız ışık diyelim , orada dedem babam amcam erkek kardeşim ve oğlu hep birlikte foto cekılmek istediler sonra kardeşim tutup dedi ki, bu ailedeki en kucuk ışık benim oğlum. Yani biz eşimin ailesinden oluyoruz sanırım buna çıkıyor. Yanlış anlaşılmasın yeğenimi çok seviyorum onun için canımı veririm ama neden hep bu ayrım ??? Kızım bile anladı odadan çıktı gitti. Yanş el kadar çocukları bile cinsiyetine göre mi seçeceğiz seveceğiz? O an bişey söylemek istemedim çünkü dedem kalp krizi geçirmişti yakında , bi sıkıntı olsa direk bana yıkarlar, zaten kız olmak gibi bi defom var. Daha sonra da kardeşimle konuşma fırsatım olmadı , telefonda da ne kadar konuşulur bilmiyorum babamla bu konuyu konuşmaya kalksam , beni öldürün de kurtulun zaten hastayım ben ölmüşüm , hep aynı . Sorun çözme gibi bir yaklaşımı bana karşı yok . Benim annem babam zaten aman bizden uzak dur. Biz canımız sıkılırsa gidip gelecek yerimiz olsun modundalar.
Aslında kardeşim haksız da değil , bu tavırları ile kaybettiler beni , diyeceksiniz sen zaten kızsın umurlarında değil. Olmasın . İçimi dökmek istedim sadece. İşin üzücü tarafı , erkek sevdasına . binlerce küstürülmüş kaybedilmiş kız çocuğu var bu ülkede ..
konuşsam ne değişecek ? İçimi dökmek istedim sadece ..
Ne Işık 'mış arkadaş öfff hanedan soyu bana sanki, lutfetmediler mi kendileri bilir.
Bırakın cahillikleri ile ölsünler...Canım sıkıldı . Hayatım boyunca annem babam erkek kardeşimi kayırdı durdu. Artk kabullendim yaş 30 u geçti çünkü bu insanların zihniyetinin adla değişmeyeceğine ikna oldum ve canım acımıyordu.. neyse geçen hafta kardeşim de erkek yeğenimle , dedemlere geldi, bende , kızımla. Soyadımız ışık diyelim , orada dedem babam amcam erkek kardeşim ve oğlu hep birlikte foto cekılmek istediler sonra kardeşim tutup dedi ki, bu ailedeki en kucuk ışık benim oğlum. Yani biz eşimin ailesinden oluyoruz sanırım buna çıkıyor. Yanlış anlaşılmasın yeğenimi çok seviyorum onun için canımı veririm ama neden hep bu ayrım ??? Kızım bile anladı odadan çıktı gitti. Yanş el kadar çocukları bile cinsiyetine göre mi seçeceğiz seveceğiz? O an bişey söylemek istemedim çünkü dedem kalp krizi geçirmişti yakında , bi sıkıntı olsa direk bana yıkarlar, zaten kız olmak gibi bi defom var. Daha sonra da kardeşimle konuşma fırsatım olmadı , telefonda da ne kadar konuşulur bilmiyorum babamla bu konuyu konuşmaya kalksam , beni öldürün de kurtulun zaten hastayım ben ölmüşüm , hep aynı . Sorun çözme gibi bir yaklaşımı bana karşı yok . Benim annem babam zaten aman bizden uzak dur. Biz canımız sıkılırsa gidip gelecek yerimiz olsun modundalar.
Aslında kardeşim haksız da değil , bu tavırları ile kaybettiler beni , diyeceksiniz sen zaten kızsın umurlarında değil. Olmasın . İçimi dökmek istedim sadece. İşin üzücü tarafı , erkek sevdasına . binlerce küstürülmüş kaybedilmiş kız çocuğu var bu ülkede ..
konuşsam ne değişecek ? İçimi dökmek istedim sadece ..
Benimkide aileme çok bozulduk kız olduğuna demişti cinsiyetini öğrendiğimizde...Annemde bize verirn biz kızları seviyoruz deyip kapatmisti..doğana kadar erkek olur belki umuduyla beklediler...örgüleri bile mavi yapmıştı o kadar emindi erkek olacak diyebenim kv bebeğimin kız olduğunu öğrenince 1 aya yakın inanmadı her dr a gittiğimde kız olup olmadığını teyit etmeye kalktı şimdi de prensesim diye kucağından indirmiyor. takılmayın o kız çocuğu sevmeyenlere bi yerde lazım oluyor kız çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?