Anlıyorum , babamın sorunu şu ; aşırı cimriydi . Asla hayatını yaşamadı hep biriktir biriktir . Şimdi de ben zaten ne yaşadım deyip , öfkeli olduğu insanları suçluyor . Ben doğduğumda anneme mesela ne havlayıp duruyorsun doğura doğura kız doğurdun demiş bana da kız doğdum diye öfkeli . Şimdi de ben yaşarken öldğm diyor . E biriktirme derdine bu kadar düşmeseydin benim suçum neSizin konunuzla alakası yok ama benim babam da 35 inden itibaren ölecem de ölecem derdi. 26 sene sonra vefat etti. Biri bana ne zaman ayyy ölecem dese gülme geliyor. Tesiri yok o lafın bende, doymuşum. Aceleye gerek yok, Allah'ın işine karışıp durmayın oturun oturduğunuz yerde diyorum.
Yapacağınız tek şey şu aptal saptal ölecem laflarına prim vermemek. Zaten elinde bi o kalmış. Onu da alın gitsin ya, otursun g.tünün üstüne. Kız doğdunuz diye sizi suçlayan adama fazla merhamet bu.Anlıyorum , babamın sorunu şu ; aşırı cimriydi . Asla hayatını yaşamadı hep biriktir biriktir . Şimdi de ben zaten ne yaşadım deyip , öfkeli olduğu insanları suçluyor . Ben doğduğumda anneme mesela ne havlayıp duruyorsun doğura doğura kız doğurdun demiş bana da kız doğdum diye öfkeli . Şimdi de ben yaşarken öldğm diyor . E biriktirme derdine bu kadar düşmeseydin benim suçum ne
Herkes insan olamıyor desek daha doğruBabam çocuğun cinsiyeti belli oldu mu diye sorduğunda kız demiştim. Adamın ses rengi değişti. Morali bozuldu. Bu zihniyeti değiştiremezsiniz. Boşuna kendinizi üzmeyin. Önemli olan evladın sağlıklısı ve hayırlısı. Hekes olgun olamıyor.
Tabii siz böyle diyorsanız o ayrımı bariz hissediyorsunuzdur. Bir cümleyle bu kanıya varmadığınıza eminim. Ama kardeşinizin dediğinde de bir şey yok. Ailenin en küçük ışığı oysa odur yani. Sizinkinin soyadı Işık olmadığı için takılacak bir şey göremedim bu cümlede.sonra kardeşim tutup dedi ki, bu ailedeki en kucuk ışık benim oğlum. Yani biz eşimin ailesinden oluyoruz sanırım buna çıkıyor.
En ölecem diyen benim abim. Pıçak şov bile yapıyor ama ölemedi hâlâSizin konunuzla alakası yok ama benim babam da 35 inden itibaren ölecem de ölecem derdi. 26 sene sonra vefat etti. Biri bana ne zaman ayyy ölecem dese gülme geliyor. Tesiri yok o lafın bende, doymuşum. Aceleye gerek yok, Allah'ın işine karışıp durmayın oturun oturduğunuz yerde diyorum.
Onun içtiğini başkası içse mezardaydı şimdi, ne bünye varmış ayıda.En ölecem diyen benim abim. Pıçak şov bile yapıyor ama ölemedi hâlâ
Ölümsüzlüğü keşfetmiş zaarOnun içtiğini başkası içse mezardaydı şimdi, ne bünye varmış ayıda.
Benim babam kadar olamazEn ölecem diyen benim abim. Pıçak şov bile yapıyor ama ölemedi hâlâ
Rahmetli anneannemin takıntıları nedeniyle annemin gençliği hastanelerde çürüdü, 95 yaşında vefat etti anneannem. Yarın da senesi, Allah rahmet eylesin. İnsan düşününce bi şey olmuyor değil ama, canı aşırı kıymetli insanlar tuhaf geliyor banaBenim babam kadar olamazher ay vücudunun başka bir bölümünün kanser olduğunu iddia edip ağlayıp öleceğim diyor hatta vasiyet yazdırıyordu. Bazen yalandan nöbetler geçirip ayılıp bayılıyor, biz sallamayınca düzeliyordu. Netice; hala yaşıyor. Bunlara bir bok olmaz
Benim babam naifti, zararı yoktu, hassas ruhlu olduğu için diyordu. Ama sürekli sürekli sıkıyor muhabbet, ağırlığı kayboluyor.Benim babam kadar olamazher ay vücudunun başka bir bölümünün kanser olduğunu iddia edip ağlayıp öleceğim diyor hatta vasiyet yazdırıyordu. Bazen yalandan nöbetler geçirip ayılıp bayılıyor, biz sallamayınca düzeliyordu. Netice; hala yaşıyor. Bunlara bir bok olmaz
Bizimki genelde yediği bir halt ortaya çıkınca böyle yapardı. Mesela annemi aldatmış, annem yakalamış, hooooop hemen bir kriz, hemen bir nöbet. Biz ay ambulansı arayalım deyince 5 dk içinde düzelirdi. Birinde kardeşim ağzında macun köpürttüğünü görmüş. Ahahhahaha sinirim bozuldu yine.Benim babam naifti, zararı yoktu, hassas ruhlu olduğu için diyordu. Ama sürekli sürekli sıkıyor muhabbet, ağırlığı kayboluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?