Şimdi de kardeşim ve kocam davası ! Bana akıl verin nolursunuz delireceğim.

ısrar değil zaten ortada bi evlilik yokki ayrıyız ben 5 ay boşanma aşmasında vok
Psikolojik yardım alın cocugunuzla mutlaka. Aynı pislik bizimde basimizda var ama annem hiç bizi dinlemedi ve cekiyor o pisliği. Allah yardımcınız olsun.
alacağım muhakkak var zaten psikologum onla da konuştuk durum biraz kronikleşmeye başlamış.

Düşündüm ve ben olsaydım davayı geri cekerdim evet. Dava sadece benim davam olsun isterdim.

Oturup konuşup anlaşmalı boşanma üzerine uzlaşın. Arada çocuğunuz var, düşman olmamalısınız.

Yasadiklariniz hoş şeyler değil, saygı bitmiş ama en azından kırıntısı bile varsa çocuğunuz için tutun.

Çünkü çocuktan dolayı iletişim halinde olacaksınız. Bu yüzden davayi düşman davası haline getirmeye gerek yok.

Anlaşmalı boşanma yoluna gitmiyorsa bilemiyorum tabi ne yapmak gerekiyor.

psıkolojık yardım almaktan cekınmeyın sızı objektıf dınleyecek anlamak ve yardımcı olmak ıcın dınleyecek bırı . kosulsuz dınleyecek . ıyı gelır emın olun ve bu surecı daha kolay atlatırsınız evde durdugunuz yerde kendı kendınıze dusunup kurup kendınızı caresız hıssetmenız bosa ınanın

İyi de dayak yiyen kardeş şikayetçi olan kardeş . Konu sahibini ilgilendiren bişey yok ki... Kendinin olmayan şikayetin nesini geri çekecek

İşte bu yüzden istemiyorum zaten gidişat boşanma eger ki araya başka davalar girerse düşman olacağız bunu da istemiyorum ve kaldıramam .

Evet zaten su an calısmadığım için hep düşün düşün deliriyorum hak verirsiniz ki zor bir süreç .

Adam nerden bulaştım bu manyaklara diyordur kesin. Ne değişik kafalar var ya. Madem barışma ihtimalini gözlüyorsunuz ne diye adliyeleri meşgul edip ikide bir ailenizin yanına gidiyorsunuz. İnsanlar sizinle uğraşmak zorunda mı?

Davayı geri çekseniz bile dava kamu davasına dönebilir umarım döner de eşiniz olacak adam layığını bulur. Amaan siz sakın boşanmayın, şiddet bağımlısı koca hem kardeşinizi hem tanımadığınız bir adamı dövsün ama boşanmayın. Allah korusun boşanıpta kocasız kalmayın

İyi de dayak yiyen kardeş şikayetçi olan kardeş . Konu sahibini ilgilendiren bişey yok ki... Kendinin olmayan şikayetin nesini geri çekecek

Dayak yememiş ki ..

Takip etmiş , yasa dışı iş yapmış, özel hayata müdahale etmiş.

Asıl şikayetçi olması gereken taksici.

Dayak yememiş ki ..

Takip etmiş , yasa dışı iş yapmış, özel hayata müdahale etmiş.

Asıl şikayetçi olması gereken taksici.
Hayır mahkeme ile görüştüm ayrıca avukatımdan izin alarak takip ettim bi anne olarak şüphelerim var diye taksici de bunu kabul etti.

darp etmiş niye çekicek şikayetini????

Yahu bırak. Kardeşimden dolayı zaten hükmün açıklanmasını geri bırakırlar. 5 yıl içinde tekrar davalık olursa o zaman ceza alır. Ama bu 5 yıl boyunca sizi rahat bırakır. O da korkar merak etme. Dinsizin hakkından imansız gelir. Kardeşine karışma. Ben kardeşin olsam mesela bir daha sana yardim etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…