Şimdi de kardeşim ve kocam davası ! Bana akıl verin nolursunuz delireceğim.

Tamam pardon o kısmı ben yanlış anlamışım ama sonuçta eşiniz şiddet yanlısı ne bekliyorsunuz yani
Isinde gucunde adam durduk yere konu sahibinin kocasi yüzünden dayak yiyor ama dövülen kardesi olmadığı sorun olmuyor. Bu nasil bir kafa, nasil kocisimcilik anlamak mümkün degil.

Eşiniz 5 yıl içinde herhangi bir kavgaya karışıp mahkemelik olmadıysa ceza almaz... Fakat kardeşiniz ile olan davada şu ceza verilir 5 yılçinde bir daha mahkemelik olursa kavga dolayısıyla ozaman ceza alır
Avukatım para cezası alabilir dedi sadece mesele benim için boşanma davası acılırsa bana sıkıntı cıkarmasın cunku ben bu zamanlrı cok zor atlatıyorum kardeşim meselesini ortaya atmasın neden olarak bunu göstermesin diye geri çekmek istedim ayrıca.

Isinde gucunde adam durduk yere konu sahibinin kocasi yüzünden dayak yiyor ama dövülen kardesi olmadığı sorun olmuyor. Bu nasil bir kafa, nasil kocisimcilik anlamak mümkün degil.
Aslaaaa günah alıyorsunuz yargılayacağınıza yardımcı olmaya çalışsanız . Benim eşimde sizler gibi direk yargılamaya odaklı olduğu için bu haldeyiz zaten ben farklısınız diye yardım almak istedim. Özellikle o adama ulaşıp şikayetci olmasını cok istedik üzerine para bile teklif ettik adam istemedi korsan taksi diye.

ayh şimdi suracıga bayılıcam

yahu neden cocuk oyuncagına cevırıyorsunuz bu ıslerı
madem bosanmak ıstemıyorsunuz o zaman ne habıre ayrılıp ayrılıp duruyorsunuz

Adamı ayırırken ayağı koluna geldi evet cünkü adama girişmişti delirmişti .
Yani şu durumda hala barışma çabasında olduğunuza göre darısı başınıza mı demek lazım bilemedim... Hayır niye hala bu adam sizi sevsin sizinle barışsın çabasında ona şirinlik yapıyorsunuz kardeşinizin davasını geri çektirip bir sonraki hedefi kendiniz mi olmak istiyorsunuz

ayh şimdi suracıga bayılıcam

yahu neden cocuk oyuncagına cevırıyorsunuz bu ıslerı
madem bosanmak ıstemıyorsunuz o zaman ne habıre ayrılıp ayrılıp duruyorsunuz
Hatasından dolayı evden ayrıldım cunku düzelmek istemiyordu aklı başına belki uzak durursak son kez gelir sandım sanmamla kaldım amacım evden giderken boşanmak değildi artık dayanamamaktı.

Yoo gunah almiyorum. Adam dayak yemis ama kardesiniz yememiş, kardesiniz yese barismazmissiniz. Bu cümleden cikan sonuc kocanizin sucsuz gunahsiz birini dovmesinin sizin icin barismama nedeni olmadigi. Ben de farkli bir sey yazmadim zaten.

Hala yok bosanma davasi açılırsa, yok gercekten bosanirsak diyorsunuz cunku barismak icin firsat kolluyorsunuz.

Ne diyeyim koca koca insanlar olarak size uzulmuyorum da arada ziyan olan o cocuga uzuldum sadece.

Hatasından dolayı evden ayrıldım cunku düzelmek istemiyordu aklı başına belki uzak durursak son kez gelir sandım sanmamla kaldım amacım evden giderken boşanmak değildi artık dayanamamaktı.
artık dayanamadıgınız bır evlılıgı neden bıtırmek ıstemıyorsunuz o zaman
hatasını anlamıyor ? artık dayanamadıgınızdan da gıtmıssınız e o zaman ?

kotu bır ınsana denk gelmıssınız evlılıgınız sanssızlık olmus evlendıgınızden berı sızı uzuyor adam bunca sey yasanmıs
gercekten oluru var mı ? saglıklı mı durum ? gercekten mutlu olacagınıza ınanıyor musunuz ? ozellıkle kındar ve sıddete meyıllı oldugunu belırttıgınız esınızın ?

Şiddetle büyüdüm 20 yaşında evlendim. Okumak istedim başarmak istedim gerçekten her yolu denedim babam hep engel oldu. Eşimle 6 sene beraberlik yaşadık ve evlendik şimdi mutluyum okuyorum ama babamin şiddeti bitmiyor annemi aldatti beni arada bıraktı annrme yardım ettim diye beni suçladı annemde affetti onu. Sana şu kadarını söyleyim sen bir annesin ve evladindan başka bisey dusunemezsin. Annem bizi dusunmedi dusunmeye kalktı ailesi istemedi. Biz ordan oraya suruklendik. Sen annem gibi olma. O kadar yanıyor ki hala canım. Siz hala eşim ceza alacak diyorsunuz. O çocuk babasız buyur ama şiddetle olmaz. Ailenin ya annenin ya babanın desteği olarak yine bir yerlere gelebilirsin ama ozguvenini hayatını hiç çocuk olamadan daha 6 yaşındayken kocaman biri olmak zorunda kalmanin çabasını yasamayan bilemez. Biri bana okuma konusunda evlilik konusunda bisey dediğinde deliye dönüyorum ailesinden tam destek almış insanlar geliyor sana okumadan evlenmiş şimdi biseyler. yapmaya çalışıyor diyor ya sen hayata tutunmaya çalışırken en güzel çağında. Çocuğunuzu koruyun gerekirse babasından da şiddet şiddet doğurur kendinizi ds siddetten koruyun. O kadar psikoloji arastirdim ve şuan okuyacağım bölüm çocuk gelişim. İstediğim alan da çocuk psikolojisi. Hatta şu örneği vereyim teyzem 50 yaşında hala anneannemden sevgi dileniyorum diyor bana gözleri dolu dolu bunun acısı hiç geçmiyor. Siz tekrar tekrar barıştıkca o çocuk mahfoluyot

Evet hala alıyorsunuz , suçsuz bir insanı yok yere dövmesi asla affedilecek bir durum değil ama boşanma nedeni olarak ta gösterebileceğim bir durum değil bana göre eş kişisi daha sonra adamla irtibata geçmiş helallik istemiş konuşmuştur ve adam hiçbir şekilde şikayetci olmak istemedi yapılan şeyi savunmuyorum fakat kardeşime tabiki kasten bir şiddet gösterilse ne olursa olsun barışma durumum olamazdı . Siz eşiniz sokakta tartıştığı bir adamı adam günahsız olsa haklı dövse boşanma davası mı açarsınız? Ben adama zaten cook üzüldüm ben de arayıp konuştum zaten

Siz tam olarak ne istiyorsunuz anlamadım? Kardeşiniz davayı çeksin de sizi aldatan, değer vermeyen eşiniz boşamasın mı?

Tamam sizi dövünce boşanma davası açarsınız o zaman... Biraz bekleyin. Yükleniyor...

Neden bu ısrar? Adam dakkada ana evine göndersin kardeşine saldırsın hala evliliğim bozulmasın nasıl bir kafadır bu? O adam seni aldatsada boşanmazsın eşinde bunu bildiği için istediği gibi davranıyor nasılsa gider 1 ay anasının evinde kalır gelir diye okadar eminki... gerçek anlamda bitir ve boşan. Kardeşinde davasını geri çeknesin. Çocuğu düşünüyorsan zaten ortada aile diye birşey kalmamış.

Sizin adınzıa gerçekten çok üzüldüm ama inanın ben böyle olacağını hiçbir zaman tahmin edemedim . İstediğim sevilmek, huzurlu bir yuva bebeğimi anne babasıyla birlikte huzurlu, mutlu bir şekilde büyütmek. Her gün bebeğim baba diyor ve cok üzülüyorum zaten bu hayatı kabullenseydim su an orda olurdum ama çok denedim belki belki diye ama olmadı bi türlü yapamadım .. her yükü omzuma aldım olmadı hala da alıyorum eşimin sessizliği bu mahkeme bence sonuca göre pislik cıkarmaya başlayabilir ve benim psikolojim bitik uğraşmak istemiyorum

Yok malesef yok zaten ben aksini söylemiyorum ki. Kötü bir insana denk geldim malesefff ama bendeki bu sapkınlık nedir hala anlayamıyorum boşum diye hep düşüncelerdeyim yoksa inanın ben herşeyin farkındayım ama en ufak sorunu kaldıracak psikolojiue sahip değilim. Şimdi bana diyecek ki hesapcıı kardeşin için yaptın herşeyi bu yüzden gittin evden ceza almam için ..

Psikolojik yardım alın cocugunuzla mutlaka. Aynı pislik bizimde basimizda var ama annem hiç bizi dinlemedi ve cekiyor o pisliği. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…