1 kilo aakıl alsın, eczanelerden israrla istesin.a
Bence de en mantıklısı bu
Arkadaşlar yakın arkadaşım internetten biriyle tanıştı..Hayatında ilk defa bir hata yaptı ve evlilik sitesine girdi evlilik niyetiyle.sonra birisi çok ilgisini çekti ve bu kişiye çok bağlandı ben ne desem duygularına engel olamıyor.İlk başlarda çok gizemli buldu ona ilginç geldi bu kişi sonrada kaptırdı kendini.fakat bu genç kendisine çok borcu olduğunu ve odeyemezse işten atılacağını filan söyledi bir dönem arkadaşım onun bu durumuna çok üzülüp para bulmaya bile ugrasti.ben belki dolandırıcıdır desemde ikna olmadı.birkez bile yuzyuze gorusmediler hala.sonra çocuk intihara filan kalkistigindan bahsetti telefonlarını açmadı filan sebebiyse nefret ettiğim bir kızla borclarimi kapatmak için evlenmek zorundayım diye birseylerden bahsetti.maddi durumu çok iyi olan bir kız varmış ve evi varmış,evini satıp borçlarını kapatırız demiş.kizda çok kilolu ve çocuğun beğenmediği bir yapidaymis.hicbisey hissetmediği halde onunla evlenmek zorundayım filan diye ağlamış.Sonra arkadaşım bu duruma çok yıkıldı..Ve çocuk vazgeçti yapamadı o kizla ve ben ayrıldım dedi.cocuk tek gecelik ilişkiler yaşayan ve alkol almış biriymiş 6 aydır hiçbirşey yok hayatımda düzene girdi ve beni beklersen 5 yıl sonra evlenebiliriz diyor.fakat senin yanina gelmem için param yok bütün masrafları sen karsilarsan gelirim diyormus başka şehirde yaşıyor çocuk.Bana bu olanlar hiç normal gelmiyor sizce bu kız n yapsın??
Keske satilsa1 kilo aakıl alsın, eczanelerden israrla istesin.a
Kızlar çocuk arkadaşımdan para çıkmayacağını adı gibi biliyor ve buna artık ikna oldu.peki kızla ne için görüşüyor?? Bazı yalan sandığımız şeylerde doğru çıktı o yüzden güveniyor biraz.ama ne deseniz haklısınız yinede kızlar
Bedava verseler de almazlar. Kullanin da yazmiyor ki üstündeKeske satilsa
Kızlar çocuk arkadaşımdan para çıkmayacağını adı gibi biliyor ve buna artık ikna oldu.peki kızla ne için görüşüyor?? Bazı yalan sandığımız şeylerde doğru çıktı o yüzden güveniyor biraz.ama ne deseniz haklısınız yinede kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?