Şimdi Biraz Da Gerçek Oydar!

Ben de reelde ağlamaktan nefesim kesildiği için anlatamıyorum sjsjsjsksjs burası iyi o yüzden jsjsjs
Hiç ağlamıyorum garip şekilde. Başkası yaşamış gibi hikaye gibi öylesine bir şey gibi anlatıyorum anlatırken de. Bu da başka bir psikolojik tepki sanırım

Gece mesaisi başladı burayı yeşillendireyim askdkfk

Hep derim önceki nesiller ailesinin stres topu olmuş nesil. Şimdi bir kızım var sabrımı çok zorladığı, sinirlerimin uzerinde tepindigi zamanlarda o küçük kız geliyor gözümün önüne kendi küçüklüğüm. Sen bunu haketmiyordun,kızında haketmiyor diyerek kendimi sakinleştiriyorum. İnşallah en az hasarla evlatlarımızı yetistirebiliriz. Tabi bu içte kalan yaralarla ne kadar mümkünse

Bazen öfkeleniyorum oğluma. İnsan hali ya bu. Ben annemden çok korkardım küçükken. Ya evladım da benden korkarsa diye gözüme uyku girmiyor

Bazen öfkeleniyorum oğluma. İnsan hali ya bu. Ben annemden çok korkardım küçükken. Ya evladım da benden korkarsa diye gözüme uyku girmiyor
Vicdan yapıyor insan ister istemez çünkü çocuklukta yaşanılan şeylerin unutulmadığını çok iyi biliyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…