Şimdi Biraz Da Gerçek Oydar!

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
8.611
45.718
Herkese merhaba, şimdi size biraz da gerçek oydardan bahsedeyim. (Böyle yazınca bambaşka bir kimliğim varmış gibi oldu asmdkfkgl) Şimdi yazacağım şeyleri yazma amacım ne? Bilmiyorum. İçimi dökmek mi, objektif insanlara anlatma isteği mi, kendim yazıp kendim dışarıdan bir gözle okuma arzusu mu... onu da bilmiyorum.

Neyse çok uzattım. Zaten bu uzun bir yazı olacak. "Ay hiç okuyamam" diyenler için uygun olmayabilir. Ama okuyunca belki kendinizden, kendi ailenizden, annenizden bir şeyler bulursunuz kim bilir.

Son düzenleme:

Gece çöktüğüne göre gecelerin yargıcı gibi buraya biraz güncelleme yapayım askdkflfl

İçindeki çocuğu sev geçmişteki çocuğa sarıl anneni de affet ve kendi çocukların varsa ya da olursa ne yasamadiysan iyiye dair onlara yaşat annenin nasıl olmasını isterdin hayal et ve öyle bir anne ol geçmişe dönüp duzeltemiyoruz ama gelecek bizim elimizde bize ait umarım çok ama çok mutlu olursun sana kocaman sarılıyorum ben de zamanında biraz incinmiş bir çocuk olarak ama geçti benimki annem daha beterini yaşamıştı ve hem anne hem baba olmak zorunda kalmıştı..

Ben şimdi anneyim ve çocuğuma mükemmel annelik yapıyorum diyemem ama hasarsız güvenli sevgimi gösterdiğim şefkatli bir bağ kurmaya çalışıyorum bunlar benim eksiklerimdi çünkü
Ve şuan boşanma.asamasindsyim annemin ne kadar güçlü beni ne kadar sevdiğini gördüm annenizi sevin açtığı hasarlar mazide kalsın ben öyle yaptım şuan huzurluyum

Annemi seviyorum. Bazen onu ya da hayalimdeki anneyi çoook özlüyorum. Ama sevmek yaşanan şeyleri unutmaya yetmiyor. Biz unutsak bilinçaltımız unutmaz

Kırmızı oda izler gibi okudum. Gayet güzel ifade etmişsin. Keşke geçmişe gidip küçük sene sarılabilsem benim de anne-baba tramvalarım var ne kadar zaman geçerse geçsin bilinç altımdan silinmiyor. Sokakta babasının elini tutmuş bir kız çocuğu görünce bile içim cız ediyor. Halbuki iyi de insanlarız neden böyle oldu anlamadım jsjsjsjsjs Eğer sana iyi gelcekse devamını da yaz ama kötü olcaksan boşver biz sonsuza kadar merak ederiz jsjsjsksjsjd

İyi geliyor mu bilmiyorum. İçimde sonsuz bir anlatma isteği var. Avutulmak teselli edilmek farkedilmek için değil. Sadece anlatmak boşaltmak

İyi geliyor mu bilmiyorum. İçimde sonsuz bir anlatma isteği var. Avutulmak teselli edilmek farkedilmek için değil. Sadece anlatmak boşaltmak
Ben anlatamıyorum kimseye psikologum hariç. Ona da üstü kapalı anlatıyorum çoğu şeyi. O kadar içselleştirmişim birine anlatırsam içimden bi parça kopacak gibi geliyor. Ama iyi gelir bence anlatmak umarım ben de anlatabilirim bir gün birilerine

Ben de psikoloğa anlattım çok kez. Kaşarlandım galiba artık askdkflgl. Reelde olsa böyle anlatamam zaten ki burada da yüzeysel anlatıyorum

Sormamızı ister misin peki? Yani ne yapılır bilmiyorum. Sanaldan psikologculuk oynamak da doğru olur mu hic fikrim yok. Ama dinlemek isterdim anlatmak istediğiniz için. Teselli için uygun cümleyi bulamayacaksam da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…