- Konu Sahibi CanKusum_427
-
ben böyle yaparsam hiiiic acikmam ki zateeeeen :)) hadi bakalim yarin daha fazla yiyeyim en iyisi :)))
canım mutlaka sabah kalkınca aç karnına ılıktan biraz sıcak suya limon sık iç bağırsaklarını harekete geçirir ve yağlarını eritmene yardımcı olur.yavaş ve sağlıklı zayıflamak en güzeli bence öğünlerine kısmak yerine sık ve az ye bide burda okumustum olduğunca yemeğini yavaş ye buda çok önemli çoğu insanların kilo almasındakı etken buymus
bana diyetisyen geçen yıl sölediğinde aynen şunu şöölemiştim ee ben bu kadar yemiyom ki zaten:)) o da bana az ve sık yiyerek metabolizmamı canlandırman gerek demişti düşün haftada 6 gün spor yaptığım halde kilo veremiyodum o dönemlerde:))
aynen benim verdigim cevaaaap demekki sık yemeliyim ama insan gibi yemeliyim :))) yarin aynen bu söylediklerinizi uyguluyorum ablalarim
hadi bakalım kolay gelsin kaydirigubbakcemile5
en azından evde mekik falan çek ve mümkün olduğunca yürümeye çalış canm..ayrıca üzüm muz incie kuru incir kuru üzümden uzak dur kesinlikle..günde 2 kere fln da yeşil çay içmeni tavsiye ederim
aynen benim verdigim cevaaaap demekki sık yemeliyim ama insan gibi yemeliyim :))) yarin aynen bu söylediklerinizi uyguluyorum ablalarim
bi başarı öyküsünde okuduğum bi cümle vardı ''suç ne sizde ne de yediğiniz yiyeceklerde.bütün suç yediklerinizin miktarında'' die.ve dio ki bi dilim pastadan aldığınız tadı bi çatal pastadan da alabilirsiniz.yani miktar arttıkça o pastanın lezzeti artmıyor.
cok haklisin bende anladim bunu eskiden karnimi degil gözümü doyuruyordum ben bundan sundan diye diye sistim ama simdi sadece karnimi doyuruyorum :))) canim cekiyorsa arada azicik kacamak yapiyorum fazla degil cünkü kilom baya fazla ver ver bitmeyecegi icin kacamaklarda olmasi gerekiyor haliyle :) ben bilmiyorum bu spor olarak geciyormu ama evde aciyorum müzigi göbek atiyorum bol bol 1saate yakin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?