• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ben nasıl devam edeceğim?

tutmazmiyimmmmmmmm intikamimmmmm aci olacaaaak :)))) zayiflayim o güzelim kiyafetlerimi tekrar giyecem insaaaaalllaaaah :)) bilmiorum belki imaj degistiririmmm kaydirigubbakcemile3

canım ben 67 kiloydum boyun 1.75.aslında düşününce normal geliyor boyuma göre ama ben malesef kilo alınca basemlerimden alıyorum yani çok orantısız alıyorum.dolayısıyla çok fena bi görüntü oluşuyor.

cnm ben zaten normalde cok yavas yerim herkes yemegini bitirir ben en sona kalirim yanlis seyler yiye yiye bu hale geldim :))bu ilik limonlu suyu dedemde söyledi bana daha hizli kilo verdiriyormus evet benim hatam galiba burda sık yemiyorum ondan yavas veriyorum galiba simdi annem aradii mcdonaldsa gidelimmi dedi hayir dedimmmm ben dedim bunu :)))) afferin bana

inşallah canım istediğin kiloya inersin.azmin elinden bişey kurtulmazmıs yeterki isteyelim.limonlu suyu ablamda içiyodu ona baya faydası olmustu inşallah sanada olur Şeniz Şeniz

canım ben 67 kiloydum boyun 1.75.aslında düşününce normal geliyor boyuma göre ama ben malesef kilo alınca basemlerimden alıyorum yani çok orantısız alıyorum.dolayısıyla çok fena bi görüntü oluşuyor.

masaaaallllaaaaah boya bak nazar degmesin :)))) boyum öyle hic olmayacak ama bu 67kilo süper benim icin simdilik :)))) darisi basima

inşallah canım istediğin kiloya inersin.azmin elinden bişey kurtulmazmıs yeterki isteyelim.limonlu suyu ablamda içiyodu ona baya faydası olmustu inşallah sanada olur Şeniz Şeniz

bu sefer gercekten cok azimliyim insallah basaricam da tek korkum böyle 6-7kilo verdikten sonra kilo vermek duruyormus ya ona korkuyorum ben ya

masaaaallllaaaaah boya bak nazar degmesin :)))) boyum öyle hic olmayacak ama bu 67kilo süper benim icin simdilik :)))) darisi basima

teşekkür ederim gerçekten :utangac: senin hedefine ulaşacağına inanıyorum.ama sporu sakın hayatından çıkarma çünkü kilo verirken vucüdunun da sıkı olması gerek kiloları verdikten sarkma olamasını engellemenin en iyi yolu spor.canı gönülden destekliyorum seni kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim gerçekten :utangac: senin hedefine ulaşacağına inanıyorum.ama sporu sakın hayatından çıkarma çünkü kilo verirken vucüdunun da sıkı olması gerek kiloları verdikten sarkma olamasını engellemenin en iyi yolu spor.canı gönülden destekliyorum seni kaydirigubbakcemile5

ya benim problemim buuuu basenler popooo ördek gibi cikiyo ya sülaleden gelen bisey bu 70kilodaykende belliydi fazlam oldugu basenler yüzünden..bu bacaklarimida hic sevmiyorum zaten sıkılasmasi lazim :((

herkese günaydin kahvaltimi yaptimda cokmu yedimki ya ben :))) böyleee yuvarlak bitane ekmek ama esmer ekmek yani,1tane haslanmis yumurta,1domates,1kücük salatalik bide 1 bardak süt 1.5yagliymis :)))) birazdan yürüyüse cikacam artik hergün yürüyüse cikacam bide evde müzigi acip oynayacam al sana hareket :))

merak eden ablalarima yaziorum :)) 6.6kg verdm ama 2kilosunu geri almis bulunuyorum :) dayanamayip saldirdim kocaaa 2hafta pisman oldum tabiki ama arada saldirmazsam hic kilo veremem :)) bugün tekrardan basladm

Merhaba
Henüz ergenlik dönemindesin vucudunun gelişimi için her besinden yemelisin.
Aburcuburları yeme yada yiyeceksen haftada birgün ye veya azalt.
3 Ana 2 ara öğün yap. Ara öğünlerde meyve, yoğurt, fındık badem gibi hafif yiyecekler yiyebilirsin.
Akşam yemeğini en geç 19.00 da ye. yemekten sonra acıkırsan ara öğün yapabilirsin.
Çok geç saatlerde yemek yeme.
Uyumadan 2-3 saat evvelden mide boş olmalıdır.
22.00 - 02.00 arası vucudun yenilenme saati olduğu için bu saatlerde uyuyor olmalısın. 7-8 saat uyumalısın.
Zayıflama ilaçları kullanma.
Haftanın 3-4 günü 30-45 dakika spor yapmalısın.
Mümkünse bir doktora gitmen daha iyi olur.

Ayrıca benim açtığım konu var belki yardımcı olur hergün yediğimi içtiğimi ve yaptıklarımı yazıyorum.
Ben 30 yaşımdayım tabi senin yapın benim yapım farklı işliyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/341220-diyet-listem-gunluk-paylasimim.html

Sağlıklı günler diliyorum.

merak eden ablalarima yaziorum :)) 6.6kg verdm ama 2kilosunu geri almis bulunuyorum :) dayanamayip saldirdim kocaaa 2hafta pisman oldum tabiki ama arada saldirmazsam hic kilo veremem :)) bugün tekrardan basladm

Bir yaşam tarzı olmalı sağlıklı beslenmek aburcuburları da yiyeceksin ama abatmadan.
Kilo vermene sevindim.
Ara sıra hafif tatlı yiyebilirsin.

Son düzenleme:
herkese günaydin kahvaltimi yaptimda cokmu yedimki ya ben :))) böyleee yuvarlak bitane ekmek ama esmer ekmek yani,1tane haslanmis yumurta,1domates,1kücük salatalik bide 1 bardak süt 1.5yagliymis :)))) birazdan yürüyüse cikacam artik hergün yürüyüse cikacam bide evde müzigi acip oynayacam al sana hareket :))

Ohh ne güzel benimde yürüyüşüm geldi :)) :nazar:.

bayanlar 8 hafta oldu 6kilo vermiştim. bugün 2 kilo fazla çıktım.ölçülerim sabaha göre 2cm fazla çıldıracağım.lahana suyu ve elma sirkesi içyorum.çıldıracağım akşaö 6dan sonra birşey yemiyorum.ara öğünler yapıyorum.ne yapmalıyım.

canm bende senin gibi sözlüyüm yaza dogru nişanım olcak zayıflamam gerekiyo. artı sözlüm benim incecik hallerimi bildii için su aralar laf sokuyo :( nekadar yemekten kıssanda sporda çok önemli. mutlaka yürüyüş yapmalısın. varya yürüyüş parkları çevrende mutlaka yürü. ama sevmiyorum öyle tavuk gibi sürekli aynı yerde dolaşmaktan diyosan sabah 8-9 gibi giy eşortmanları kendine en uzak market bul ama baya bi uzak olsun 500 metre kadar. her sabah git ordan gi gazete yada bitki çayı falan al. çık tekrar eve dogru yürü. ama sakın markete giripte yiyrcek reon nuna yakşalama sakın a.s ve sonra eve gelip kahvaltını yap az tabi. inanki çok işe yarıyor. ama giderken pamklu eşortman giymeye dikkat et teerini emsin. sakın geziyorum die normal kıyafet giyme hem eşortmanla piskolıjk olarakta spor yapmaya alışacaksın. egzersizde çok önemmli ama yürüyüş hepsine bedel oldugunu söylüyo uzmanlar. tavsiye ederim işe yarıyacaktır yerimseniben

ben normal kiyafetlerle yürüyorum kimse yürüyüs yaptigimi anlamasin diye ayyy utaniyorummm :utangac: 3gündür falan yürüyorum sabahlari yediklerimede dikkat ediyorum bilmiyorum artik kuruntu mu yapiyorum ama sanki yürüyüs spooor hareket edince daha cabuk kilo veriyorum...nisana kadar cok kilon varsa mutlaka veeer ben vermedigime okdr pisman oldumki istedigim gibi bise giyemedim fotolarda yasli ciktim :1no2: eskiden aynanin karsisina gecip kendi kendimi över mutlu olurdum simdi aynaya bakmaya korkuyorum ya

opuyorumnanaktanyok canım yaa verirsin merak etme. sende devam et vermeye çalıs asıl evlenince dogum yapınca çok kilo alıyo insan bari bekarken zayıf kalalım dimi:)

Back
X