- Konu Sahibi CanKusum_427
-
cnm ben zaten normalde cok yavas yerim herkes yemegini bitirir ben en sona kalirim yanlis seyler yiye yiye bu hale geldim :))bu ilik limonlu suyu dedemde söyledi bana daha hizli kilo verdiriyormus evet benim hatam galiba burda sık yemiyorum ondan yavas veriyorum galiba simdi annem aradii mcdonaldsa gidelimmi dedi hayir dedimmmm ben dedim bunu :)))) afferin bana
canım ben 67 kiloydum boyun 1.75.aslında düşününce normal geliyor boyuma göre ama ben malesef kilo alınca basemlerimden alıyorum yani çok orantısız alıyorum.dolayısıyla çok fena bi görüntü oluşuyor.
inşallah canım istediğin kiloya inersin.azmin elinden bişey kurtulmazmıs yeterki isteyelim.limonlu suyu ablamda içiyodu ona baya faydası olmustu inşallah sanada olur Şeniz Şeniz
masaaaallllaaaaah boya bak nazar degmesin :)))) boyum öyle hic olmayacak ama bu 67kilo süper benim icin simdilik :)))) darisi basima
teşekkür ederim gerçektensenin hedefine ulaşacağına inanıyorum.ama sporu sakın hayatından çıkarma çünkü kilo verirken vucüdunun da sıkı olması gerek kiloları verdikten sarkma olamasını engellemenin en iyi yolu spor.canı gönülden destekliyorum seni kaydirigubbakcemile5
merak eden ablalarima yaziorum :)) 6.6kg verdm ama 2kilosunu geri almis bulunuyorum :) dayanamayip saldirdim kocaaa 2hafta pisman oldum tabiki ama arada saldirmazsam hic kilo veremem :)) bugün tekrardan basladm
herkese günaydin kahvaltimi yaptimda cokmu yedimki ya ben :))) böyleee yuvarlak bitane ekmek ama esmer ekmek yani,1tane haslanmis yumurta,1domates,1kücük salatalik bide 1 bardak süt 1.5yagliymis :)))) birazdan yürüyüse cikacam artik hergün yürüyüse cikacam bide evde müzigi acip oynayacam al sana hareket :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?