Şimdi ben mi suçlu oldum?

Haydi geçmiş olsun. Ne zararı var dedikleri kadını buyursunlar evlerinde tutsunlar. Kadına inanamıyorum hala sizi suçluyor. Vallahi pes!

Tek sorun evin bos olmasi. Dusundukce aklima geliyor dun oglu bana 'Sen o evde oturmuyorsun ailenin de yazligi var ne ihtiyacin var o eve' demisti. Ben kendime evet ev almazdim ama bana da miras kalan kisiden hatira, satmayi falan hic dusunmuyorum ama heba ettirecek de degilim.

Kiminle dans ettiklerini bilememişler o zaman. Geçmiş olsun hem size hem de ucuz yırttıkları için onlara

Geçmiş olsun iyi kurtuldunuz arsız insanlardan. Geline de iyi demişsiniz. Ağlaması da tatil yalan oldu üstüne kv başına kaldı ondandır. Kafasını duvarlara vuruyordur. benim neyime tatil gıkım çıkmasaydı da gelmeseydi başıma bunlar diye. Satmayı düşünmüyorsanız bile kiracı bulmaya bakın bence. Bunların ne yapacağı belli olmaz. Kilitleri de mutlaka değiştirin siz gidince geri getirebilirler kadını.

Çok haklısınız. Arsız insana ne yapsanız yaranamazsınız zaten.

evet bir suçunuz var
çocuklarının attığı anayı siz üstlenirseniz bir de çocuklarından papara yiyecek hale gelirsiniz

Karısı tatile gelemediği için mi yoksa kaynana başına kaldığı İçin mi ağladı acaba:)
Hem krediyi nasıl çekiyormuş annesi? Kredi çekebiliyorsa kendine bir yer de ayarlayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…