- 8 Ocak 2018
- 365
- 810
- 18
- 31
- Konu Sahibi littlemermaid993
-
Kendi çocukları olan birini niye siz kabul ettiniz maaşlı mi bakıyorsunuz bu kişiye? Ben evimde 2 gün yatılı misafirle zorlanıyorum zor durumda kalsa bile annem hariç kimseye evimi acamam maddi yardım etmeye çalışırım bu olay biraz eksik gibi size haber vermeden misafir kabul edecek yüzü cesareti sizden almış demekki yoksa kimse zaten kendisi yük olduğu kişiye bizde misafir kabul etmez
Iyı ligin mukafatı
Cok haklisiniz
Fazla bile iyi davranmissiniz
Çok çok haklısınız bi an once evden çıkması gerektiğini söyleyin bi kaç yıl kalmak ne demek
UzulmeyinYasli ve cocuklari ilgilenmiyor diye su ana kadar hic sorun yapmamistim. Uzuluyorum da acikcasi boyle olmasina. Agladigi icin de cok uzuldum ama bu konuda benim suclanacagimi hic dusunmemistim
Çeksin gitsin bir zahmet artık, yüz vermişsiniz astarını istiyor.
Oyy dağlara taslara
Ben olsam çoktan valizini eline verip köyüne yollamıştım
Uzulmeyin
Istedigi kadar aglayabilir
Gercekten iyi niyetli olsa size danismadan rvinize misafit cagirmazdi
Gercekten cok ayip bu yaptigi
Siz iyilik yapiyorsunuz karsiligi bu olmamali
Ara çocuklarını ben sizin annenize sahip çıkmak zorunda değilim burası benim Evim bilet alıyorum yolluyorum ne haliniz varsa görün beni ilgilendirmez de al biletini yolla
Sonuna kadar haklısınız herkes bi şekilde kendi hayatını düzene sokmak zorunda
elini vermissin kolunu kaptirmissin. nasi bi yuz vay arkadas
Hay Allahım bu insanlara ne oldu böyle bu ne rahatlıktır ya? İyiliğin karşılığı bu mu Yani? Hiç muhatap olmayın ben olsam ararım kızını olayı olduğu gibi anlatırım haftalar önceden misafir ayarlamışım sizi bana haner vermeden kabul ediyor, ben sizin annenizi birkaç aylığına kabul etmiştim birkaç yıl oldu kira almadım bişey yapmadım bugün artık son nokta oldu benim için alıyorum biletini yolluyorum annenizi ne yaparsanız yapın bundan sonra benimle muhatap olmayın hakkım da helal değildir der kaparım yaşlı teyzeyi de malesef üzülerek otobüsüne koyarım.
Bu kadar yüz vermemek lazım kimseye demekki.
Ay tövbeler olsun iyilik yapmaya da gelmiyor millete valla
Orası senin evin ve sen ordayken nasıl misafir çağırıyor pes.
O kadar borcunu öde kötü olan sen ol.
Bence hiç umursama misafirlerinle vakit geçir.
Sana kızacağına torunlarıyla tehdit eden gelinine kızsın.
İyilik edip kötülük bulmuşsun. Senin yapacağın birşey yok ki. Eve geçince konuş bir an önce çıkmasını söyle abartmış iyice. Gerçi kadını bırak o nasıl gelinmiş edepsize bak. Bedava eve gelemedi diye onun tavrını yapıyor.
Tatilinde oldu haspam. Goturup bakmaya bakmazlar. Ne çakallar var ya. O gelindeki şans niye bizde yok şu an onu sorguluyorum
Kıymet bilmeyen insanlara iyilik yapmaya gerek yok bence.
Bence size yapılan ayıp. Bir de kadın sizi suçluyor utanmadan. Yuh diyorum. İnsan bir sorar gelebilirler mi diye ama kendi evinde sizi misafir sandı herhalde. Ayrıca çocukları madem görmek istiyorlar evlerine çağırsalarmış. Sizin olduğunuz yere emrivaki ile gelmeye çalışıyorlar. Muhtemelen tatil yeri diye oluyor bu da amaç anneyi ziyaret filan değil. Kimseye yüz vermeye gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?