- 8 Ocak 2018
- 365
- 810
- 18
- 31
- Konu Sahibi littlemermaid993
Herkese iyi bayramlar. Boyle gunlerde huzursuzlugu hic sevmem ama basima geldi malesef. Bir suredir benim evimde kalan yasli bir akrabam var. Maddi anlamda zorda oldugu icin evini kapatmisti ve benim evim bos oldugu icin(bana miras yoluyla kalan bir ev, surekli oturmuyorum baska sehirde yasiyorum) bizde kalmak istedi, kabul ettim. Su siralar ev bakip cikacak ama hep bir bahaneyle erteliyor. Bayramdan once cikmasini ozellikle rica etmistim ama cikmadi. Bugun korktugum basima geldi. Oglu ve gelini gelmek istedi yatili olarak ama yola cikmadan 1 saat once aramislar. Beni arayan olmadi o akrabami aramislar o da bana sormadan tamam demis. Bana soyledi ancak benim aksam gelecek ve bayrami bizde gecirecek cok onceden planlanmis misafirlerim vardi, yatiracak yerim yok dedim kabul edecek durumda degilim. Ayrica oglunu gormek istemiyorum, gorusmuyorum. Kendi anne ve babam surekli oglunun aciklarini kapatti maddi manevi, basinda babasi yok diye destek oldular ama hep cok sorunlu bir insandi, kavgalar, borclar -- babam hep pesinden kostu. En son annesine kredi cektirtti odeyecegim diye odemedi, ceza aldi haciz gelecek diye faiziyle ben odedim. Hep biz yapiyoruz cunku akrabamin diger cocuklarinin da umrunda degil. Sokakta kaldi kimse arayip anne nasilsin bile demedi. Ben evime alinca coluk cocuk tatile geldiler ses etmedim ama bu defa gercekten kendi misafirlerimi iptal edecek durumda degilim. Bana sorulmadigi icin ayrica kizdim ve kabul etmedim. Istersen sana bilet alayim sen git gormek istiyorlarsa dedim. Akrabam oglunu arayip birkac gun sonra gelin deyince gelini aramis bizi ve torunlari unut artik goremezsin demis. Akrabam da beni sucluyor aramizi bozdun diye, agliyor su an. Cikacagim ben evden diyor ki cikmasi gerekiyor birkac ay diye anlasmistik birkac yil oldu. Daha fazla dayanamadim ciktim disariya ama gercekten cok gerildim. Ayrica eminim oglu annemi babami arayip beni sikayet edecek onlari da huzursuz edecek. Bu akrabamin agladigi gergin ortama misafirlerim de gelecek aksama. Suclu mu oldum ben simdi kabul etmemekle?
Son düzenleme: