- 11 Şubat 2020
- 34
- 23
- 3
- 32
- Konu Sahibi mutsuzbirkizim
-
Bu söylediğini ablam söyledi bana. Yoksa onun ağzının payını verirdim. Ama beynimden vurulmuşa döndüm.Siz bunlardan uzak durun bence
Sucu sizde buldum, aileniz belli yani niye onlarin buldugu tiplerle gorusuyorsunuz ? Yasiniz genc illa ki karsiniza birileri cikar.
Babaniz zaten 5 para etmez bir tip, sizin yerinizde olsam o lafa cevap veriridim. Yillarca bizi ac koydun o...ularin pesinde gezdin simdi de ahlak abidesi mi kesildin hayirdir derdim.
Annen zaten kafa milyon ac, acikta birakan adamla simdi evli mi yani???
Sen bunlarin 2siyle de iletisimi kes bence
Bu söylediğini ablam söyledi bana. Yoksa onun ağzının payını verirdim. Ama beynimden vurulmuşa döndüm.
Görüşmeyi düşünmüyorum. Bittiler benim icinAblan da garip bir cins konu sahibesi
Hic oyle olmelik falan bir durumun yok, gencsin, meslegin var, paran var hayatini yasa tadini cikar. Bunlarla da gorusme.
Benim hayatım dedim zaten. Neymiş üzülüyorlarmış. Ben kötü bir şey mi yapıyorum dedim neye üzülüyorlarhayatınızın en zor zamanında baba olamamış birinden hayatınızın kalanı İçin karar vermesini beklemeyin ve derhal uzaklaşın
Evlenirsin yarın birgün mutsuz olursun seni zorla mı evlendirdik derler ve kendi başına dertlerinle boğuşursun lütfen dinlemeyin kendi düzeninizi kurunBenim hayatım dedim zaten. Neymiş üzülüyorlarmış. Ben kötü bir şey mi yapıyorum dedim neye üzülüyorlar
Ablam ilk evliliğini kendi istedi yaptı boşandı. İkinci evlilikte onu zorladılar simdi yine boşanma asamasında. Adam kumarbaz çıktı. Simdi de bana aynısını yapıyorlarEvlenirsin yarın birgün mutsuz olursun seni zorla mı evlendirdik derler ve kendi başına dertlerinle boğuşursun lütfen dinlemeyin kendi düzeninizi kurun
Psikolojimi bozdular inanınki gitmek istiyorum buralardanUzaklason,kendini dinleyin kisiligini keşfedin, kafanizi dinleyin, mumkunse can guvenligim yok diyip isim soyad degistirin
Görüşmicem dedim zaten. Görüsmicem dediğim icin bu lafları yedim. Hayatıma karışmayın. Evlenmek de istemiyorum dedimOlan biten herseye izin veren sızsınız. Annenız geri dönen gereksiz adamı (baba) kabul etmıs
Sız artık meslek sahibi kendı ayakları ustunde duran kadınsınız. Sıze bırını bulmak onlara mı kaldı? Gorusmeyecegım neden demediniz?
Tayin isteyip uzaya gitme fikriniz tehdit olarak kalmasın, gercekten gidin. Bana kalırsa yardım da etmeyin ama o kısım sızın bılecegınız iş.
Siz kucukken ac karnına okula giderken karıssalarmıs keske. Keske ozaman ise yarasalarmıs.Görüşmicem dedim zaten. Görüsmicem dediğim icin bu lafları yedim. Hayatıma karışmayın. Evlenmek de istemiyorum dedim
İnanın her seyi annem icin yapıyorum. Annem icin buraya tayin istedim gelip yanıma nefes alsın biraz onu gezdireyim artık yorulmasın diye. Ama cok yoruldumSiz kucukken ac karnına okula giderken karıssalarmıs keske. Keske ozaman ise yarasalarmıs.
Ben bu pıskınlıgı de anlamıyorum.
Bı pislik yapıp evlatlarını bırakıp gıtmıs sın sonra kuyrugu sıkıstırıp dönmüşsün.
Köse yastıgı gibi otur bir kosede gorunmez ol utan, ses etme. Yuzume vururlar mı haınlıgımı diye tedirgin mahcup ol.
Nedir o bakıre olmadigini imalar? Ne hakla?
Böyle insanlara senın gıbı merhametli evlatlar denk geliyor, bana denk gelse Allah korusun su vermem.
Başkalarının kararlarını uygularsanız sizin hayatınız diye birşey olmaz mi evlilik çok önemli bir kurum öncelikle sizin gönlünüz olmalı Rabbim gönlünüze göre versinAblam ilk evliliğini kendi istedi yaptı boşandı. İkinci evlilikte onu zorladılar simdi yine boşanma asamasında. Adam kumarbaz çıktı. Simdi de bana aynısını yapıyorlar
Annen ıcınde yapma. Annen sizi sefalete surukleyen adamı bagrına basmıs yeniden.İnanın her seyi annem icin yapıyorum. Annem icin buraya tayin istedim gelip yanıma nefes alsın biraz onu gezdireyim artık yorulmasın diye. Ama cok yoruldum
Allah razı olsun insallah.Annen ıcınde yapma. Annen sizi sefalete surukleyen adamı bagrına basmıs yeniden.
Kabul etmıs gordugu muameleyi. Bundan sonrası da annenın secimi olacak malesef.
Herkes kendi secimi yasar su hayatta.
Sende onlardan uzagı huzuru sec, ınsallah duzgun bir hayat arkadasında olur mutlu mesut gecer ömrun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?