D dicerr Ziyaretçi 21 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #81 dimi cok ilgınc gercekten hayat ...
K katikula Guru Kayıtlı Üye 15 Eylül 2008 34.740 12.323 298 İstanbul 16 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #82 AswangCullen .!.: canıım konuya bak yaa :) sana demiştim elbet asık olucan diye :)) bak nasıl da cıktı karsına askın we ewleniyosuun :) Genişletmek için tıkla... joey .!.: vay be hayat, 10 ayda insana neler yapıyor, aaah güvenmek gerek işte opuyorumnanaktan birini buldun sevdin sözün bile yapıldı... kaydirigubbakcemile2 Genişletmek için tıkla... eveeetttt..... zamanında o kadar üzüldüm ama şimdi çok mutluyum 2 ay sonra nişanlanıyorum 9 ay sonrada düğünüm vaaaaarrr :sm_cool:
AswangCullen .!.: canıım konuya bak yaa :) sana demiştim elbet asık olucan diye :)) bak nasıl da cıktı karsına askın we ewleniyosuun :) Genişletmek için tıkla... joey .!.: vay be hayat, 10 ayda insana neler yapıyor, aaah güvenmek gerek işte opuyorumnanaktan birini buldun sevdin sözün bile yapıldı... kaydirigubbakcemile2 Genişletmek için tıkla... eveeetttt..... zamanında o kadar üzüldüm ama şimdi çok mutluyum 2 ay sonra nişanlanıyorum 9 ay sonrada düğünüm vaaaaarrr :sm_cool: