Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gercekten kotu olay yasamisin yazdigi seylerde aci sevdiyin insan seni sevemiyorum demesi cok aci birsey ben bile okurken acin i hissettim nekadarda olsa canim cok aciyordur
tamin biliyomrum kendimde dusunemiyom bile sanki sevmemiste sana acidigi icin senin yaninda olmus sen ondan sevgi beklerken o sana acidigi icin yanindamis :1no2::1no2::1no2:
boyle ınsanlara ne denır bılıyorsun canım onun ıcın sakın kendını uzme.cunkı 3ay sonra unuttugunda onun ıcın uzuldugun her sanıyene acıyacaksınnnnnnn.p.....k adam baska baska kısılerle gezecekmıs baglanamazmıs yenımı anlamıs.ona telefonuna Allah belanı versın hakkımı helal etmıyorum dıye mesaj yolla bence vıcdanı hıc bırzaman rahat olmasın.yok oyle duygularıyla oyna eeee olmadı cek gıt.bu erkkeklerden nefret edıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
ahhh ahhh beni çok eskılere goturdun bı arkadas demısya cok gordum onlardan dıye bende farklı versıyonu yuzunden az cekmedım versıyon şu"ben serserıyım senı üzerım sen daha ıyılerıne layıksın" ayyy az aglamadım depresyona gırdım ılac kullandıgım ıcın 3 ayda 35 kılo aldım heryanım catladı patladı oyle canım yandıkı ahh ahhh tam tamına 5 yıl agladım buarada yıne kılo almaya devam ettım sonra bırgun gercek ask kapımı caldı ve dedım aman allahım ben ne yapmısımm.sımdı nasıl mutluyum anlatamam kılo verıyorum guzellesıyorum nıyemı aşkım ıcın benı bu sısko halımle umutsuz aska ınanmaz halımle seven bırıcıgım HUZURUM için...sende bırgun dogru ınsanı bulacaksın ama kotu haber bu senın canını yakan pıslık yıne bırgun hayatına gırmek ıstıycek sakın ızın verme buna...cunku gercekten adam olmuyolar.ben o gunlerı gecmıste bıraktım gecmısımle barıstım o benı utanmadan dugunune cagırdı sandıkı canımı yakacak haha çok yanıcak taktım koluma hayatımın askımı gıttım altınımızı taktık tebrık ettık yemın ederım canım yanmadı kızlar.sevdıgım adamla dans ederken dusundum nekadar sanlıyım benı boyle korkak bı adamdan korumus boyle kendınden emın gecmısımden dolayı benı yargılamayan guvenı sonsuz bı adamı karsıma cıkarmıs bıkezde burdan soylıyım CANIM SEVGILIM SENI ÇOK SEVIYORUMMMMM........
ders alınması grekn bi örnekti tşk edrm...allah bozmasn beraberlıgınızıı kaydirigubbakcemile5
teşekkur ederım canım daha ıyılerı senın olsun inş.ama dıyorum yıne o pislık yıne gırıcek hayatına aman bugun cektıklerını unutup alma hayatına canım...
cnm benim ya internetteki insanlar böyle oluyorlar iste sans isi sanki iyisi de oluyor kötüsüde...varya bende bundan 3bucuk yil önce böyleydim internetten birine takmistm bulussanda bulusmasanda takiyosun iste böyle bi anlik bosluga mi geliyor bilmiyorum nese o defteri kapattim ck üzülmüstüm ck aci cekiyordum ama gecti ve bidaha asla internette tanisabilecegim sitelere üye olmadim..uzak durdum..sonrada hayatima dünyalar iyisi askm girdi (bende nasil sevecegim güvenecebilecegim derdim)ama öyle bi sevdimki öyle bi güvendimki cünkü dogru insandi..insallah sende dogru ve sevgini hak edecek insanlarla karsilasirsin cnm sana tavsiyem 1damla gözyasi bile dökme böyle insan icin degmez ve internette dogan asklar (ask bile demek istemiyorum)uzak dur...