• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ben bir daha nasıl seveceğim yardım edin :(

bence sen şükretmen lazım hayırlısı değilmiş demekki bak onun yaptığı güzel bi hareket ya seni daha çok oyalasa neler var neler senelerce kızı oyalıyo kullanıyo iş ciddiye binincede ayrılıyo yol yakınken olmıcanı anlamış ve ayrılmış inanki senin kötülüğünü düşünene biri olsa bunu yapmazdı bu kadar açık yürekli olmazdı sıkardı yalanları basar giderdi izinide kaybettirdi en azından senin daha fazla üzülmemen için ayrılma sebebinide yazmış seni sevmeyen biriyle sadece sen seviyosun diyede birlikte olunmaz mutlu olamazsın beni üzen ağlatan biri oldu onu çok seviyodum sonra yalanlar sıktı kendini soğutmaya çalıştı çok üzüldüm ama herzaman dedimki allahım hayırlısıysa olsun hayırsa beni üzecekse hiç olmasın diyodum allahda benim gönlüme göre birini verdi evlendim şimdi diyorumki iyiki bana o yalanları atmış iyiki ayrılmış benden diyorum eğer öle devam etseydi evlenseydik hiç mutlu olamıcaktım demek istediğim allah sana bunun seni üzeceni mutlu olamıcanı göstermiş ki oda sölemiş nasibin değilmiş evlilik çok sorumluluk isteyen bi kurum evlendiğin zaman herşeyi bi kenara bırakıp kendine yeni bi hayat kuracaksın eşinle anlaşabilmen onun gerçekten seni sevdiğini bilmen ve sana saygı duyduğunu bilmen lazım iyi kalpli olmak çok güzel bişey eğer iyi kalpli olmasaydın çocuk senle oynardı zamanını çalar seni kullanırdı ve sana tavsiyem hiçbir zaman hiçbi erkeğin yanında ağlama çünkü sana acıyıp devam etmiş kırmak istememiş sen ağlamasydın o zaman tamamen biticekti bitmesini istemiyosun ama zaman ilerledikçe ona daha çok bağlanıyosun ve kopamaıyosun daha çok üzülüyosun o yüzden bitmesini istiyosa biri bırak bitsin ileriyi seninle düşünen biri senden ayrılmaz aklından dahi geçmez hayırlısı olsun ilerde sende benim gibi diceksin iyiki bitmiş ve gerçek insanı bulmuşum diceksin ve sen şükredip hayırlısı dersen inan bana çok mutlu olucaksın ve seni seven seninde sevdiğin biri çıkacak karşına ama sabret zamanla herşey unutulur

cnm çk tşkkr edrm öncelkle cvpldğn ve ilglendğn içn.evt hç bi zmn onun yannda ağlamamalıydm.ama ben onun beni hep sevdğni hssettm..bana en ufak soğuk bi hareketi ble olmamştıki.bi anda söyledi bnları bna..aılemlede tanısmıstı.bnde tanısmstm onun aılesyle..madem oyle neden sevmıyoduda yuzuk aldı bana neden aılemn karşısına cktı ben bı kız cocuguym sonucta dusuneblrdı yada suan hazır deglm dıyp cıkmayabılırdı...benı dusunupte benden ayrılablıosa eger bu onun ıyı oldgnu gosterıosa ben bu kdr IYI OLAN bı ınsandan en azndan babamn karşısına cıkmamasını dılerdım..benı aıleme karşı mahcup ettı sonucta.ne sucum wardı benm..hakkmı helal etmıyorm..ıcım sızlıyoo cok ne yapaym.km verecek bnm bunca gozyasımın bedelini..:a015::çok üzgünüm:

slm ben dılek mersınden maılını okudum baya kabılmısın arkadasım ama ınternette tanısdını syluıorsun bence cok guvenme ınternet bıze cunku heb gerceklerı sylemıor ama bulusub tanısdını yazmısın bence senı cok sevdeydı herseyı göze alırdı arkadasım

sevseydi ailesine ben bu kızı istiyorm derdi ztn..sevseydi sırf bna acıdığı içn geri dönmezdi..acımak ne demek yaa o kim yaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! snirleniormmmmm :kızgın::a015:

Allah'ım ya ne sinir bir herif bu
yok uzun süreli ilişki istemiyormuş :oklava:
Yazık ama sana değil ona yazık arkadaşım
Bundan sonra sakın internette tanıştığın biriyle ilişkiye falan başlama
Çünkü bu internete giren her erkek zaten kız aramaya giriyor belli bişey yani
Sen olmasan başkasını bulacak beyfendi sonra onu bırakıp başkasına gidecek :mymeka:
Aman aman sakın internete falan güvenmeyin bende salak gibi bi ara internetten birini buldum(napcaksam akılsız kafa :mymeka:)sonra sonu hüsran oldu
Sakın o herif için üzüleyim göz yaşı dökeyim deme :1closedeyes:
Tamam önceden internetten nasip olmuştur bişekilde ilişkileri iyi giden yok değil ama bunlar binde bir
bu ihtimalin bizlere düşmesi çok az delikafadulden

evt cnm INTRNTTN ADAM CIDDEN CKMAZ..ıns bı gun grçekten hepımz mtlu olrz.grçekten seven hrkes mutlu olsn arkdşlrr..TŞK EDIORM HEPINIZE CANLARM YAA naniknanik

--------------------------------------------------------------------------------

acı paylaştıkça azalırmış..ama seninle aynı acıyı yaşamış insanların anlaması sanırım hepsinden önemli
acaba yaşadığımı yaşayan varmıdır diye ah etmek tutarmı diye bakmak istedim ki tahminimden çokmuş
ben de paylaşmak istiyorum..
belki siz de bana yorumda bulunur yanımda olduğunuzu hissettirirsiniz..
liseden beri birbirimizi çok sevdik..hep çok sevdik kaçtım korktum buluşamadık.sonra üniversiteye gitmesi ayırdı bizi tam başlıyoruz derken.ve başkasıyla olduk ikimiz de 2 yıl.hep ağladım hep sevdim onu.günün birinde bi baktım geldi.döndü ne uzaklık ne yol hiçbişey sorun değil herşeyinle yanındayım hiç korkma hadi ver elini dedi.o günden sonra da ailesinin de burada olmasının katkısıyla 1 sene sadece sınavlara gidip gelip harika bir aşk yaşadık.arkasından ailesi taşındı o cebindeki üç kuruşu bile denkleyip yanıma geliyordu gelmediğinde de saniyemizi telefonda beraber paylaşıyorduk.benim hayatımda gördüğüm sevginin merhametn en güzelini verdi bana 3 yılı doldurduk okulu uzadı onda bile geld, ev tuttu sırf bvenm için ve burada ne fedakarlıklara katlandı.ama ben de anne oldum sevgili oldum ona ne yemeksiz ne temiliksiz ne sevgisiz bıraktım hiç bırakmadım onu herkesler hayret ederdi ben iç çamaşırını bile ondan gizli gizli yıkar gram çekinmezdim ta ciğerimden seviyorm onu.neler yaşadık beraber.tek hayalimiz vardı biran önce okulu bitirip evlenmek.ama olmuyordu okul uzadıkça boynumuzda bağ oldu
sonunda ailesi durumları bozulup memleketlerine doğuya taşınmak zorunda kaldı ve yanında onu da aldılar hepsi ayrı ayrı bana söz verdiler sen bizimsin artık diye
ben hayatımda bir daha o kadar içten sevip sevilir miyim bilmiyorum.hayatta güven ve insanlık adına ne varsa her yere onu koydum ben.hiç tereddüt etmedim evlenemeyiz diye
biz 4 seneyi geçirdik artık okullar bitecekken çatırdamalar göz yaşları başladı.kavgalarla kıskançlıklarla bunaldık sıkıldık.ama bunca sene hiç bunları yapmadıysam şimdi bir sorun vardı dimi.memleketleriydi orası.bir gün beni internette aldattığını öğrendim oyun oynarken tanışmış biriyle çok üzüldüm çok hırpalandım ertesi gün ikimizinde mezuniyet sınavları vardı uykusuz gidip ikimiz de kaldık ve ben o gece ailesine duyurmuşum bu olayı.hayatımın hatalarındAN BİRİ BÖYLECE BAŞLADI.DÜŞMAN BELLEDİLER BENİ.
ertesi gün sınavdan çıktığı gibi toplanıp buraya geldi.oysa ki ben onu 1 seneye yakındır görmüyordum ve o günü zor getirmiş boynuna atlamayı hayal etmiştim ilk ihanetinr ağlamayı değil:( hala ağlıyorum
üzerine akışı hızlandırdı hemen ciddiyete döküyoruz deyip bize geldi onu da yaptım
hep umut ettim.hep.hep.
ama o benm yanımdan evine gidip ilk ailesiyle oturup konuşunca biz gene değiştik
derken gözyaşıyla iyisiyle kötüssüyle 1,yılı daha ayrı geçirdik ben okulu bitsin kavuşalım diye hiç gel demedim aman ders çalışsın arada okuluna gidip yalnız kalıordu yemeğine kadar dertleniyordum.beni başının üzerinde taşıyan adamı ben tek taraflı maddi manevi destekler o da işine gelmediğinde deli gibi beni azarlar oldu.gene de bilirdim beni seviyor.okulu bitti ben gelecek diye beklerken ve beni oyalarken o hergün şurada burada oturdum ettim deyip mesleğinin stajına başlamış bunu da hafiyelikle ben öğrenince ölüyorum sandım.5 yılın sonucu.çocuğunun meydana çıkmasını bekler gibi beklediğin okulunu bitirince herkesten çok sevindiğin sınavlarına sabahlara kadar onunla uyumadığım kocam gibi gördüğüm herşeyim sevgilim benden işini gizlemişti.bu açık açık kendini kurtarınca ilk kazığı bana oldu demekti.hemen ayrıldım.zaten benimlşe yeterince ilgilenmiyordu her saniyemden haberi olan sevgilim belliki aklı başka yerlerdeydi çok hırçınlaştım çok ağır laflar eder sonra tükürdüğümü yalar olmuştum.ne ben ne o dayanamayıp gene barıştık ama bana kin doluydu.arkasından yalanlar başladı.büyüdü.hiç yutmadım ama hep sabrettim hep hafiyeydim peşinde.yıprandık ve bir gün türkiyenin diğer ucundsan telefonda ulaştıım bi kızla konuştuk..aylardır çıkıoruz dedi.gene de kopukluk vardı tamam yapıordu ama ciddi değildi ki kendini tamamen internette çapkınlığa vermişti ve hepsi bu aynı yıprandığımz günlerde oldu.2 ay ayrı kaldık çok ağladım hep ağlıorum.yeryüzünün en mükemmel sevgilisi beni 1,5 2 yıldır ağlatıyo ve biz gene berıştık 2 ay sonra 1 hafta aynı eski günleri,miz gb olduk ve nişana karar verdik tazeleniriz dedik ve 1.haftanın sonunda bu kez de o kız beni buldu..arada anlamsızlıklar yalanlar var ama netice olarak kız sevgilimiz kapısına dayanıp telefonu bana bağlayıp ben mi o mu diye soracak kadar cesaret vermiş ona.beni tercih ettiğini söyled, kıza ağır konuştu ama ben hiç böylw çirkin bi olayı yaşamayı haketmedim.çünkü annesi bana ben ayrılmadan önce neler dedi.onca yıllık başarısızlıkların hepsini bana yıktı.ama öyle değil ALLAHIM AİLEM ARKADAŞLARIM HERKES ŞAHİT BEN HEP ONU BEKLEDİM EV VE İŞ DIŞINDA BLE gezmedim o yok d,ye hç ihant etmedim ve sonunda hepsinden bunları gördm
çok güçsüzüm ona.çok.hep eski hali gözümün önünde.onu seviyorum şu ankini değil.ben en zor zamanlarında anne oldum baba oldum kimse yoktu ben destekledim ve o mesleğimni eline alıp bana etti edeceüğini.son kız beni aradığı gece hepsini konuşmuştuk kamerada karşılıklı ağlamıştık.yanında olsam biliyorum geçemez benden.beni seviyo.şimdi ben kime ah edeyim.ben tek bişey istiyorum gün gelip benim hayal ettiğim evimize birini eş olarak aldığında bile içinde hep ben olayım.benim hakkımdı o mutluluk.savruldum onunla yıllardır gık demedim .yaşımız geldi 25 e
bütün arkadaşlarımız bizimle aynı zamanlarda başladı ve bir siz evlenirsiniz deiler ve şimdi bi ben varım ortada kalan
içim yanıyo.beni tek mutlu edecek şey benden başka kimseyle muvaffak olamaması hep beni araması.ben tüm yaptıklarına rağmen onu arıcam çü
nkü..

cnm çok üzüLdm yaa..acını senn gibi hssedemem belki ama inan üzüldm grçekten :( canım en sonunda yne ararm flan demşsn sakın canm..çok fazla ayrılp barışmışsnz..o seni çok arıycak..başkasıyla olsa bile hep onun gözlernde seni görücek...ve köpekler kadar pişman olucak..ama affetme canım..tmm arada aşk war ama yine biteceğini göze alma..ailevi problemlerde karışmış araya..iyice çorba etmiş beyfendi.yaptğn fedakarlıklar çok büyük ona karşı..bunları hiçe sayıp sanaldan biriyle konuşması büyük terbiyeszlik...allaha havale et canım ama sakın arama onu..:çok üzgünüm:

canım çok teşekkür ediyorum
gerçekten pişman olacağını düşünüyormusun
ben çok üzgünüm.çok.
ona benm kadar daha emek verecek sevgi verecek biri çıkarmı bilmiorum ama o benim çok günahımı aldı
aramaktan kastım telefonla aramak değil canım varlığını iyi günlerimizdeki varlığını aramak
telefonla aramam çünkü herşeyi berbat etti
bana en son mesajı seni Allaha havale etmişim nasıl biliyorsa öyle yapsın oldu.bu nasıl bir psikoloji.
en son mesajımda seni hayatımdan rtamamen çıkarıyorum ama tek bişeyi bilmeni istiyorum bir tek ilerde kuracağınm yuvada gözüm var.kimi başına tac edersen gözüm var çünkü benm çok gözyaşım var sende çok hayalim vardı.senin Allahını bilmem ama benimki çok adaletli yanına kalmaz kimsenin yaptığı umarım senin cezan da hep beni kaybetmekten pişmanlığın vicdan azabın olur elveda dedim
şuan bunları anlayacağını sanmıyorum ama gerçekten kuracağı yuvada gözüm olacak
dile kolay 8 seneyi geçik birbirimizin hayatında 5 senedir de birebir ciddi sandığım bi ilişkideydik
şimdi bana insanın düşmanına yapmayacağı kötülükleri yaptı
gerçekten pişman olacak mı
biz öylw böyle değil çok büyük fedakarlıklar barındıran bir ilişkiyi gözü almıştık

bende 3 yılımı verdım ve karşılığında askerden gelmeden 10 gun once aynı seyleri duydum.internet,kişilikle bunların ilgisi yok malesef.en yakınındaki insanı tanıyamıyorsun.evliliği düşündüğüm askerlığınde yanında oldugum ınsan bu sözleri dile getirdi.kolay değil biliyorum ama hersey yaşanabılıyor ve bıranda bılmedıgımız nedenlerden ınsanların kafası karışıp ayrı düşebiliyor.ama sonradan geri dönüyorlar .da neye yarıyor bilmiyorum off okuyunca ılk ayrıldıgımız an aklıma geldi çok kötü oldum.

yoluna bakma zamanı herkes için..
benim için..onun için..
şuan sadece çok gelgitler yaşıyorum
kafamda oluşturduğum adamla uzun zamandır süregelen stresimiz sıkıntımızı hep daha hafif nedenlere özleme ailesinin gerginliğine verirken altından bu kadar pis nedenler çıkması çok canımı acıtıyo
sadece sanalla kalmamış ki ben ne oluo bize diye ağlarken o başkalarıyla da gezebilmiş üstelik bi yandan akşamları biz aşk tazeleyip güzel şeyler hayal ederken bana adliyedeyim bilmem neredeym hayatım deyip yaptıklarını aklımın ucundan bile geçirmek acı veriyor
Allaha çok inanıyorum herşeyden önce insanlığım merhametimden dolayı çektim ben bu acıları
çok haksızlığa uğradım
en zor günlerinde bi ben yanındaydım
şimdi beraber olabileceği kim bilir ki onun o zamnalarını
ben onun ne adına ne namusuna laf getirmedim ama o beni hiç etmiş herkesin gözünde
Allaha bıraktım ben
yaşanmışlarımız çoook fazla bir gün gelir aklına gelir başının etini yemeye başladıklarında benim ona hayatı nasıl kolay hale getirdiğim

ben eşimle internetten tanıştım evet evliyiz şuanda :)

senin adına üzüldüm çünkü nette öyle şerefsizler var ..
çocuk açıkca demiş zaten uzun ilişkiden sıkılıyordum diye .. niyeti amacı belliymiş kusura bakma ama ..

netten ilişki zor .. anlaşmak düzene sokmak hele sonu evlilikse .. biz eşimle evlenele kadar neler çektim bi ben bilirim bir de allah ..

aynıyısdı bizimde sonumuz .. ben hırçındım oda hırçın yaş farkıda vardı .. ayrıldık aynı bunları dedi bana yani bazılarını daha iyini hak ediosn ben 0 ım fln fişman .. ve 1 yılın sonunda daha değişik oldu .. sonuç evlendik ..

neyse .. gün dogmadan neler dogar diyorum ..
hakkında herşeyin hayırlısı

yoluna bakma zamanı herkes için..
benim için..onun için..
şuan sadece çok gelgitler yaşıyorum
kafamda oluşturduğum adamla uzun zamandır süregelen stresimiz sıkıntımızı hep daha hafif nedenlere özleme ailesinin gerginliğine verirken altından bu kadar pis nedenler çıkması çok canımı acıtıyo
sadece sanalla kalmamış ki ben ne oluo bize diye ağlarken o başkalarıyla da gezebilmiş üstelik bi yandan akşamları biz aşk tazeleyip güzel şeyler hayal ederken bana adliyedeyim bilmem neredeym hayatım deyip yaptıklarını aklımın ucundan bile geçirmek acı veriyor
Allaha çok inanıyorum herşeyden önce insanlığım merhametimden dolayı çektim ben bu acıları
çok haksızlığa uğradım
en zor günlerinde bi ben yanındaydım
şimdi beraber olabileceği kim bilir ki onun o zamnalarını
ben onun ne adına ne namusuna laf getirmedim ama o beni hiç etmiş herkesin gözünde
Allaha bıraktım ben
yaşanmışlarımız çoook fazla bir gün gelir aklına gelir başının etini yemeye başladıklarında benim ona hayatı nasıl kolay hale getirdiğim

canım uzme kendını..ınsan deılmıs oo ıste..anlıcak bıgun ama cok gec olucak o zmanda..boşwer önünü gör artk...o değişmez..sana özel mesaj attm oku canım

ben eşimle internetten tanıştım evet evliyiz şuanda :)

senin adına üzüldüm çünkü nette öyle şerefsizler var ..
çocuk açıkca demiş zaten uzun ilişkiden sıkılıyordum diye .. niyeti amacı belliymiş kusura bakma ama ..

netten ilişki zor .. anlaşmak düzene sokmak hele sonu evlilikse .. biz eşimle evlenele kadar neler çektim bi ben bilirim bir de allah ..

aynıyısdı bizimde sonumuz .. ben hırçındım oda hırçın yaş farkıda vardı .. ayrıldık aynı bunları dedi bana yani bazılarını daha iyini hak ediosn ben 0 ım fln fişman .. ve 1 yılın sonunda daha değişik oldu .. sonuç evlendik ..

neyse .. gün dogmadan neler dogar diyorum ..
hakkında herşeyin hayırlısı

inşallah hep mutlu olursunuz..ama bak ne demişsin "çocuk açıkca demiş zaten uzun ilişkiden sıkılıyordum diye .. niyeti amacı belliymiş kusura bakma ama .. " .. bunu söylerken o çocuğun o kadar zaman boyunca hiç bir şey belli etmediğini,gayet ciddi düşündüğünü,bana yüzük aldığını,ailesiyle tanıştırdığını,ailemle tanıştığını ve hrşeyin gayet yolunda gittiğini,bütün izinli günlerini benmle geçirdiğinide bliyomuydun? işte hiç kimse yaşamadan bilemiyo.uzun süreli ilişkilerden sıkılan adam bunları yaparmı senağlama

SEVGıLı ARKADAŞLARIM KONU SAHıBı OLARAK KONUNUN SONLANDIRILMASINI ıSTıYORUM.ıLGıLENEN DESTEK OLAN ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKR EDERM.ıYıKı VARSINZ..LÜTFEN DAHA CEVAP YAZMAYALIM..ARTIK BEYNıMDEN ONU KAZIMAK ıSTıYORUMM..VE BAŞARIYORUM YAVAAŞ YAVAŞ..BENıM ıÇıN ÜZÜLMEYEN,ŞU AN BAŞKALARININ KOLLARINDAKı BıR ADAM ıÇıN NE DıYE AKITAYIM GÖZYAŞLARIMI.KıM ıÇıN AKITAYIM?
:enbuyukkk:

off gıcık olurum böyle tiplere, hem ayrılmak ıstıo hem de hala ıyı adamı oynamaya çalışıo. mektupta dökturmuş aglamana dayanamıyorum dıye demek ıstıyor kı ben senden ayrılıyorum ama sen hala benı sevmeye benım ıçın aglamaya devam et bu benım egolarımı tatmın edıyo. ben o kadar acız bır adamım kı,ailemın sözlerı bıle benı etkılıyor, ben o kadar şerefsızım kı senı terk edıyorum ama kötu adam olmak ta istemıyorum, senınle gezdık tozduk ama artık benı arama,benı ugraştırma. pehhhh... bunu mı sevıyorsun canım, bu adamı mı gözunde buyutuyorsun. sen bırıne baglanmak ıstemışsın bu herıf denk gelmış yoksa bu sevılecek bır adam degıl. yola devam oyalanma bu tiğniyetsizlerle. uzuldugunude bellı etme, gurur duymasın kendınle...

Konuyu kapatmissin cnm biraz geç kaldim ama sunu bil bende senin gibi ayni durumu yasiyorum su anda, ayni kaderi ayni konuyu yasiyoruz o yuzden senin duygularini çok ii anliyorum, umarim hersey gonlunce olur çunku hiç birsey degmez bunlara, allaha havale et en iyisi bu, sevgiyle kal

Bir an gözümün önünde canlandı hiçbir şeye değmeyecek biri için gözyaşı döktüğüm harap olduğum günler...

Şimdi diyorum ki ne kadar safmışım kendimi gereksiz yere üzmüşüm hemde beni hiç sevmeyen bir insan için..

İnan hiç değmiyor canım kendini harab ettiğinle günlerini harcadığınla kalıyorsun...

Umarım en kısa zamanda seni hakeden sana gerçek sevgiyi tattıracak biriyle karşılaşırsın ve çok mutlu olursun :1hug:

canıım konuya bak yaa :) sana demiştim elbet asık olucan diye :)) bak nasıl da cıktı karsına askın we ewleniyosuun :)

vay be hayat, 10 ayda insana neler yapıyor, aaah güvenmek gerek işte opuyorumnanaktan birini buldun sevdin sözün bile yapıldı... kaydirigubbakcemile2

Back