Şimdi ben bir daha nasıl seveceğim yardım edin :(

gercekten kotu olay yasamisin yazdigi seylerde aci sevdiyin insan seni sevemiyorum demesi cok aci birsey ben bile okurken acin i hissettim nekadarda olsa canim cok aciyordur

tamin biliyomrum kendimde dusunemiyom bile sanki sevmemiste sana acidigi icin senin yaninda olmus sen ondan sevgi beklerken o sana acidigi icin yanindamis :1no2::1no2::1no2:

boyle ınsanlara ne denır bılıyorsun canım onun ıcın sakın kendını uzme.cunkı 3ay sonra unuttugunda onun ıcın uzuldugun her sanıyene acıyacaksınnnnnnn.p.....k adam baska baska kısılerle gezecekmıs baglanamazmıs yenımı anlamıs.ona telefonuna Allah belanı versın hakkımı helal etmıyorum dıye mesaj yolla bence vıcdanı hıc bırzaman rahat olmasın.yok oyle duygularıyla oyna eeee olmadı cek gıt.bu erkkeklerden nefret edıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

ahhh ahhh beni çok eskılere goturdun bı arkadas demısya cok gordum onlardan dıye bende farklı versıyonu yuzunden az cekmedım versıyon şu"ben serserıyım senı üzerım sen daha ıyılerıne layıksın" ayyy az aglamadım depresyona gırdım ılac kullandıgım ıcın 3 ayda 35 kılo aldım heryanım catladı patladı oyle canım yandıkı ahh ahhh tam tamına 5 yıl agladım buarada yıne kılo almaya devam ettım sonra bırgun gercek ask kapımı caldı ve dedım aman allahım ben ne yapmısımm.sımdı nasıl mutluyum anlatamam kılo verıyorum guzellesıyorum nıyemı aşkım ıcın benı bu sısko halımle umutsuz aska ınanmaz halımle seven bırıcıgım HUZURUM için...sende bırgun dogru ınsanı bulacaksın ama kotu haber bu senın canını yakan pıslık yıne bırgun hayatına gırmek ıstıycek sakın ızın verme buna...cunku gercekten adam olmuyolar.ben o gunlerı gecmıste bıraktım gecmısımle barıstım o benı utanmadan dugunune cagırdı sandıkı canımı yakacak haha çok yanıcak taktım koluma hayatımın askımı gıttım altınımızı taktık tebrık ettık yemın ederım canım yanmadı kızlar.sevdıgım adamla dans ederken dusundum nekadar sanlıyım benı boyle korkak bı adamdan korumus boyle kendınden emın gecmısımden dolayı benı yargılamayan guvenı sonsuz bı adamı karsıma cıkarmıs bıkezde burdan soylıyım CANIM SEVGILIM SENI ÇOK SEVIYORUMMMMM........

hakkımı helal etmiyorm dedm ztn...bna dıokı "bnm sna olan MADDİ ve manevi hakkımn dha ck gectgne ınanıorm" :çok üzgünüm:

ders alınması grekn bi örnekti tşk edrm...allah bozmasn beraberlıgınızıı kaydirigubbakcemile5

ders alınması grekn bi örnekti tşk edrm...allah bozmasn beraberlıgınızıı kaydirigubbakcemile5

teşekkur ederım canım daha ıyılerı senın olsun inş.ama dıyorum yıne o pislık yıne gırıcek hayatına aman bugun cektıklerını unutup alma hayatına canım...

bence sen şükretmen lazım hayırlısı değilmiş demekki bak onun yaptığı güzel bi hareket ya seni daha çok oyalasa neler var neler senelerce kızı oyalıyo kullanıyo iş ciddiye binincede ayrılıyo yol yakınken olmıcanı anlamış ve ayrılmış inanki senin kötülüğünü düşünene biri olsa bunu yapmazdı bu kadar açık yürekli olmazdı sıkardı yalanları basar giderdi izinide kaybettirdi en azından senin daha fazla üzülmemen için ayrılma sebebinide yazmış seni sevmeyen biriyle sadece sen seviyosun diyede birlikte olunmaz mutlu olamazsın beni üzen ağlatan biri oldu onu çok seviyodum sonra yalanlar sıktı kendini soğutmaya çalıştı çok üzüldüm ama herzaman dedimki allahım hayırlısıysa olsun hayırsa beni üzecekse hiç olmasın diyodum allahda benim gönlüme göre birini verdi evlendim şimdi diyorumki iyiki bana o yalanları atmış iyiki ayrılmış benden diyorum eğer öle devam etseydi evlenseydik hiç mutlu olamıcaktım demek istediğim allah sana bunun seni üzeceni mutlu olamıcanı göstermiş ki oda sölemiş nasibin değilmiş evlilik çok sorumluluk isteyen bi kurum evlendiğin zaman herşeyi bi kenara bırakıp kendine yeni bi hayat kuracaksın eşinle anlaşabilmen onun gerçekten seni sevdiğini bilmen ve sana saygı duyduğunu bilmen lazım iyi kalpli olmak çok güzel bişey eğer iyi kalpli olmasaydın çocuk senle oynardı zamanını çalar seni kullanırdı ve sana tavsiyem hiçbir zaman hiçbi erkeğin yanında ağlama çünkü sana acıyıp devam etmiş kırmak istememiş sen ağlamasydın o zaman tamamen biticekti bitmesini istemiyosun ama zaman ilerledikçe ona daha çok bağlanıyosun ve kopamaıyosun daha çok üzülüyosun o yüzden bitmesini istiyosa biri bırak bitsin ileriyi seninle düşünen biri senden ayrılmaz aklından dahi geçmez hayırlısı olsun ilerde sende benim gibi diceksin iyiki bitmiş ve gerçek insanı bulmuşum diceksin ve sen şükredip hayırlısı dersen inan bana çok mutlu olucaksın ve seni seven seninde sevdiğin biri çıkacak karşına ama sabret zamanla herşey unutulur

teres 5 ay byunca anlamamışmı duygularını.

gönül eğlendirmek bunun adı.

neyse sende bir daha ki sefere daha temkinli olursun artık,herkes aynı değil sonuçta.

slm ben dılek mersınden maılını okudum baya kabılmısın arkadasım ama ınternette tanısdını syluıorsun bence cok guvenme ınternet bıze cunku heb gerceklerı sylemıor ama bulusub tanısdını yazmısın bence senı cok sevdeydı herseyı göze alırdı arkadasım

yanii adama helel olsun oldugu gibi sürüdtlük etmiş ve anlatmış açık yüreklilikle..
herkez yapamaz bunu..
seninle dahada oynayabilirdi güzelim..
farkındaysan..
ama oldugu gibi anlatmış..
helal olsun..
boşver hayat devam ediyo.. umarım kısa zamanda yaraların kapanır ve mutlu olursun ...

ya ne manevi hakkı.bankaya hesabına paramı yatırmıs bu herif. şu erkeklere sinir oluyorum ya yaptığı ufacık seyleri ne kadar cok görüyorlar.. cok hediye alan erkektende korkmak lazım galiba ben sadece seven erkek böyle seyler yapar sanırdım.. arkadasım bi sen değilsin gercekten bunları hepimiz yaşadık. bu bizim saflığımız değil karsındakinin şerefsizliği... hakkın kalmaz zaten yerde ALLAH a havale et

Allah'ım ya ne sinir bir herif bu
yok uzun süreli ilişki istemiyormuş klava:
Yazık ama sana değil ona yazık arkadaşım
Bundan sonra sakın internette tanıştığın biriyle ilişkiye falan başlama
Çünkü bu internete giren her erkek zaten kız aramaya giriyor belli bişey yani
Sen olmasan başkasını bulacak beyfendi sonra onu bırakıp başkasına gidecek :mymeka:
Aman aman sakın internete falan güvenmeyin bende salak gibi bi ara internetten birini buldum(napcaksam akılsız kafa :mymeka:)sonra sonu hüsran oldu
Sakın o herif için üzüleyim göz yaşı dökeyim deme :1closedeyes:
Tamam önceden internetten nasip olmuştur bişekilde ilişkileri iyi giden yok değil ama bunlar binde bir
bu ihtimalin bizlere düşmesi çok az delikafadulden

cnm benim ya internetteki insanlar böyle oluyorlar iste sans isi sanki iyisi de oluyor kötüsüde...varya bende bundan 3bucuk yil önce böyleydim internetten birine takmistm bulussanda bulusmasanda takiyosun iste böyle bi anlik bosluga mi geliyor bilmiyorum nese o defteri kapattim ck üzülmüstüm ck aci cekiyordum ama gecti ve bidaha asla internette tanisabilecegim sitelere üye olmadim..uzak durdum..sonrada hayatima dünyalar iyisi askm girdi (bende nasil sevecegim güvenecebilecegim derdim)ama öyle bi sevdimki öyle bi güvendimki cünkü dogru insandi..insallah sende dogru ve sevgini hak edecek insanlarla karsilasirsin cnm sana tavsiyem 1damla gözyasi bile dökme böyle insan icin degmez ve internette dogan asklar (ask bile demek istemiyorum)uzak dur...

Kısaca senle gönül eglendirdim dese daha iyi olurdu bence
Gitsin kısa süreli ilişkiler doya doya yaşasın bakalım.
Her kuşun etinin yencegini sanıo herhal:1closedeyes:

Hiç üzme kendini kaybeden o bir gün anlar ne kaybettiğini.
Yüreğinede sanada allah kolaylık versin:teselli:

sağol canım...inş bnmde karşma adam gbi bi adam çkar..çok yıprandım :çok üzgünüm::a015: büyük ders aldım..bncede netten aşk olmaz..şmdki aşkınla sonsuza dek mutluluklar canm hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…