Şimdi ben bir daha nasıl seveceğim yardım edin :(

çok haklısın..evet yaşım daha erken doğru ama insan böyle kendi canından öte sevince..bütün hayallerini onun üzerine kurunca..böyle oluyo işte..atlatıcam inşallah aallahın izniyle.sositososito

atlatırsınn bitanem gerçi sana dıyorum ben de 22 yasındayım bende umutsuzdum ama yavas yavas o umutsuzluk perdesi aralanmaya basladııı o yuzden elbet unutacaksın bende 19 yasındayken bi hıyara aşıktım kör kütük unutamam sandım unuttummmm gitti kimlerrrr geldi kimler geçtiiikaydirigubbakcemile3

tamam bi kaç hafta sana ısınmaya çalışabilirdi
ki böyle bişeyde kabul edilemez ama burada 5 ay var
insanın ömründen giden 5 ay çok öenmlidir
bnm için öyle açıkcası
sende şok olmuşsundur birden bire böyle olunca falan
e madem bu kadar ciddi değildi seninle neden ailesiyle tanıştırdı ki?

acaba buna sizmi zorladınız?
zaten ailelerle tanışmak için 5 ay erken
daha birbirinizi tanıyamamışsınızki aileleri tanıyasınız
ama çok zor bişey
allah sabır versin size...

ooy kıyamam sana ben kader ortağım bnm yaa senağlama tatlımm şanssısız yaa walla ben bşka açklama getremıorm...

bende sana kıyamam senağlama gerçekten şansızız ama dua edelimki yıllarımızı vermedik herkez layığını ettini bulur bizim gibi çok insan var sende takma kafana bende takmıycam rabbim büyük ne demişler keser döner sap döner bir gün gelir hesap döner ben allaha havale ettim sende et bizim ahımızla mutlu olamazlar olcaklarınıda sanmasınlar çünkü ben ah ettim hakkım helalda deyil öpüyorum seniŞeniz kader arkadaşım

canım benm beyfendı benden dha cok ıstıyodu cıddı bıseyler olmasını aramzda..yazın ısteemeye gelıceklerdı.yüzük aldı bana..kendı ıstedı tanıstırmayı..ama hepsıı vakıt gecırmekmıss..oynamakmıss...sırf ben uzulmiym dye tesellı etms benı aylarca..5ay degıl 5yıl gıttı omrumden

kader arkadaşı kurban olsn yaa kaydirigubbakcemile5 tatlım benm ıns mutlu olrz bundan snrakı hayatımzda...bu arada snnle msndede knusmak ısterm snde ıstersen eger... aslim_kayik@hot

o zaman kendini bilmezin tekiymiş
böylee oyunmu olur ya
iyiki kurtulmuşsun
evlenseydinizde bi kazayla bırakıp giderdi bu yaa:S

onun ömründen 5 ay gitmiş benim SENE acaba hangisi daha cabuk atlatılabilir :1no2:

Çok üzüldüm canım..

Gerçek yüzünü göstermek için, senin ona aşık olmanı beklemiş vicdansız..

Ama dediği gibi ''uzun süreli ilişkilerin adamı'' değilmiş..
Sadece vakit geçirmek için senle birlikte olmuş..
Sen bağlanınca da, seni üzmemek için bir süre daha devam etmiş, evinize bile zoraki gelmiş.

Senin ciddi olarak baktığın bu ilişki, onun için sıradan, diğerleri gibi kısa süreli ve bitmeye mahkummuş..

Gerçekleri tek tek anlatmış sana..Üzgünüm ama kabul etmekten başka çare yok..

Yapacak birşeyin de yok...
Tekrar seveceksin tabii, ama hakedeni..Hemen güvenmeyeceksin, emin olduktan sonra duygularını açacaksın..

Zamanla alışırsın, unutmasan da bu darbeyi..

çok kaba biriymiş "BNM SNA MADDI VE MANEVI HAKKIMIN DHA COK GECTIGINE INANIORM" bu nasıl bir cümledir? böyle bi adam için üzülme sakın canım

Mail adresi vermek yasak canım..

bilmiyodm uyarı için tşkkr ederm..ewet benm bu son bu bnm gerçek aşkım dedğm adam beni böyle yarı yolda terketti hemde hç acımadan büütün yalanlarıyla..hayat ne garip ya.daaha 1 ay önce bnden ötesi yoktu..bensiz gün çok yavaş geçiyodu..yanmdayken zmann nasl geçtğni anlamıodu..madem uzun ilşkilerin adamı değldi ne dye benm hayatıma grdi yada ne dye bu kdr kaldı hayatmmda..ooof ooooofffffffffffffffff:bbo::çok üzgünüm:

Valla Senin Yerinde Olsam Bi Kilo Kına Alır Bi Tarafıma Yakarım Böyle Heriften Kurtuldum Diye.Buna Herifte Denmez Gerçi Kıvıra Kıvıra Bi Hal Olmuş.Ateş Düştüğü Yeri Yakar Bilirim Biz Ne Desek Boş Ama Emin Ol Ki Haniii Bi Şarkı Vardır "Geçerrrr Geçerrr Daha Öncekilerrr Gibii Budaaa Geçerrr Neler Nelerrr Geçmedikiiii" Diyee Aynenn Öyleee Geçip Gidiyo Zamanla. Bundan Sonra Nasıl Severim Ben Dersin Ama Öyle Birine Denk Gelirsin Ki Çatır Çatır Seversin Bu Herifin Adını Bile Hatırlamazsın O Yüzden Döktüğün Gözyaşlarına Yazık yerimseniben

inşallah...tşkkr ederm sağolasn..ama insan kaldıramıyo..en kısa zamanda onu unutmayı diliyorm rabbimden :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…