zor olan unutmak değil güçlü olmak işimize gelmiyo unutmak güçlü oldukça unutursunda kendine güvenin olduktan sonra giden gitsin aldırma otursun o yansın derdine bende 20 yasındayım bak az cok aynıyız insan istedikçe herşeyin üstesinden gelir yeterki iste sen öle sanslısın ki aslında gec olmadan hersey için allah sana göstermiş onun gercek yüzünü bence mutlu olmalısın geç olmadan farkına vardın 5 ay cokta uzunca bi süre degil ben 4 5 seneden bahsediyorum bak bu kadar aciz olmamalıyız :teselli:
ooy kıyamam sana ben kader ortağım bnm yaa senağlama tatlımm şanssısız yaa walla ben bşka açklama getremıorm...
tamam bi kaç hafta sana ısınmaya çalışabilirdi
ki böyle bişeyde kabul edilemez ama burada 5 ay var
insanın ömründen giden 5 ay çok öenmlidir
bnm için öyle açıkcası
sende şok olmuşsundur birden bire böyle olunca falan
e madem bu kadar ciddi değildi seninle neden ailesiyle tanıştırdı ki?
acaba buna sizmi zorladınız?
zaten ailelerle tanışmak için 5 ay erken
daha birbirinizi tanıyamamışsınızki aileleri tanıyasınız
ama çok zor bişey
allah sabır versin size...
bende sana kıyamam senağlama gerçekten şansızız ama dua edelimki yıllarımızı vermedik herkez layığını ettini bulur bizim gibi çok insan var sende takma kafana bende takmıycam rabbim büyük ne demişler keser döner sap döner bir gün gelir hesap döner ben allaha havale ettim sende et bizim ahımızla mutlu olamazlar olcaklarınıda sanmasınlar çünkü ben ah ettim hakkım helalda deyil öpüyorum seniŞeniz kader arkadaşım
o zaman kendini bilmezin tekiymiş
böylee oyunmu olur ya
iyiki kurtulmuşsun
evlenseydinizde bi kazayla bırakıp giderdi bu yaa:S
kader arkadaşı kurban olsn yaa kaydirigubbakcemile5 tatlım benm ıns mutlu olrz bundan snrakı hayatımzda...bu arada snnle msndede knusmak ısterm snde ıstersen eger... aslim_kayik@hot
tabiki konuşuruz ekledim seni tatlımkaydirigubbakcemile5
tmm hyatm bn ısyrndym eve gdnce knusrz öpüyorm
tamam bi kaç hafta sana ısınmaya çalışabilirdi
ki böyle bişeyde kabul edilemez ama burada 5 ay var
insanın ömründen giden 5 ay çok öenmlidir
bnm için öyle açıkcası
sende şok olmuşsundur birden bire böyle olunca falan
e madem bu kadar ciddi değildi seninle neden ailesiyle tanıştırdı ki?
...
onun ömründen 5 ay gitmiş benim SENE acaba hangisi daha cabuk atlatılabilir :1no2:
mailleşelim o zman tatlım
çok kaba biriymiş "BNM SNA MADDI VE MANEVI HAKKIMIN DHA COK GECTIGINE INANIORM" bu nasıl bir cümledir? böyle bi adam için üzülme sakın canım
Mail adresi vermek yasak canım..
Valla Senin Yerinde Olsam Bi Kilo Kına Alır Bi Tarafıma Yakarım Böyle Heriften Kurtuldum Diye.Buna Herifte Denmez Gerçi Kıvıra Kıvıra Bi Hal Olmuş.Ateş Düştüğü Yeri Yakar Bilirim Biz Ne Desek Boş Ama Emin Ol Ki Haniii Bi Şarkı Vardır "Geçerrrr Geçerrr Daha Öncekilerrr Gibii Budaaa Geçerrr Neler Nelerrr Geçmedikiiii" Diyee Aynenn Öyleee Geçip Gidiyo Zamanla. Bundan Sonra Nasıl Severim Ben Dersin Ama Öyle Birine Denk Gelirsin Ki Çatır Çatır Seversin Bu Herifin Adını Bile Hatırlamazsın O Yüzden Döktüğün Gözyaşlarına Yazık yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?