Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet tabii ki.Şikayet edilmek sadece muhalefet olanlara özelmiş gibi rahat davranıyor belli bir kesim de o yüzden hatırlatayım dedim.

Evet tabii ki.Şikayet edilmek sadece muhalefet olanlara özelmiş gibi rahat davranıyor belli bir kesim de o yüzden hatırlatayım dedim.

Hiç kimse rahat olmasın valla. yarın hangimizin kapisina polisin dayanacagi belli olmaz.

Bide ayıplı bi yerde basılmıslardı onlar, kotu kadın olmuslardı, hüsnüüü diye aglıyodu hahhah

Bide ayıplı bi yerde basılmıslardı onlar, kotu kadın olmuslardı, hüsnüüü diye aglıyodu hahhah
Eşim görevden gelene kadar savcı tutuklatır beni zaten.Eşimden değil de annemden korkuyorum burada ban yedim diye bile neler saydı dilinin ayarı yok bir rahat durmuyorsun diye nezarete düşsem anneme söylemem herhalde

Evet medya takip şirketleri var, mesela biri var gel pisi pisi diyeyim siz anlayın, o kişi adı geçtiği anda hemen avukatları müdahale ediyor, hakkında yapılmış haberleri sitelerde paylaşım bile sorun yaratıyor. Çok haberini kapadık, kaldırdık sitede.
Sizler çoğunlukla sitenin bu bölümünde yazdığınızdan diğer bölümlerde Olanları fark etmiyorsunuz, sadece siyasiler veya medyatik kişiler olarak düşünüyorsunuz ama kurum/ kuruluşlara, markalara hakaret, karalamada suç.

Örneğin X hastane beni mahvetti şunu yaptı, bunu yaptı, heryerde yazıp rezil edeceğim onları dediğiniz anda yandınız ya da X marka bir kozmetik firması hakkında karalayıcı yazılarınız varsa bir anda evinize kağıt gelebiliyor.

Geçenlerde bir uyenin kazenin sayfasina yazdigi mesaji okudum. sanırım dediginiz gibi bir isletmeyi ya da markayi karalamis onlar da dava acmislar, kadin kazenin sayfasina cocugum var lütfen yorumumu silin yazmış. İşte bunları yaşamamak için bir şey yazmadan önce iki kere düşünmek lazım.

Kozmetik firması hakkındaydı o, ki okumuşsun olay olalı da 3-4 sene geçmesine rağmen yaşandı bu durum, suç duyurusu, savcılığın suç olduğuna karar vermesi, mahkeme aşaması derken zaman geçiyor, mahkemede de bir 3-4 yıl gidip geliyorsunuz, bir yazı için nerden baksanız 7-8 seneniz burnunuzdan geliyor bir anda.

Ömründen ömür gidiyor kısaca. Hic gerek yok. Insan hayatindan huzuru da cikarirsa geriye neyi kalır ki.

Vaay be olaylara bak. Tamam bu olay sakaymis ama gerçek olmus. Cok sasiriyorum valla.. Boyle eglenmek icin, bilgi alisverisinde bulunmak icin kendi isteginle girdigin bir siteye yazdiklarin sebebiyle mahkemeye veriliyorsun!
Evet hakareti asla istemem, cook hakaretler gördü bu gözlerim, basbakana, cumhurbaskanina vs. falan cok da kizdim ama ne bileyim bence is mahkemeye tasinmamaliydi..
Cok ilginc..

topiğe azıcık baktım da eskiden siyasete yazan ama artık aramızda hiç göremediğimiz ne çok arkadaş varmış.

geri dönün lütfen ya biri hariç

topiğe azıcık baktım da eskiden siyasete yazan ama artık aramızda hiç göremediğimiz ne çok arkadaş varmış.

geri dönün lütfen ya biri hariç

kızım listede ben de varmışım yeni gördüm bir daha kazene oy verirsem aha böyle olayım Mune ye veririm en fazla sadece cım cım cımbızlar müdürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…