He ya konu eskiymis ben yeni sandım ilk sayfada görünce.
Aman allah korusun kimseyi almasinlar inşallah.
Evet tabii ki.Şikayet edilmek sadece muhalefet olanlara özelmiş gibi rahat davranıyor belli bir kesim de o yüzden hatırlatayım dedim.Tabiiki de. Hatta Demirtaş'a hakaret eden birini de almışlar, burdan bir arkadaş yazmıştı yanlış hatirlamiyorsam. Zaten bu yorumları takip eden şirketler varmış. Politikacilar ünlüler falan bu şirketler aracılığıyla hakaret edeni bulup şikayet ediyorlarmis.
Evet tabii ki.Şikayet edilmek sadece muhalefet olanlara özelmiş gibi rahat davranıyor belli bir kesim de o yüzden hatırlatayım dedim.
Aklıma arka sokaklardaki suat ile hüsnü geldi benim kapıma polis gelse eşimi arasam s.... kurtar beni vallahi bir suçum yok benim diye ağlıyormuşum çocuklarıyla nezarete düşüyordu çocuklarıma iyi bak diye ağlıyordu
Eşim görevden gelene kadar savcı tutuklatır beni zaten.Eşimden değil de annemden korkuyorum burada ban yedim diye bile neler saydı dilinin ayarı yok bir rahat durmuyorsun diye nezarete düşsem anneme söylemem herhaldeBide ayıplı bi yerde basılmıslardı onlar, kotu kadın olmuslardı, hüsnüüü diye aglıyodu hahhah
Evet medya takip şirketleri var, mesela biri var gel pisi pisi diyeyim siz anlayın, o kişi adı geçtiği anda hemen avukatları müdahale ediyor, hakkında yapılmış haberleri sitelerde paylaşım bile sorun yaratıyor. Çok haberini kapadık, kaldırdık sitede.Tabiiki de. Hatta Demirtaş'a hakaret eden birini de almışlar, burdan bir arkadaş yazmıştı yanlış hatirlamiyorsam. Zaten bu yorumları takip eden şirketler varmış. Politikacilar ünlüler falan bu şirketler aracılığıyla hakaret edeni bulup şikayet ediyorlarmis.
Evet medya takip şirketleri var, mesela biri var gel pisi pisi diyeyim siz anlayın, o kişi adı geçtiği anda hemen avukatları müdahale ediyor, hakkında yapılmış haberleri sitelerde paylaşım bile sorun yaratıyor. Çok haberini kapadık, kaldırdık sitede.
Sizler çoğunlukla sitenin bu bölümünde yazdığınızdan diğer bölümlerde Olanları fark etmiyorsunuz, sadece siyasiler veya medyatik kişiler olarak düşünüyorsunuz ama kurum/ kuruluşlara, markalara hakaret, karalamada suç.
Örneğin X hastane beni mahvetti şunu yaptı, bunu yaptı, heryerde yazıp rezil edeceğim onları dediğiniz anda yandınız ya da X marka bir kozmetik firması hakkında karalayıcı yazılarınız varsa bir anda evinize kağıt gelebiliyor.
Kozmetik firması hakkındaydı o, ki okumuşsun olay olalı da 3-4 sene geçmesine rağmen yaşandı bu durum, suç duyurusu, savcılığın suç olduğuna karar vermesi, mahkeme aşaması derken zaman geçiyor, mahkemede de bir 3-4 yıl gidip geliyorsunuz, bir yazı için nerden baksanız 7-8 seneniz burnunuzdan geliyor bir anda.Geçenlerde bir uyenin kazenin sayfasina yazdigi mesaji okudum. sanırım dediginiz gibi bir isletmeyi ya da markayi karalamis onlar da dava acmislar, kadin kazenin sayfasina cocugum var lütfen yorumumu silin yazmış. İşte bunları yaşamamak için bir şey yazmadan önce iki kere düşünmek lazım.
Kozmetik firması hakkındaydı o, ki okumuşsun olay olalı da 3-4 sene geçmesine rağmen yaşandı bu durum, suç duyurusu, savcılığın suç olduğuna karar vermesi, mahkeme aşaması derken zaman geçiyor, mahkemede de bir 3-4 yıl gidip geliyorsunuz, bir yazı için nerden baksanız 7-8 seneniz burnunuzdan geliyor bir anda.
NE OLMUŞKİİİ biriniz anlatın baaa..
şakamıymışşş..Cnm.konu 2014 yilana ait . Kazeni en asabi yapan üyelere yaptı bir saka . :))
topiğe azıcık baktım da eskiden siyasete yazan ama artık aramızda hiç göremediğimiz ne çok arkadaş varmış.
geri dönün lütfen ya biri hariç
ben de vardım galibakızım listede ben de varmışım yeni gördümbir daha kazene oy verirsem aha böyle olayım Mune ye veririm en fazla sadece cım cım cımbızlar müdürüm
ben de vardım galiba
kızam boş ver oyumuzu mune ye verelim bu sene hahahah :)
Zaten ben listede senin adını görünce şaka olduğunu anlayıp rahatladıydım.ben de vardım galiba
kızam boş ver oyumuzu mune ye verelim bu sene hahahah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?