Önceden bu kadar aleni değildi milli değerlere hakaret..
Bir taraftan düşünce özgürlüğüne dahi yasal ceza verilebilecek duruma geliyoruz, diğer taraftan da özgürce düşünebilecek kadar tezatlaşıyoruz. Bu sene 10 kasımda Akit Gazetesi’nin ilanı geldi aklıma da “Olmasaydın da Olurduk” diye..Önceden biz güçlü bir ülkeyiz başka ülkelere benzemeyiz kavramına o kadar inanıyordum ki, şimdi ise acabalardayım…
19DisiKartaL03, A m o n r a, acemiperi, adra, agustos72, ameliepoulain, anglev, AngryPenguin, antikdeniz, April09, aqualilly, aslıcım, Ausencia, aycaaaaaaa, azerinnn, beztebya, bibiskremversem, BitterKuzucuk, blueworld, BOREAS09, Brownim, bulutefe, cadikazani23, cecenn, chloen, citos2903, cmrmduru, CoolKul, CuteMom, dansmarue, DatluCadu, db55, dejavu_one, Dilay80, durdurundunyayi41, ebruraz, efsane_merve, EftenPuften, eFuLim, Egem, elifyesiller, eLmayRa_, exmadon, E_M_A, FallenAngel, fatihpepe, firarperest, gizemli_masum, gonul323, haksever, HanimKelesimiGetir, HayyaL, hedorlando, HENAH, htczhr, hybris, jeanneCdarc, Jelesec, justholdmetight, kabilarda, kadesa, kamuran85, karazeytin, kardelenguzelli, keenlemyekun, KRoNiKDeLi, kulitta, la_edri, leonela, limon1988, llazkizi34, Louisa, Meg, menac, micra, millan, minnakkk, miskamber, missblue, MonaLiisa, moonlight_mj4ewr, NickimTam13Harf, nobody, nurlum, office, pekmez_akilli, Pepe, radyologg, ranana, Rengina, Reputable, reyyan84, roseGirl, Rosemarys_Baby, seam, sedulu, SehKer, Semblante, sensizask, seRperiM, Serwel, sevcan62, sevgidemir, SheZofren, sifaa, soslu_makarna, superisi96, TariElensar, tatlikedi, ThirtyFouR, tolin, tritonissa, true, tugba00, Valkyrie89, VLDNMRT, yalnizliktandevrenkiralik, yasmi_n, yayaya, yolcu20, y_agmur86, zd86, zxshermine, _laylaylom_, _MedceziR_, agustos72, ameliepoulain, asli85, BenIpek, beyondparadise, bibiskremversem, boylesine, Brownim, Carrie, cicolat, citos2903, Dilay80, DonukPudra, ebruraz, EftenPuften, ehlimana, EsRa1982, E_M_A, FallenAngel, FrapanKoala, gizemli_masum, haksever, HanimKelesimiGetir, hedorlando, idrakyollariiltihabi, ikramaya, Inaccessible_GirL, isyan123, jeanneCdarc, Jelesec, jooker, julia__, kabilarda, kamuran85, KRoNiKDeLi, kulitta, leonela, llazkizi34, NickimTam13Harf, nobody, parkon, pembikk, rabia01, Reputable, sakardeniz, sedaecrin, SehKer, sevcan62, sevde_, sevgidemir, sey_ren, sifaa, solitarywoman, suksuk, superisi96, tanemmmmm, therewasanAngel, TinyLove, tomvejerry, Tweety, VivaForever, xaysex, yolcu20, _meLinDa_
şikayet edilenlerden biriysem emin olun yalnız gitmeyeceğim.burada Atatürk e ve cumhuriyete aleni hakaretler yapıldı.onları toparladım.çağrıldığım an,ben de şikayetçi olacağım.
konuyu gayet iyi biliyorumCnm.konu 2014 yilana ait . Kazeni en asabi yapan üyelere yaptı bir saka . :))
Kılıçdaroğlu ve Demirtaş'ı da unutmamak lazım.Onlara da az hakaret edilmedi buralarda ve milletvekili makamında ikisi de,yani onlara hakaret de suçşikayet edilenlerden biriysem emin olun yalnız gitmeyeceğim.burada Atatürk e ve cumhuriyete aleni hakaretler yapıldı.onları toparladım.çağrıldığım an,ben de şikayetçi olacağım.
Kılıçdaroğlu ve Demirtaş'ı da unutmamak lazım.Onlara da az hakaret edilmedi buralarda ve milletvekili makamında ikisi de,yani onlara hakaret de suç
Tabiiki de. Hatta Demirtaş'a hakaret eden birini de almışlar, burdan bir arkadaş yazmıştı yanlış hatirlamiyorsam. Zaten bu yorumları takip eden şirketler varmış. Politikacilar ünlüler falan bu şirketler aracılığıyla hakaret edeni bulup şikayet ediyorlarmis.
Aynen oyle nickim..1 sene once acılan bir konuyu "gercek oldu bak" diye keyifli keyifli hortlatırken dusunmek lazım yani :)
Bi bakmıssın hepimizi alıvermisler
Aynen oyle nickim..1 sene once acılan bir konuyu "gercek oldu bak" diye keyifli keyifli hortlatırken dusunmek lazım yani :)
Bi bakmıssın hepimizi alıvermisler
AminnnHe ya konu eskiymis ben yeni sandım ilk sayfada görünce.
Aman allah korusun kimseyi almasinlar inşallah.
Ben keyifli bir sekilde hortlatmadim med.
Peki, ben yanlıs yorumlamısım o zaman. Hic birimizin garantisi yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?