• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi başın(m)ız ciddi belada...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bi rahatlama geldi bana rengo:9::9::9:

Topik tümden şaka kararsız:1:
En eli maşalı yönetici kategorisinde kendine oy verenlere şaka yapmış Kazen::51::

Bende dogrusu kendi isimime listede görmeyince biraz dislanmis hisediyordum. Nasil yani, onca bu bölümde yorum yaptiktan sonra :9:

Cok harika bir saka olmus dogrusu, sadece derslerine çalisamayan insanlara biraz üzüldüm :9:

yani hepi topu 3-5 siyasi yorumum vardı..
listede yer almam komik geldi. onda da arkadasım söyledi haberim oldu :27:

bazı yerlerde teknik hata olmuş Sayın Kazen :27:

eli maşalının yanına bir ünvan daha almalısın bence :60:

yalnız bu olayın şaka olması gerçek olmayacagı anlamına gelmiyor.:6:

Listeye şöyle hızlıca bir göz gezdirdim bide ne göreyim çoğu kişinin siyasetle alakası bile yok,jeton düşünce de içime bir pişmanlık

oturdu ben ne diye kazene oy vermemişim ki,seneye bu zamanlar ,ilk işim ona oy vermek olucak.:27:

17 Aralık olduğu için sanırım.:1::1:

O değil de annem Kazen'e hak verdi.:27::27:

Aa yapılır mı yav bu şimdi :27:

Adın listede var dediler yedim geldim ben de :9:

Gözümden yaşlar geldi artık gülecem diye :27::27::27:
Kazen'in intikamı bölüm 1 :8::8: senmisin oy veren

Eşime olayı anlatmıştım oh olsun ben başa çıkamadım artik gör gününü demişti eski bir hökümet sempatizani olarak.:27:
Şakaymis diye aradım şimdi de derin bi oh çekti. Ciddi ciddi mapıslara düşecegimi düşünüyor adam nasıl muhalefetsem artik :51:

yalnız bu olayın şaka olması gerçek olmayacagı anlamına gelmiyor.:6:

Evet, oda aklima gelmedi degil. Bir daha böyle bir topik açildiginda artik hiç kimse inanmaz :9:

Zaten bu topiki okudugumda aklima melih gökçek gelmisti, demekki onun gibi insanlar varmis diye :9:

Son düzenleme:
:60::60::60::60:listeyi iki defa okudum yokum da gözümden mi kaçmış diye

buarada 17 ne? yılın numarası mı? :27:

pek yorum yapmam zaten de bazen şimşek atıyor yazıyorum bu şakadan sonra zor yazarım artık :60:

mune'nin şaka ne olacak acaba eli maşalı seçtimdi :1:

19DisiKartaL03, A m o n r a, acemiperi, adra, agustos72, ameliepoulain, anglev, AngryPenguin, antikdeniz, April09, aqualilly, aslıcım, Ausencia, aycaaaaaaa, azerinnn, beztebya, bibiskremversem, BitterKuzucuk, blueworld, BOREAS09, Brownim, bulutefe, cadikazani23, cecenn, chloen, citos2903, cmrmduru, CoolKul, CuteMom, dansmarue, DatluCadu, db55, dejavu_one, Dilay80, durdurundunyayi41, ebruraz, efsane_merve, EftenPuften, eFuLim, Egem, elifyesiller, eLmayRa_, exmadon, E_M_A, FallenAngel, fatihpepe, firarperest, gizemli_masum, gonul323, haksever, HanimKelesimiGetir, HayyaL, hedorlando, HENAH, htczhr, hybris, jeanneCdarc, Jelesec, justholdmetight, kabilarda, kadesa, kamuran85, karazeytin, kardelenguzelli, keenlemyekun, KRoNiKDeLi, kulitta, la_edri, leonela, limon1988, llazkizi34, Louisa, Meg, menac, micra, millan, minnakkk, miskamber, missblue, MonaLiisa, moonlight_mj4ewr, NickimTam13Harf, nobody, nurlum, office, pekmez_akilli, Pepe, radyologg, ranana, Rengina, Reputable, reyyan84, roseGirl, Rosemarys_Baby, seam, sedulu, SehKer, Semblante, sensizask, seRperiM, Serwel, sevcan62, sevgidemir, SheZofren, sifaa, soslu_makarna, superisi96, TariElensar, tatlikedi, ThirtyFouR, tolin, tritonissa, true, tugba00, Valkyrie89, VLDNMRT, yalnizliktandevrenkiralik, yasmi_n, yayaya, yolcu20, y_agmur86, zd86, zxshermine, _laylaylom_, _MedceziR_, agustos72, ameliepoulain, asli85, BenIpek, beyondparadise, bibiskremversem, boylesine, Brownim, Carrie, cicolat, citos2903, Dilay80, DonukPudra, ebruraz, EftenPuften, ehlimana, EsRa1982, E_M_A, FallenAngel, FrapanKoala, gizemli_masum, haksever, HanimKelesimiGetir, hedorlando, idrakyollariiltihabi, ikramaya, Inaccessible_GirL, isyan123, jeanneCdarc, Jelesec, jooker, julia__, kabilarda, kamuran85, KRoNiKDeLi, kulitta, leonela, llazkizi34, NickimTam13Harf, nobody, parkon, pembikk, rabia01, Reputable, sakardeniz, sedaecrin, SehKer, sevcan62, sevde_, sevgidemir, sey_ren, sifaa, solitarywoman, suksuk, superisi96, tanemmmmm, therewasanAngel, TinyLove, tomvejerry, Tweety, VivaForever, xaysex, yolcu20, _meLinDa_

Adimi gorunce arka sayfalarda alintida 'e yok artik ben ne yazdim ki' dedim bi an :37:

Acaba saka mi bu?
Cok garipsedim.

Demokratik bir ulkenin demokratik vatandaslari olarak sanal alemde ozgurce yorum da mi yazamayacagiz?

Cok sasirdim gercekten.
Tarafli yada tarafsiz yorum yaziliyor sadece?
Buyuk bir plan gutmuyoruz ya?

Ustelik buradan sikayet edildi ise cok ayip gercekten.

Saka olabilecegini dusundum ama intikam aklima gelmedi acikcasi :37:

Hak ettik mi kizlar bilemedim ama guzel bir sok gecirdik :9:

Back
X