Şımarık görümcelere karşı bi formülü olan?

Hepiniz görümcenizden kötülük görmüşsünüz, ondan böylesiniz sanırım. Neyse işte hayattan hayata fark var.

Yoo şahsen bunlar benim bir kötülük görmesem de sindiremeyecegim şeyler.

Sevgiyi sevişme sınırlarına sokmamak lazım karı koca sınırlarına girmiş olursun diye düşünüyorum..

Yukarıda balayında çekilmiş mesaj sınır aşan bir mesaj örneğin..

SAYGI duyuyorum, diyorum ya herkes başka. Ama her görümce de kötü değildir yani genelleme yapmak yanlış. Her kv de kötü değildir, yengeme doğumgünlerinde annem tarafından iş yerine çiçekler yağmur olur mesela. Yaşayış tarzı işte.

He yaa sensin tamam görümcemizden yaralıyız ondan böyleyiz. Hoş gör bizi. Tövbe estağfurullah. Görümcem sabahın körü mesaj atsa eşim benden önce ağzına geleni sayar bırakır zaten. Örf adet görgü kuralı diye bi şey var. Benim annem beni akşam 9 dan sonra arayamazken sabahın körü rahatsız etmek kimsenin haddi değil

Ne biçim üslubun var ya sensin tamam ne? Allah korusun gerçekten ya.

Görüşünü ne güzel saygılı savunan insanlar var yani ben anlamıyorum aynı görüşte olmayınca illa çirkef olmak mı gerekiyor? Sensin tamam ne mahalle ağzı laflar sonra karşındaki düzgün olsun, olur?

Ne be bu ayıp be ! Ben olsam dayanamam o kadının yüzüne öyle bi laf ederim ki. Kocami da laflarimla döverim. Ne kaniksamasi

Kendi zihniyetinin pisliği o. Inmeye değil çıkmaya çalış. Polemik yaşamam bile kendime hakaret artık sen düşün. Hadi...
Ee ne var yani bunu ben senden önce söyledim zaten. Biz geri kafalıyız fitne fücur fesat peşindeyiz dedim. Zihniyetimiz pis evet çok şükür senin ki gibi temiz değil. Polemik yaşayacak kadar bi şey yazmadım daha. Yazmayacağım da..

El tutma haric kardesi degil mi seviyorum da yazar, ozledim de yazar.

Benim eşim çok ilginç bi şekilde abimin yanında tayt şort falan giymeme acaip sinirleniyo. Anlatamıyorum ona aramızda 2 yaş var abim 1 sene boyunca bana bakıp popomu silmiş tuvalaetten çıktığımda (bakıcı bulamama sorunsalı nedeniyle evde tek kaldığımız bir dönem). İlk denize havuza girdiğimde abim yanımdaydı senin abinle bir tutma o benim öz abim diye ama cıks adam anlamıyo. İyi bi terslemem lazım denk geldiğinde.

Ama abimle muhabbetimiz gönülden sadece, evlendiğinden beri hele tamamen yengem aracı, valla gördüğümde de yanağından öperim öyle boynuna falan sarılmam kaldı ki elele tutuşmak :S yani ayıp günah vs diye değil abime sevgim boynuna sarılıp elini tutacak seni seviyorum diyecek bir sevgi değil. Çok daha içsel ve farklı. Hiç aklıma gelmedi bugüne kadar elele gezmek. Zorda olsun iki elim kanda olsun koşarım, maddi manevi elimden geleni yaparım ihtiyaç halinde. Ama sözlü yada fiziksel bi abartı ile sevgi gösterisi çok anlamsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…