- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.420
Çok iğrenç düşünüyorsun..
Yazık..
Ensest mi kız yani? Sapık mı? Abisi be abisi ne olacak elini tutuyorsa? Kocası bile pis düşünmüyor, el oğlu bile sizden daha masum karşılıyor. Senden önce kardeşi vardı, birlikte hayatı paylaştılar. Çok yazık. Yok kocanı yont, yok hamilesin olur. İnşallah kardeşlik bağları daha çok artar. Koca, karı bırakır ama KARDEŞ bırakmaz! Bunu unutma ey KK.
Yani kol kabul edilebilir ama.el ele çok anormalkoluna da gırebılır
ama el nedir? kimse de görmedım bu zamana kadar.
Bu ne drama bağlayıs yahu?
Kardes de kardeş ömür boyu bırakmaz cart curt!
Sağlam bir kazık yesin kardes düşman da olur canınızı sıkmayın. Abartmanın alemi yok.
Kardeşe sevgiyi göstermenin yolları farklıdır.
Zor gününde yanında olursun. Her daim destekçinim dersin. Arar sorarsin bilmem ne.
Aşkım demek, vicik vicik seni çok seviyorum herşeyimli konuşmalar, zırt port mesajlaşmalar, yolda el ele yürümeler ee oldu olacak dudaktan da öpsun sarılıp uyusunlar da!
Kardes mi görmedik?
Evlenmiş koca kazık olmuş adamın karısı var artık, sevgi gösterilerine cekidüzen versinler bir zahmet. Biz anlayış göstermek zorunda değiliz bu sacmaliklara
Olur olmaz saatlerde beni naber diye arama rahatligini kardese degil kimseye vermem ben eşimle her halde olabilirim, rahatsız edilmek istemem.
Anlayışsizim evet.
Beni bırakana kadar böyle işine geliyorsa..
Bu sacmalikları sindirecek es bulsun kendine madem.
Anormali normallestirme çabanız anlamsız kusura bakmayın.
O senin görüşün bu benim. Benim de ABİM var gider vıcık vıcık öperim HE YENGEYE INAT DEĞIL SEVGIMDEN. Yok ben böyle gördüm, hala da arkasındayım. Sindiremiyorsa boşansın o zaman bu hanım, haklısın. Çocuğu olur abisine böyle düşkün olursa, yenge hanım da böyle burada konular açarsa o zaman HAKLI-HAKSIZ anlarsınız.
Gitsin kendine başka eş bulsun diyebiliyorsunuz, evet bu gerçekten dram. Bak bundan bahsetmiştim işte. Bırakılıyormuş demek, haksız değilim demek.
bence senin vıcık vıcık öpmende sorun yok canım, . yolda '' el ele '' gezıyorsanız sorun ordaO senin görüşün bu benim. Benim de ABİM var gider vıcık vıcık öperim HE YENGEYE INAT DEĞIL SEVGIMDEN. Yok ben böyle gördüm, hala da arkasındayım. Sindiremiyorsa boşansın o zaman bu hanım, haklısın. Çocuğu olur abisine böyle düşkün olursa, yenge hanım da böyle burada konular açarsa o zaman HAKLI-HAKSIZ anlarsınız.
Evet her saçmalığı sindirmek zorunda değiliz.
Bunları da hep burda okudum he.
Bir arkadaş da vardı çok üzülmustüm ona da. Balayindayken eşi ile gorumcesinin mesajlaşmalarını görmüş ne büyük yıkım yaşamıştı kız.
Görümce de koca kazık abla. Esinin yazdığı mesaj sen benim herseyımsin kimse beni senin kadar sevemez kimse senin yerini alamaz falandi. Eksiği var fazlası yok.
Kardeş sevgisi diye bunları sindirmek zorunda miyiz şimdi?
Sen aşık ol bin bir hayaller evlen de balayında esinin yazmış olduğu bu mesajları gör sonra gel yaz buraya olgunluk karşıladım tabi ben kim oluyorum ki kardes sevgisi başka benden çok sever de sevilir de dersin o zaman..
bence senin vıcık vıcık öpmende sorun yok canım, . yolda '' el ele '' gezıyorsanız sorun orda
Ne mesaj görmüş ki? Merak ettim aydınlatır mısın? O da mı bu tarz yoksa? Öyleyse gerek yok. Neyse diyorum ya BAMBAŞKA görüşler. Neyse iyi akşamlar yine de.
Yazdım mesajımda zaten.
Şöyle yazmış sevgili eşi ablaciğına. .
Sen benim herseyimsin.
Kimse beni senin kadar sevemez.
Senin yerini de kimse alamaz
Sen git balayında esinin koynundan çık ablana bu mesajı yaz..
Ayyy yy ne kadaaaaannn kardeşçe
Nece peki? Aşk hissi mi duyuyor kardeşine? :)
Valla onu kendisine sormak lazım. Nece olduğunu ben de çözemedim ama benim kardeşçe duygularıma çok aykırı olduğu bir gerçek :)
Ana nokta bu iştegorumcelerin kv derdi gelinle sidik yaristirmak