Tamam kardeşi filan da sabahın 6 sında mesaj atmak el ele gezmek nedir?arkadaşlar belki yardımcı olursunuz, dertlerimizi paylaşıp hafifletiriz. 2 senelik evliyim, eşimin ailesi şehir dışında yaşasa da gaşında iyi anlaşacağımı düşündüğüm fakat sonrasında gerek bakışları, gerekse ukala ve bencil tavırlarıyla kendinden anında soğutmuş bir görümceye sahibim, eşime sabah 06:00da mesaj atıyor, yatagımdan fırlıyorum, sehilrerine gittigimizde el ele dolasıyorlar eşimle, ayrıca evli de. Görgüsüzlüğü ise diz boyu evimize geldiğinde tüm pisliğiniz bırakıp gidiyor. İlişkime mesafe koydum artık bana mesaj atmıyor çok sükğr fakat eşimin bir ailesi oldugunu kabul etmedigi kesin, tüm ilgiyi kendi istiyor, sürekli mesaj arıyor ve bu durumdan cok rahatsızım.....pof.
Ben gorunce inanamadım zaten... Kocası da kanıksamış, ortada normal olmayan bi durum var ama dile getiremedim o an. Şu anda seviyorumseni, vıcık vıcık mesajlasıyorlar. Sinir oluyırum habire vik vikTamam kardeşi filan da sabahın 6 sında mesaj atmak el ele gezmek nedir?
kocasına yapsın bunları.
o ne be öyle yuh..benimde kardeşim var sarılsam ona kendimi tuhaf hissediyorum..millet harbi anormal yaarkadaşlar belki yardımcı olursunuz, dertlerimizi paylaşıp hafifletiriz. 2 senelik evliyim, eşimin ailesi şehir dışında yaşasa da gaşında iyi anlaşacağımı düşündüğüm fakat sonrasında gerek bakışları, gerekse ukala ve bencil tavırlarıyla kendinden anında soğutmuş bir görümceye sahibim, eşime sabah 06:00da mesaj atıyor, yatagımdan fırlıyorum, sehilrerine gittigimizde el ele dolasıyorlar eşimle, ayrıca evli de. Görgüsüzlüğü ise diz boyu evimize geldiğinde tüm pisliğiniz bırakıp gidiyor. İlişkime mesafe koydum artık bana mesaj atmıyor çok sükğr fakat eşimin bir ailesi oldugunu kabul etmedigi kesin, tüm ilgiyi kendi istiyor, sürekli mesaj arıyor ve bu durumdan cok rahatsızım.....pof.
kimi seviyor abisini miBen gorunce inanamadım zaten... Kocası da kanıksamış, ortada normal olmayan bi durum var ama dile getiremedim o an. Şu anda seviyorumseni, vıcık vıcık mesajlasıyorlar. Sinir oluyırum habire vik vik
o ne be öyle yuh..benimde kardeşim var sarılsam ona kendimi tuhaf hissediyorum..millet harbi anormal ya
Hahaha yaa ilahi, durum o akdar çapraşık ki hakikaten kendimş çok yalnız hşssetmiştim. Amacı da zaten bunu hissettirmekti herhalde bana, kocam da pek ince dusunceli degil demek beni dusunememiş.i,,Sen de onun kocasının elini tut dicem ama olmaz
Tamam kardeşler, seviyordur falan ama karısı yanındayken de elini tutup gezmek nedir? Çok saçma yani. Şimdi eşine desen, sen kıskanıyor musun der.
Valla benim de erkek kardeşim var da, 19 yıldır hiç seni seviyorum demedik birbirimize, hiç de eksiklik hissetmiyoruz yani
Bence deo ne be öyle yuh..benimde kardeşim var sarılsam ona kendimi tuhaf hissediyorum..millet harbi anormal ya
yeni evliydik nasıl bu kadar dusuncesiz olabilir hala almıyor aklımEşinizde şuç bukadar yüz vermesin benimde eşimin ablası var 1 yaş büyük el ele tutuşmayı bırak yan yana bile görmedim ben pek görümcemde öle sırnaşmaz pekbenimde iki Abi'm var ne bilim yani kocam varken niye ellerini tutayım yolda çok saçma millet napıcanı şaşırdı,siz ondan önce tutun elini eşinizin bırakmayın yanaşırsa omuzunuzla ittirin gitsin
o normal zaten arada içinden gelir sarılırsın kardeşine abineEşim kardeşine sarılır, benimde Abi'm bana sarılır koklar.
Ha sokakta elele dolaşmayız zaten niye dolaşalım?
Mesaja gelince bırak atsın kapat telefonun sesini olsun bitsin.
Eşim kardeşine sarılır, benimde Abi'm bana sarılır koklar.
Ha sokakta elele dolaşmayız zaten niye dolaşalım?
Mesaja gelince bırak atsın kapat telefonun sesini olsun bitsin.
Gerçekten ne yapacagımı bilemiyorum... Kardeşi de gösteriş düşkünü kendinş teşhiri çok seven biri... Bu mesajlar , el ele sahneleri allahım ben demek ki normal dusunuyormusum bunların anormal olmasıyla alakalı, bu durumu duzeltmem pek kolay olmayacak. Belki ileride kendime ayrı yol cizecegimin gostergeleri, kına yakarlar o zaman.o normal zaten arada içinden gelir sarılırsın kardeşine abine
ama el ele tutuşup gezmek
seni seviyorumlu msjlar neyin nesi yani
Muhtemelen seni kıskandırmak için yapmıştır yapıyordurda hala,bi kerede görümcem bana kardeşim karı bulurda bi abla daha bulamaz Demişti Şaşkınyeni evliydik nasıl bu kadar dusuncesiz olabilir hala almıyor aklım