Saç Rengi ve Saç Boyama silver şampuan ile saçımı gri yapabilirmiyim?

aha böyle koyu istiyorum

Eklentiler

• 47bfef0e2f8459348816f87835e87b81.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 498
  • 640x640xbeautiful-gray-ombre-long-hair.jpg.pagespeed.ic.gsIOqZuKj75bI3qC0tIP.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 5.335
ilk foto tam istediğim ama bi boyayla karıştırmam gerekicek heralde mesela şöyle düşün çok az kumral katmak gibi
evet acaba koyu kumral veya siyaha dönük biraz eklense nasıl olur bence bir denesen yine bir tutamda renk renk olcan biraz ama

heheh o pembeler falan gitti zaten kızz saçımın bi tutamında grilik var sadece

valla ben bugüne dek deneme yanulma yönteminden iyisini görmedim
annemin kuaför saçını yakmıştı açıcam diye kadının saçını ben küllü kumrala çevirdim
sende yaparsın inanıyorum :)
denemelisin

zaten benim kadar saçıyla oynayan yoktur neydeyse siyah olan saçı uçuk sarı yaptım daha ne yapim

Açtıkça yeşillenme oranı artacak zaten bu yüzden açma. Ön pigmentasyon yapman lazım ilk olarak. Saçlarına önce turuncu pigment yüklenmeli ki sonrasında gümüş boyandığında yeşillenme olmasın. Google'da bir araştır.

kuzum benim saçım için silver şampuan kullanmak istiyorum
benim için uygunmu sence saçımı biliyorsun rengini ?

Loreal Blonde şampuan var onu kullanmanı tavsiye ederim.Yine mor tonlu bir şampuan ama günlük kullanıma uygun ve saçı kazık gibi yapmıyor.

işte dipler çok güzl tuttu ama saçımı açamam daha hem zaten o kadar açık gri istemiyorumki saçımı açayım yaw

Bkz üstteki ilk mesaj :)

bendede var silver şampo ama lacivert sürünce mor falan olmuyor ama turunculuğu azalttığı kesin teşekkür ederim yardımların için turunculuktan kurtulmak isterken turuncu pigment yapmam lazım ha

bendede var silver şampo ama lacivert sürünce mor falan olmuyor ama turunculuğu azalttığı kesin teşekkür ederim yardımların için turunculuktan kurtulmak isterken turuncu pigment yapmam lazım ha
Üzerine kumral, gri veya küllü renk boyayacaksan saçın yeşillenmemesi için turuncu/kızıl pigment yüklenir, daha sonra istenen renk boyanır. Bu şekilde hem yeşillenme ve istenmeyen renkler oluşmaz hem daha parlak durur ve kolay akmaz.

Saçınızdaki son durum nedir? Bende Gri ve mavi ti karıştırdım ama yeşillenme oldu. Bir daha Gri yapsam nasıl olur yardım???

Eklentiler

• image.jpg
    152 KB · Görüntüleme: 214
Kızlar merhaba ben saçlarımı lorealin ombre setleriyle açmıştım iki kez ama saç uçlarımda boya oldugundan cok açılmadı turuncu bakır bir renk oldu aralarda hafif sarılar da var, neyse ben gri tonları elde etmek istiyorum ya da işte platine yakın turuncusuz bi sarı oryalle açmak istemediğim için lorealin silver şampuanını sipariş ettim iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama 500 ml indirime girmişti 43 tl ben de alayım dedim. Şimdi merak ettiğim şey bu şampuan saçımın renginin açılmasını sağlar mı o turuncu halinin yani? Bunun yanında pembe mavi ve mor jeans color marka boya da sipariş ettim rengi açabilirsem değişik boyamayı düşünüyorum. Bana akıl veriiiiiiiin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…