işte dipler çok güzl tuttu ama saçımı açamam daha hem zaten o kadar açık gri istemiyorumki saçımı açayım yaw
ama o kalıcı değil bildiğim kadarıyla akıp gidiyor hemenarkadaşlar manic panic diye bi marka var ona baksanıza.
ama bunlarda çok koyu değil bence benziyor hmmm deneme yanılma yöntemi bibi önce onu yap sonra bir daha boyarsan olur gibiaha böyle koyu istiyorum
ilk foto tam istediğim ama bi boyayla karıştırmam gerekicek heralde mesela şöyle düşün çok az kumral katmak gibiama bunlarda çok koyu değil bence benziyor hmmm deneme yanılma yöntemi bibi önce onu yap sonra bir daha boyarsan olur gibi
evet acaba koyu kumral veya siyaha dönük biraz eklense nasıl olur bence bir denesen yine bir tutamdailk foto tam istediğim ama bi boyayla karıştırmam gerekicek heralde mesela şöyle düşün çok az kumral katmak gibi
heheh o pembeler falan gitti zaten kızzevet acaba koyu kumral veya siyaha dönük biraz eklense nasıl olur bence bir denesen yine bir tutamdarenk renk olcan biraz ama
heheh o pembeler falan gitti zaten kızzsaçımın bi tutamında grilik var sadece
zaten benim kadar saçıyla oynayan yokturvalla ben bugüne dek deneme yanulma yönteminden iyisini görmedim
annemin kuaför saçını yakmıştı açıcam diye kadının saçını ben küllü kumrala çevirdim
sende yaparsın inanıyorum :)
denemelisin
becerikli bibimzaten benim kadar saçıyla oynayan yokturneydeyse siyah olan saçı uçuk sarı yaptım daha ne yapim
bir tutam yaptım dipler daha açık olduğundan gri oldu ama ondan sonrası yeşilimsi oldusaçımı dahada açamam biraz yıprandı zaten daha yıpransın istemiyoru koyu gri yapamicakmıyım acaba açık istemiyorumki saçımı çok açayım napsam ki
kuzum benim saçım için silver şampuan kullanmak istiyorum
benim için uygunmu sence saçımı biliyorsun rengini ?
işte dipler çok güzl tuttu ama saçımı açamam daha hem zaten o kadar açık gri istemiyorumki saçımı açayım yaw
bendede var silver şampo ama lacivert sürünce mor falan olmuyor ama turunculuğu azalttığı kesinAçtıkça yeşillenme oranı artacak zaten bu yüzden açma. Ön pigmentasyon yapman lazım ilk olarak. Saçlarına önce turuncu pigment yüklenmeli ki sonrasında gümüş boyandığında yeşillenme olmasın. Google'da bir araştır.
Loreal Blonde şampuan var onu kullanmanı tavsiye ederim.Yine mor tonlu bir şampuan ama günlük kullanıma uygun ve saçı kazık gibi yapmıyor.
Bkz üstteki ilk mesaj :)
Üzerine kumral, gri veya küllü renk boyayacaksan saçın yeşillenmemesi için turuncu/kızıl pigment yüklenir, daha sonra istenen renk boyanır. Bu şekilde hem yeşillenme ve istenmeyen renkler oluşmaz hem daha parlak durur ve kolay akmaz.bendede var silver şampo ama lacivert sürünce mor falan olmuyor ama turunculuğu azalttığı kesinteşekkür ederim yardımların için turunculuktan kurtulmak isterken turuncu pigment yapmam lazım ha
Üzerine kumral, gri veya küllü renk boyayacaksan saçın yeşillenmemesi için turuncu/kızıl pigment yüklenir, daha sonra istenen renk boyanır. Bu şekilde hem yeşillenme ve istenmeyen renkler oluşmaz hem daha parlak durur ve kolay akmaz.
Merhaba bana da silver şampuan markası önerisinde bulunurmusunuzzaten benim kadar saçıyla oynayan yokturneydeyse siyah olan saçı uçuk sarı yaptım daha ne yapim