Saç Rengi ve Saç Boyama silver şampuan ile saçımı gri yapabilirmiyim?

Merhaba bana da silver şampuan markası önerisinde bulunurmusunuz
Bendeki bu hobby parfümeriden almıştım bayağı oldu ama, zaten öyle her parfümeride olan bişey değildi en azından o zamanlar netten daha çok seçenek var ama ben kendim görüp almak istedim :KK66:

Eklentiler

• 2016-03-22 20.55.40.jpg
    2016-03-22 20.55.40.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar merhaba ben saçlarımı lorealin ombre setleriyle açmıştım iki kez ama saç uçlarımda boya oldugundan cok açılmadı turuncu bakır bir renk oldu aralarda hafif sarılar da var, neyse ben gri tonları elde etmek istiyorum ya da işte platine yakın turuncusuz bi sarı oryalle açmak istemediğim için lorealin silver şampuanını sipariş ettim iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama 500 ml indirime girmişti 43 tl ben de alayım dedim. Şimdi merak ettiğim şey bu şampuan saçımın renginin açılmasını sağlar mı o turuncu halinin yani? Bunun yanında pembe mavi ve mor jeans color marka boya da sipariş ettim rengi açabilirsem değişik boyamayı düşünüyorum. Bana akıl veriiiiiiiin :/
Saç rengin açılmıyor bu koyu mavi rente veya mor gibi olan bir şampuan saçtaki turunculuğu kırıyor daha güzel oluyor saçın çok açık sarıysa bunla yıkarsan bayağı bayağı gri gibi oluyor :KK66:

X