Anlaşıldı sen numeroya yatmayı tercüh ediyon anlayanlar anladı boşver sen numeroya devam ahahahaBenim oy verdigim parti barajı gecemedi. Ne hepsi birinden bahsediyorsun ? Hakikaten senin problemin ne? Bi doktora git yazik hayat boyle gecmez
ay birde böyle sıkıştı karşısındaki diye kendi kendini avuturmuş tatlışım benim. hadi hadi hah sıkıştım canısı sıkıştım.Yinemi sıkıştın köşeye ahahahaha seviyom ben bu vaziyeti beaaaaaa
hoşuma gitmişti bu tartışılır saraylım .. sen şu saydıklarını anlatmıyorsun sen AKPye düşmanlığını erdoğana olan düşmanlığını anlatıyorsun burada dediğim gibi pc yi kapatıyorum sen ve AKP.. açıyorum sen ve AKP.. bu millet ne ler gördü saraylım ne satılmışlıklar gördü.. ne badireler atlattı ama sen bunu devletin bekası diye anlatmıyorsun buradan görülen erdoğana olan nefretin..şu an demirtaş nerede biliyormusun davetli olarak rusyada ve ne beyanat verdi biliyormusun .. bir oku ve anla o hendekleri açan pkk için hafif silahları dediğini biliyormusun..ve o aydınların kaçta kaçı masum onuda bir araştır. ve o aydınların ağzından erdoğan olacaksa darbe olsun diyenler hiçte az değil saraylımm.. dışarıda yaşıyorsun ne kadar bilebilirsin ki burayı oradaki yazılan gazetelerden.. sen burada hükümetin şu,şu yanlışı var ama şu ,şu doğruları var diye anlatmıyorsun sen erdoğan gitsin diye saçını ,başını yolanlardansın.. sen darbe olsun ama erdoğan olmasın diyenlerdensin.buradaki herkeslerde seni öyle görüyor(bir iki kişi müstesna)haa devammı edeceksin ett sen bilirsinKakao, bu sitenin sahibinin bana yazdiklari cok hosuna gitmis anlasilan, "guzel cevaplar" dedigine gore.. Ama ben bu sitenin sahibinden guzel cevaplar almamistim. Hatta onlar cevap dahi degildi, tartisma da degildi, sen ne oldugunu gayet iyi biliyorsun. Kem kum etmedim, cektim gittim, cunki tartisma bitmisti, baska sey baslamisti, oyle gerekiyordu. Tartisabilseydim gitmezdim.
Insanlar yolsuzluklardan, adaletsizlikten, hukuksuzluktan, savcilarin, hakimlerin surulmesinden, egitimin katledilmesi, ogretmenlerin atanamamasi, KPPSde kopya cekenlerin ise alinmasi, ormanlarin tek tek imara acilmasi, zengine villalar kondursun diye peskes cekilmesi, aydinlarin bosyere hucrelere atilip 5 sene sonra pardon diyip salinmasi, PKK ile yillarca daglarda mucadele vermis gazilerimizin PKK itlerinin sahitligi ile 5 yil hucrelerde curutulmesi, 40 yillik bebe katiline Sayin denilmesi, 30 000 kisiyi katletmis PKKli teroristlerin Habur sinir kapisinda bandolarla karsilanip geri kalanlarin da cezaevlerinden sehirlere saliverilmesi, ve bu salinmis binlerce teroristin yuzunden uc ayda verilen 500den fazla sehit cenazesi ve bugun sehirlerimizin yangin yerine getirilmesini seyretmekten zevk aliyor olabilirler. Bunlari senin gibi canla basla destekliyor da olabilirler. Ama ben bu forumda yazdigim muddetce, gozleriniz okumaktan aciyana kadar bunlari hep yazacagim. Kusura bakma.. Ayni avatarimda yazdigi gibi:
"Eger bir haksizligi engelleyemiyorsaniz en azindan onu herkese anlatin!"
Iste benim hayat dusturum.
Giderken cicişleri taklit ederek git ahahshshsha gay birde böyle sıkıştı karşısındaki diye kendi kendini avuturmuş tatlışım benim. hadi hadi hah sıkıştım canısı sıkıştım.
aman kızlar öyle yapın mutlu oluyor bunu okuyunca.
ah kötü sıkıştım.
bir tuvalete gidip geliim beyamgeriim. dur tatlım azcık beklee:))
şirine senii:))Giderken cicişleri taklit ederek git ahahshshsha g
Asiri dozda Erdogana maruz kalmak tahribat yaratmış. Acilen Erdogani azaltmalisinAnlaşıldı sen numeroya yatmayı tercüh ediyon anlayanlar anladı boşver sen numeroya devam ahahaha
Bu arada, seni unutmus degilim. az once birseyler yumurtlamistin, hatirliyor musun? Beni askeri karalamakla suclamistin. Ben hala bekliyorum o mesajimi bulup buraya getirmeni.. Getiremezsen........... gerisini anla.Yinemi sıkıştın köşeye ahahahaha seviyom ben bu vaziyeti beaaaaaa
Karşımdakini hiç kırmam anladığı dili yapıştırırımbeyazgri yazi seklin cok banal, cümlelerine dikkat et.
Okuduğunu anlama kabiliyetin var demi? zaten o cümleni taaaaa ilk mesajımda alıntıladım ... Kıvırmaları tınlamamBu arada, seni unutmus degilim. az once birseyler yumurtlamistin, hatirliyor musun? Beni askeri karalamakla suclamistin. Ben hala bekliyorum o mesajimi bulup buraya getirmeni.. Getiremezsen........... gerisini anla.
aa benden bahsediyorrrrKarşımdakini hiç kırmam anladığı dili yapıştırırım
bunu sen yazmadınmıMehmetcik "kellelikten" kahraman askere terfi etti.
Bu da bi seydir. Tekrar "Kelle" olmasin da
Sende tuz ile biber mi oluyon ahaha
espri olmadı. biraz daha çalış bebişim.Sende tuz ile biber mi oluyon ahaha
Gerçek hayatta göremeyeceğim kadar yoksundur o yüzden göremem seni hayal kurma ahahsAmaaaannnSaraylim gercek hayatta görsem gidip konusmayacagim tipler. Hicde ciddiye almiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?