Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Merhaba
Illegal satis sitelerine link vermemenizi rica ediyoruz. Urunun kurumsal adresi http://silkn.com.tr/ seklindedir. Burada yer alan bilgilerin disinda hareket etmek dogru degildir. Paylasilan ucuz urun linklerinden dolayi korsan satisa yayinci olarak destek verdigimiz sanilir ve yayinci olarak ceza aliriz.

Arkadaşlar bahsedilen fake internet sitesinde facebook yorumları vardı. Bende birinin ismine tıkladım. Facebook sayfası açıldı. Mesaj attım memnun musunuz falan diye ? Bayan bana dönüş yaptı. Ben öyle bir yorum yapmadım. Dolandırıcı bunlar diye. Haberim bile yok dedi. .s

Benim bugün geldi kullanınca sonuçları yazarım sizede
merhaba üründen memnun kaldınız mı ?bende almak istiyorum öneriyormusunuz?

merhaba üründen memnun kaldınız mı ?bende almak istiyorum öneriyormusunuz?
Ben 2 seans yaptım yer yer dökülmeler var bu hafta 3. seansımı yapacağım..Gözle görülür mükemmel değişiklikler yok..Gözlemleyebildirklerim şunlar,tüylerdeki sertliğin gitmesi ve yer yer dökülmeler..Yer yer dökülmelerin nedenide şundan kaynaklanıyor cihazı mesela uyguluyoruz bir bölgeye sonra kaldırıp diğer bölgeye uyguluyoruz işte o aradaki boşluktan kalan tüyler oluyor buda kişisel uygulamaya uygun olduğu için kaynaklanıyor başka birsi uygulasa üzerimizde sonuçların daha iyi olacağını düşünüyorum

Merhaba arkadaslar, Silk'n Gline urununu bilmiyorum fakat ben gecen ay Philips Lumea aldim ve denemeye basladim. Genel olarak ben urunden memnunum, tavsiye ederim.

Arkadaşlar hani ben fake bi site için yorumlar yapmıştım ya , onlar harbi dolandiriciymis :)))) postayla gonderdiler teslim almadim .
Bugün aradilar almak zorundasiniz bizi zarara ugrattiniz dediler :) bende söyledim açıkça onlara guvenmedigimi. Bilginiz olsun diye söylüyorum :))) mutlu yillaaar

Arkadaşlar bende 50000 ışık atımlı olanından aldım silkn glide ın henüz gelmedi yarın gelicek kullandığımda sonuçları paylaşırım umarım işe yarar.
Merak ettiğim acı düzeyi normal ağda, epilasyon vs karşılaştırılırsa ne düzeyde ağda kadar acı oluyor mu belki yazılmştır ama göremedim.

Bu ürün 150.000 atımlık değil 50.000 atımlık.Pembe olan ürünü 150.00 atımlık

İçinizin rahat etmesi için müşteri temsilcisiyle görüşün bence :)

@lolita18 arıycam zaten yarın. sağol söylediğin için

merhaba

tchibboyu aradım konuştum, nette hiçbiryerde 150.000 ve yeşil renk yok ama sizden aldığım üründe var neden dedim,
biz sizi arıcaz dediler aramadılar
tekrar aradım, birşeyler söylediler ama tatmin olmadım

içerenköy carrefoura gittim, mağaza müdürü ile konuştum dedim böyle böyle, ürünü sizden almıştım ama bu ürünün kendi web sayfasında yok bu üründen nasıl oluyor bu dedim

ürün tchibbo için tek kampanyalık üretilmiş olduğunu. 50.000 atımlık olup 150.000 lik yazmanın müşteriyi kandırmak olduğunu ve tchibbonun böyle bir aldatmaca asla yapamayacağını bilmem kaç lira cezası olduğunu söyledi. tereddüt ediyorsanız iade edebilirsiniz dedi. değiştirmek istemedim söylediklerine inandım tchibboya inanıyorum çünkü.

durum budur, ürünün halen satışı da devam ediyordu bilginiz olsun

Ya arkadaşlar, bu ürünü kullandığımızda kıl Kökleri Açılıyor değil mi ? Madem tamamen yok etmiyor bu ürün. Kıl Kökleri açıldığında bioder vs.. Ürünlerde kullansak Kıllar bitmez mi ? Yani bu mantık doğru mu yanlış mı bilemedim. Ne diyorsunuz ?

Bilgilendirdiğiniz için Teşekkür ederim

(Göğüs bölgesi -orta esmer- siyah kıl )
4. uygulama sonrası. yer yer boşluklar görülüyor....ancak %10 bile değil.... Ben söylediğiniz riske karşı 2 şeyi özellikle ve titizlikle uyguladım....
1.si aletin gerçek gördüğü alan kadar azar azar kaydırdım belki üst üste atış bile yapmış olabilirim ama sonuç sizinki gibi çok az azalma var.

2.si ise muhakkak sarı ışığın yanmasını bekleyip ( çünkü 5. seviyede ışık yanmadan kaçak atış yapabiliyor o zaman belki 2 veya 4. seviyede ateşlenmiş olabilir ) iyice bastırıp ateşliyorum.. ilk yaptıklarıma göre daha kızarıyor işlem bitince...

seyrelmeler bu uygulamalarda dikkat ettiğim konulardan mı, yoksa 4. uygulamadan mı bilmiyorum açıkçası....

Merhaba Derin41, bu ürünü kullandığımızda kıl Kökleri Açılıyor değil mi ? Madem tamamen yok etmiyor bu ürün. Kıl Kökleri açıldığında bioder vs.. Ürünlerde kullansak Kıllar bitmez mi ? Yani bu mantık doğru mu yanlış mı bilemedim. ?

Kıl köklerinin açıldığına dair bir bilgi okumadım yada tecrübe etmedim. hatta zarar gören kıl kökü zaman içinde büyüyüp dökülecek deniyor.. (dışarı atılma süreci deniyor )

kızlar uzun zamandan sonra yazıyorum 2 seyansı yaptım fakat yüzde 20lik azalma var sadace çünki kıllarım ince benim.ablam 3 seyansı yaptı ya gözümle gördüm onun tüyleri köklü ve yüzde 80 azaldı ve koltuk altı beni daha şaşırttı ya 2seyans sonunda bir haftada çıkmamıştı 2 haftası hala çıkmamış ...ben sarışınım tüylerimi zaten iki ayda alırım genital tabi her ay fakat orayı bir seyans öyle üstten denedim ilk seyansta bebiş istiyorumda bir ihtimal diye ve bu yüzden adet dönemi bitimi yapıyorum ablam düzenli 2 haftada yapıyor benimki ne zaman azalacak merak ediyorum.sizi bilgilendirem dedim by by

Sadece kıl kökünü uyutuyor , temizleme sürenizi uzatıyor. Modern ağda gibi.
Zaten lazer epilasyon ile bu tür satışı olan cihazların acısını göz önüne aldığımızda fark edilebilir diye düşünüyorum. Sonuçta hastanede kullanılan lazerler kıl kökünü tamamen yakıyor bu yüzden acı veriyor. Bu cihazlar kıl kökünü uyuttuğu için ağda acısının binde biri kadar acısı var. Bana göre yok hatta. Ben bir kere denedim. Cihazı almadığım için yanlış yönlendirmek istemem ama kullanan arkadaşlarımdan ve uzmanlardan duyduğum kadarıyla çok mantıklı gözükmüyor.

İyi de inceltiyor sonuçta. Daha sonra da bioder vs... kullanılsa gayet mantıklı geliyor bana. Hem o lazerdeki acıyı çekmektense uzun vadede yok etmeyi tercih ederim.

Yüzüm için hastaneye lazere gitmiştim. Yemin ediyorum hıçkıra hıçkıra ağlayarak çıkıyordum hep. Ama sonuç berbat oldu zaten. Şu an bildiğiniz erkek gibi traş oluyorum makineyle 3 günde bir. sivilce oldu lazerden sonra yüzüm hep. O yüzden gitmem ben bu saatten sonra o tarz lazer epilasyona.

kizlar bu benim bacaklarima yaptigim 3.seansim diger bolgelere 2. seansim bacak bolgemde hemen hemen yari yariya azalma old
u yani % 40-
50. sanirim 3.se
ansta sonuç almaya başlıycaz.

Evet 3 ten sonra kıpırdanmalar başlıyor...%10-15 bende

conservativefigures92 sizuygulama yaptınız mı Silk'n Glide + veya -Bioder ???
Derin41 cihazı henüz almadım. Sonuçlara göre genel bir değerlendirmeyle alcam. Ama bir arkadaş bu dediğimi yapmış. Burdaki yorumlarda mevcut. Incelttiği için tüylerin bu sekilde yok olabileceğini Yazmış bende okuyunca bana da mantıklı geldi. O yüzden öyle yazdım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…