sonraki seansım 21 aralıkta ...Ama şuda dikkatimi çekti benim normalde bacaklarımın arka tarafında diz ve popo arasında kalanları jiletle aldığım zaman başka zamanda acayip batar ve sızlardı şimdi ise bir haftadır böyle bir sıkıntı yok sanırım işe yarıyor gerçekten
merhaba üründen memnun kaldınız mı ?bende almak istiyorum öneriyormusunuz?Benim bugün geldi kullanınca sonuçları yazarım sizede
Ben 2 seans yaptım yer yer dökülmeler var bu hafta 3. seansımı yapacağım..Gözle görülür mükemmel değişiklikler yok..Gözlemleyebildirklerim şunlar,tüylerdeki sertliğin gitmesi ve yer yer dökülmeler..Yer yer dökülmelerin nedenide şundan kaynaklanıyor cihazı mesela uyguluyoruz bir bölgeye sonra kaldırıp diğer bölgeye uyguluyoruz işte o aradaki boşluktan kalan tüyler oluyor buda kişisel uygulamaya uygun olduğu için kaynaklanıyor başka birsi uygulasa üzerimizde sonuçların daha iyi olacağını düşünüyorummerhaba üründen memnun kaldınız mı ?bende almak istiyorum öneriyormusunuz?
Tchibbo dan 500 tl ye aldım, dün ilk uygulamamı yaptım. Acılı bir işlem değil, uzun vadede de olsa tüylerden bu kadar acısız zahmetsiz ve uygun fiyatla kurtulmak şaşırtıcı.
Uygulamadan sonra duş yapılabilir mi siz napıyosunuz? Birde lazer epilasyondan sonra bol bol nemlendirin diyorlar, bunda da öyle mi acaba?
Bu ürün 150.000 atımlık değil 50.000 atımlık.Pembe olan ürünü 150.00 atımlık
evet cnm siteden inceledim ürünü. oradaki modelde 50.000 lik ürün var. fakat benim aldığımın hem kullanma kılavuzunda hem ürün kutusunda 150.000 olduğu belirtiliyor. ama aklımda şüphe oluşmadı değil:/ ama tchibo nun bir katakulli yapacağını sanmıyorum
ne yani ben şimdi her atışımı sayacak mıyım elli mi yüz elli mi diye :/
İçinizin rahat etmesi için müşteri temsilcisiyle görüşün bence :)
@lolita18 arıycam zaten yarın. sağol söylediğin için
Bilgilendirdiğiniz için Teşekkür ederimBen 2 seans yaptım yer yer dökülmeler var bu hafta 3. seansımı yapacağım..Gözle görülür mükemmel değişiklikler yok..Gözlemleyebildirklerim şunlar,tüylerdeki sertliğin gitmesi ve yer yer dökülmeler..Yer yer dökülmelerin nedenide şundan kaynaklanıyor cihazı mesela uyguluyoruz bir bölgeye sonra kaldırıp diğer bölgeye uyguluyoruz işte o aradaki boşluktan kalan tüyler oluyor buda kişisel uygulamaya uygun olduğu için kaynaklanıyor başka birsi uygulasa üzerimizde sonuçların daha iyi olacağını düşünüyorum
Ben 2 seans yaptım yer yer dökülmeler var bu hafta 3. seansımı yapacağım..Gözle görülür mükemmel değişiklikler yok..Gözlemleyebildirklerim şunlar,tüylerdeki sertliğin gitmesi ve yer yer dökülmeler..Yer yer dökülmelerin nedenide şundan kaynaklanıyor cihazı mesela uyguluyoruz bir bölgeye sonra kaldırıp diğer bölgeye uyguluyoruz işte o aradaki boşluktan kalan tüyler oluyor buda kişisel uygulamaya uygun olduğu için kaynaklanıyor başka birsi uygulasa üzerimizde sonuçların daha iyi olacağını düşünüyorum
Merhaba Derin41, bu ürünü kullandığımızda kıl Kökleri Açılıyor değil mi ? Madem tamamen yok etmiyor bu ürün. Kıl Kökleri açıldığında bioder vs.. Ürünlerde kullansak Kıllar bitmez mi ? Yani bu mantık doğru mu yanlış mı bilemedim. ?(Göğüs bölgesi -orta esmer- siyah kıl )
4. uygulama sonrası. yer yer boşluklar görülüyor....ancak %10 bile değil.... Ben söylediğiniz riske karşı 2 şeyi özellikle ve titizlikle uyguladım....
1.si aletin gerçek gördüğü alan kadar azar azar kaydırdım belki üst üste atış bile yapmış olabilirim ama sonuç sizinki gibi çok az azalma var.
2.si ise muhakkak sarı ışığın yanmasını bekleyip ( çünkü 5. seviyede ışık yanmadan kaçak atış yapabiliyor o zaman belki 2 veya 4. seviyede ateşlenmiş olabilir ) iyice bastırıp ateşliyorum.. ilk yaptıklarıma göre daha kızarıyor işlem bitince...
seyrelmeler bu uygulamalarda dikkat ettiğim konulardan mı, yoksa 4. uygulamadan mı bilmiyorum açıkçası....
Merhaba Derin41, bu ürünü kullandığımızda kıl Kökleri Açılıyor değil mi ? Madem tamamen yok etmiyor bu ürün. Kıl Kökleri açıldığında bioder vs.. Ürünlerde kullansak Kıllar bitmez mi ? Yani bu mantık doğru mu yanlış mı bilemedim. ?
kizlar bu benim bacaklarima yaptigim 3.seansim diger bolgelere 2. seansim bacak bolgemde hemen hemen yari yariya azalma old
u yani % 40-
50. sanirim 3.se
ansta sonuç almaya başlıycaz.
Derin41 cihazı henüz almadım. Sonuçlara göre genel bir değerlendirmeyle alcam. Ama bir arkadaş bu dediğimi yapmış. Burdaki yorumlarda mevcut. Incelttiği için tüylerin bu sekilde yok olabileceğini Yazmış bende okuyunca bana da mantıklı geldi. O yüzden öyle yazdım bende.Evet 3 ten sonra kıpırdanmalar başlıyor...%10-15 bende
conservativefigures92 sizuygulama yaptınız mı Silk'n Glide + veya -Bioder ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?