- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Kulağa kullanmak için bir aparatı yok.Makinenin ucu geniş olduğu için kullanılamıyodur.Konuyu takibe devam ediyorum , saolun kızlar paylaşımlarınızı merakla okuyorum .
Yorumlara göre yeniyıldan sonra , ayarlayabîlirsem almak istiyorum . Sormak istediğim bir sorum var . Erkekler kulaklarına kullanabilir mi bu cihazı , bilgisi olan var mı ?
Hımmm anladım teşekkür ederim .Kulağa kullanmak için bir aparatı yok.Makinenin ucu geniş olduğu için kullanılamıyodur.
Kulağa olabileceğini sanmıyorum kıllanım klavuzunda bu yzmıyorKonuyu takibe devam ediyorum , saolun kızlar paylaşımlarınızı merakla okuyorum .
Yorumlara göre yeniyıldan sonra , ayarlayabîlirsem almak istiyorum . Sormak istediğim bir sorum var . Erkekler kulaklarına kullanabilir mi bu cihazı , bilgisi olan var mı ?
Benim 1-1,5 saat arassı sürüyorHanımlar ben 3 çocuklu ve çalışan bir anneyim bende almayı düşünüyorum ama merak ettiğim tüm vücut 1 seans kaç dk. sürüyor malum bebekli bir anne olarak zaman önemli benim için..ve jilet vurmadan olmaz mı? yapılmazmı
Malesef olmuyor.Kılın kökünden alınmaması gerekiyor makineyi kullanabilmek için.teşekkürler.. tüyleri jiletle almadan bu aleti uygulayabilirmiyiz
ben tüm bacak ve bikini bölgesini yaklaşık 30 dk da bitirdimBenim 1-1,5 saat arassı sürüyor
Uygulama kıl dönmesine sebep olmuyor ( sorunuzu yalnış anlamadıysam eğer.) yada uygulama sonrası çıkanlarda dönme yok....
Peki göbek, kasık ve genital kısmına yaptığımızda yumurtalıkların etkilenmesi olası mı ? İlerde sıkıntı oluşturma durumu söz konusu mudur ?
Derin41 benimde dikkatimi çekti kalın tüylerin olduğu yerde daha çok acı oluyorKullandığımız alet ışığın ısı etkisini kullanıyor. Yalnız dikkat ederseniz melatonin içeriği yüksek kıllar ( siyah olanlar) daha çok bu ışığı absorbe ettiği için bu kıl köklerinde ısı artıyor. Açık renklere veya cilde direk ve yüksek bir ısıtma etkisi yok . Söylediğiniz bölgeler vucutta oldukça derindeler. Bu ışığın o bölgelere nüfuz etmesi pek imkan dahilinde değil. Ayrıca siyah renk (melatonin ) o bölgelerde ( ışığın emilmesi için gerekli ) olmadığından o bölgelerde ısı yükselmesi olmayacaktır.
Bunlar benim mesleğim gereği bildiğim tıbbı bilgiler. Tabi bilimde net konuşmak için onlarca çalışma yapılması gerekir.
0. 7. ve 14 . günde 3 kez göğüslere uyguladım ( orta esmer-siyah tüy-5.seviye)
belirli alanlarda kademeli bir yol seçtim.3. uygulamadan 4 gün sonra;
tüyleri. kalın - orta - ince- çok ince diye sınıflarsak; 18. gün sonunda;
çok ince olanlar etkilenmiş yer yer dökülmeler oldu. ama %10 ancak
ince olanlar çok ince , orta olanlar ince , çıkmaya başladılar.
ancak kalın olanlarda hiç bir değişiklik yok ne incelme nede dökülme, bu tiptekiler yaptığım alanda ( bende ) %30 alan kaplıyor ve en sinir bozucular. kaç uygulama ile incelirler bilemiyorum..bir kademe incelseler..onlarında dökülebileceğini söyleyebilirdim ancak şimdilik uygulamaya devam etmek zorundayım.
Tek cümle ile özeti :Küçük bir ışık belirdi ancak yeterli süre kullanmadığım için yetersiz.
Aynen kocbey25..dediğn gibi kalın yerlerde, hatta akabindeki bir kaç gün zaman zaman hissettiğim gelip geçen ama kendini tam olarak hissettiren acı oluyor. Ancak bu acıya rağmen ( kıl köklerinin etkilendiğini düşünüyorum ) kalın olanlarda bir azalma yada dökülme olmadı.. Onlar önce kademe kademe incelip sonra dökülecek olan en inatçılar sanırım.Derin41 benimde dikkatimi çekti kalın tüylerin olduğu yerde daha çok acı oluyor
Merhaba Derin41, bir sorum olacak; bu 3 uygulamayı hangi kademede yaptın? cilt tipin ve kıl rengin nedir merak ettim? ona göre beklentiye gireceğim ben de :)
Uygulama kıl dönmesine sebep olmuyor ( sorunuzu yalnış anlamadıysam eğer.) yada uygulama sonrası çıkanlarda dönme yok....
Gögüslerde süt kanallarına nüfuz ettiği takdirde, protein yıkımına sebep olacaktır..
Diğer bölgelerde, hayati organlardan uzak olduğu için fazla sıkıntı olmaz diye düşünüyorum (kollar ve bacakları kastediyorum)
Diğer bölgelerde ise cilt hariç daha derinlerde sıkıntı olmaz.oralara kadar ulaştığını sanmıyorum ama göğüslerde özellikle laktasyon döneminde süt kanalları oldukça yüzeyel ve içindeki süt etkilenebilir.
Anladim çok teşekkür ederim.
Ben yanliş ifade etmiş olabilirim. Kıl dönmesinden kastım halk arasında batık diye tabir edilen dar kıiyafet giymeye veya cilt yapisina bagli deri altinda çikamayip dönmüş killar. Yuksek dalga byunda olan klniklerdeki lazerlerle geciyormuş. Merak ettiğim bu cihazin batıklari giderip gidermedigi.??[/
Anlattığınız ne yazıkki kılların çıkmaya devam etmesi ile oluyor.. %80 bile azaltsa bu alet % 20 çıkmaya devam edecek...yada batık çıkabilecek...ama %80 oranında batık çıkan kıllardada kurtulacaksınız.... teoride böyle , pratikde ise yaptıklarımızı burada paylaşıyoruz.... tamemen biten de olmuş...%60 azalanda...iyi uygulamayanlarda %60 ile karşılaşıyor olabilir. (bunlar yurtdışı forumlardan bizde en eski yapan konu başlığının sahibi arkadaşımız...bende yaptıklarımı yazıyorum..umarım bu konudaki paylaşımlar daha sık olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?