Fiyat ile ilgili konuyu ben açıyorum oraya bekliyorum arkadaşım senide sonuçta bende bu grupta birşeyler peşinde bu ürün ile ilgili başka bir başlık olmadığı için paylaşımlarımı fikirlerimi dile getirdim k.bakmayın bir daha paylaşım yapmıcam konular ile ilgili (minmigo) seni açacağım gruba bekliyorumHanımlar ilk seansımı 25 kasımda yapmıştım yüzümde..ikinci seansımı 7 aralıkta tüm vücudumda yaptım..Yüzümde şu son 3-4 gündür acayip bir sızı var soyuluyor derisi (yanık ve kızarıklık yok yanlız arkadaşlar) tüyler ise yer yer çıkıyor..Vücudumda ise tüm bölgelere ilk seansımı 7 aralıkta yaptım ve genital bölgede dahil olmak üzere yer yer çıkmış..Bu pazar günü tüm vücuttaki 2. seansımı yapacağım..İlerleyen günlerde yeni deneyimlerimi paylaşacağım sizden konu sahibi olarak rica ediyorum ürünün fiyat ve temininden ziyade kullanım sonuçlarınızı paylaşınız lütfen konunun açılış amacıda budur zaten
Çooook güzel sonuç almışsın cidden maşallah hele ki yüz bölgesi söz konusu şimdi daha çok ümitlendim bende. Dediğin gibi yapacağım inşallah çok teşekkürler tavsiyelerin için.Evet ben 1 sene kullandım ama işte günü gününe kullanmadımçünkü makina benim değildi kartuş almıştım takıp kullanıyormdum arkadaşımla beraber ama bıyıklarımda siyah kıllar tüğ oldular heleki maşallah diyeyim taşlara vurayım cenemde ayda bir felan tek tük çıkıyor hemen lazer yapıyorum onlarda yanıyor vede 1 haftada elimle oyle oturur televizyon izlerken koparırım elimde kalır yani çok memnunum ki yüz bölgesi en önemli kısım bence insanlarla diyalog halindeyiz bakalım şimdi bu ürünü aldığımda artık tüm vücuduma yapıcam o zamanda paylaşırım burdan durumu.. kesinlikle benim dediğim gibi denemeni tavsiye ederim.
Bacakta önce 1. seviyede başladım baktım acımıyor 5 e kadar çıktım hafif bir batma dışında rahatsızlık vermedi ve çok az bir yanık kokusu aldım. Bikini bölgesine de zarar verir endişesiyle 1. seviyede yaptım ama bir dahakine daha yüksek seviyeleri denemeyi düşünüyorum. benim cildim normalde çok çabuk kızarır ama yüzümde dudak üstünde bile (1. seviyede) bir sıkını yaşamadım.Ben de jilet sürmeye çekiniyorum dudak üstüne ve aynı şeyi ben de düşündüm hatta müşteri hizmetlerine sormayı düşünüyorum
Tüylerin dökülmesine gelirsek, 4 sayfa önce yazmıştım ama tekrar edeyim. Dökülmesi iki haftayı bulurmuş ve buna dışa atım denirmiş. Yani illaki dökülecek biraz sabretmek gerekiyor. Bacağı kaçıncı seviyede yaptın ve bikini bölgesini denedin mi? Bacağı alırken herhangi bir yanma, acı hissettin mi? Biraz anlatabilir misin deneyimini
ben netten aldım ama bir teknoloji mağazasının online satışıyla 500 tl ye 50.000 atımlığı aldım (isim vermek sorun olur mu bilemediğim için yazamadım). kutu orijinal, sıfır ürün. Siparişi verdikten 6 saat sonra ürün elimdeydi (İstanbul içinde aynı gün teslimatları varmış)Bu ürünü netten alan varmı? Ne kadar sağlıklı bilemiyorum ?Yardımcı olurmusunuz
Amacımız dışarda nerede nasıl lazer yaptırırız değil de evde uygun bir ürünle ve fazla para harcamadan lazer epilasyon yapmak ve deneyimlerimizi paylaşmak. Ayrıca konu başlığı geniş tutulduğu için yani kullanıcı yorumları değil de direk aletin ismi verildiği için sorular ve cevaplar da geniş oluyor. Çoğumuz fiyatını ve nereden temin edileceğini merak ediyor ve bilgisi olan da bu konuda yardımcı olmaya çalışıyor.
Ben emziriyorum onun için gerek internet üzerinden gerekse bilgisine inandığım ve kendisine güvendiğim bir doktordan aldığım bilgilere dayanarak kullanmaya başlayacağım ama tabiki bu karar sadece beni bağlar. Ben emzirirken kullanılabileceğini öğrendiklerime dayanarak yazdım; tabiki tercih kullanıcıya kalmış. Ama hamile olsaydım kullanır mıydım? Hayır! Bebeğimi riske atmazdım çünkü sonucunu bilmiyorum
Ben de muhtemelen cumartesi akşamı kullanmaya başlayacağım. Burada herkes kullanıcı yorumlarını merak ettiği için ve Türkiye'de bu alet yeni olduğı için, yurtdışındaki kullanıcıları araştırmak gereği doğuyor ister istemez çünkü nihayetinde onlarla anatomik yapılarımız ve beklentilerimiz aynı.
Umarım birbirimize yardımcı olabiliriz ama lütfen şunu yazmayalım bunu yazmayalım diye sınırlama yapmayalım. Bu aletle ilgili herşeyi merak ediyoruz. Dediğim gibi konu başlığı geniş tutulmuş. Acaba ben mi yanlış okudum diye defalarca baktım; hayır, sadece alet ismi verilmiş.
Sadece bilmeden kesin yargılarda bulunup kullanıcıları yanlış yönlendirmeyelim, mutsuz etmeyelim
Amacımız dışarda nerede nasıl lazer yaptırırız değil de evde uygun bir ürünle ve fazla para harcamadan lazer epilasyon yapmak ve deneyimlerimizi paylaşmak. Ayrıca konu başlığı geniş tutulduğu için yani kullanıcı yorumları değil de direk aletin ismi verildiği için sorular ve cevaplar da geniş oluyor. Çoğumuz fiyatını ve nereden temin edileceğini merak ediyor ve bilgisi olan da bu konuda yardımcı olmaya çalışıyor.
Ben emziriyorum onun için gerek internet üzerinden gerekse bilgisine inandığım ve kendisine güvendiğim bir doktordan aldığım bilgilere dayanarak kullanmaya başlayacağım ama tabiki bu karar sadece beni bağlar. Ben emzirirken kullanılabileceğini öğrendiklerime dayanarak yazdım; tabiki tercih kullanıcıya kalmış. Ama hamile olsaydım kullanır mıydım? Hayır! Bebeğimi riske atmazdım çünkü sonucunu bilmiyorum
Ben de muhtemelen cumartesi akşamı kullanmaya başlayacağım. Burada herkes kullanıcı yorumlarını merak ettiği için ve Türkiye'de bu alet yeni olduğı için, yurtdışındaki kullanıcıları araştırmak gereği doğuyor ister istemez çünkü nihayetinde onlarla anatomik yapılarımız ve beklentilerimiz aynı.
Umarım birbirimize yardımcı olabiliriz ama lütfen şunu yazmayalım bunu yazmayalım diye sınırlama yapmayalım. Bu aletle ilgili herşeyi merak ediyoruz. Dediğim gibi konu başlığı geniş tutulmuş. Acaba ben mi yanlış okudum diye defalarca baktım; hayır, sadece alet ismi verilmiş.
Sadece bilmeden kesin yargılarda bulunup kullanıcıları yanlış yönlendirmeyelim, mutsuz etmeyelim
Sevgili BOREA09 konumuzun dışarıda lazer yaptırmak olmadigini söylemenizle tekbaşlikli bu konunun soru ve cevabinin geniş olacagni söylemeniz çelişiyor. genel olarak araştirma yapanlarin uygun fiyatlisini araştiracagi gibi, buna imkani ve zamani olmayanlar da mevcut. Benim ifadem herhangi birine ithafen olmadigi gibi konu disina cikan ayrntilarin özelden konuşulabilecegi mesajini vermek ve sade, anlaşilir ifadelerin daha fazla aydnlatacagni ifade etmek. buda hepimizin lehine yoksa herkes dusunce ve konusmasinda özgurdur kimseninde burada kisitlama getrdigini dusunmuyorum. Ayrica ortaya gelen bir soruya karsi Saglik Bakanligina bagli çalışmış biri olarak insani anlamda genel bilinmesi gereken önlemlerin paylaşilmasini yanlis yönlendiriliyor diye adlandırilmasi üzücü. Yanls yonlendirmelern kâr amaci guden saticilara ait oldugunu udusunuyorum. Forumların amacınında istişare olduğu kesin. Ancak yüzyüze konuşulmadığindan niyetlerimizi yanlis ifade ya da anlaşilma durumumuz da dogabiliyor. Cihaziniz hayirli olsun hayirli snuçlarinizi beklemekteyiz... :)Amacımız dışarda nerede nasıl lazer yaptırırız değil de evde uygun bir ürünle ve fazla para harcamadan lazer epilasyon yapmak ve deneyimlerimizi paylaşmak. Ayrıca konu başlığı geniş tutulduğu için yani kullanıcı yorumları değil de direk aletin ismi verildiği için sorular ve cevaplar da geniş oluyor. Çoğumuz fiyatını ve nereden temin edileceğini merak ediyor ve bilgisi olan da bu konuda yardımcı olmaya çalışıyor.
anatomik yapılarımız ve beklentilerimiz aynı.
beklentilerimiz evet ama anatomik yapılarımız nasıl aynı, norveçli, alman, ispanyol, amerikalı, japon ???? ve biz ...
Birde hamilelik ve emzirme konusu ..hiçkimse kendini denek olarak kullandırmadığı için bilimsel araştırma yapılmadığı doğru ancak bu etkisinin ne olabileceğini bilmiyoruz anlamına gelir. Zararlıda olabilir veya olmayabilir.
Bu dalga boyundaki ışığın yüksek enerjisi süt kanallarındaki süte etki ederek içindeki tüm faydalı protein ve antikorların yapısını bozacağı muhtemel...Çünkü proteinler yüksek ısıda bozulur. Bebekler de beyaz su birazda yağ içmiş olabilirler.
Çok özel ve sınırları belli emzirme döneminde tüylü kalmak, bebeğe ancak bu dönemde geçecek olan faydalı proteinlerin harabiyetinden çok daha önemsiz görünüyor.
Siz araştırmayı seviyorsunuz diye yazdım. Proteinlerin denatürasyonu ile ilgili konuları bir okursanız derhal kullanmaktan vazgeçeceğinize eminim..
paylaştiginiz bilgilerdeki yan etkiler göğüse uygulanmasa dahi mevcut mu? Ayrica kıl dönmelerniz varsa bunlarda bir degisiklik oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?