Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Fiyat ile ilgili konuyu ben açıyorum oraya bekliyorum arkadaşım senide sonuçta bende bu grupta birşeyler peşinde bu ürün ile ilgili başka bir başlık olmadığı için paylaşımlarımı fikirlerimi dile getirdim k.bakmayın bir daha paylaşım yapmıcam konular ile ilgili (minmigo) seni açacağım gruba bekliyorum yardımların içinde teşekkür ederim.

Çooook güzel sonuç almışsın cidden maşallah hele ki yüz bölgesi söz konusu şimdi daha çok ümitlendim bende. Dediğin gibi yapacağım inşallah çok teşekkürler tavsiyelerin için.

Bacakta önce 1. seviyede başladım baktım acımıyor 5 e kadar çıktım hafif bir batma dışında rahatsızlık vermedi ve çok az bir yanık kokusu aldım. Bikini bölgesine de zarar verir endişesiyle 1. seviyede yaptım ama bir dahakine daha yüksek seviyeleri denemeyi düşünüyorum. benim cildim normalde çok çabuk kızarır ama yüzümde dudak üstünde bile (1. seviyede) bir sıkını yaşamadım.

Bu ürünü netten alan varmı? Ne kadar sağlıklı bilemiyorum ?Yardımcı olurmusunuz
ben netten aldım ama bir teknoloji mağazasının online satışıyla 500 tl ye 50.000 atımlığı aldım (isim vermek sorun olur mu bilemediğim için yazamadım). kutu orijinal, sıfır ürün. Siparişi verdikten 6 saat sonra ürün elimdeydi (İstanbul içinde aynı gün teslimatları varmış)

Kizlar bende almak istiyorum ya fakat genital bolgede kullanimi onerilmiyor ama kullananlar var kafam karisik yani

yaa ben salı yada çarş lazere başlıcamm, başlamadan randevuyu iptal edebilirim ama bi gidersem de artık devam ederim. alt bacak ve genital için istiyorum. bu aletten mi alsaammm lazere mi gitsemm

Selam. Uzun zamandir ipl ile ilg. net uzernden okumalar yapıyorum.
Piyasadaki Ipl ve hpl markalari: philips, rowenta, remington, silkn glide, me elos touch
Guzellik salonlarinda ve evde yapilanin farki: dalga boylari (zaten buyuzden evde yapilan daha risksiz), fiyat araligi (aylik bu iş için gereken masraf ve zahmet hesab edilirse), etki etme orani
Ortak noktasi ise: lazerin kişinin; cilt rengi, cilt hassasiyeti, kıl kalınlığı, hormonal yapisi, uygulamanin; şekli ve zamanlamasina göre değişkenlik göstereceği ve uzman yazilarindaki bilgilerde lazerin özellikle ipl tknolojisinin kıllari yok edip köklerini uyuttuğu görülmektedir.
Ülkemizde yeni yayılan bu teknolojide merak edilense hangi ürün kendimize uygun ve vereceğimiz meblaya değer.
Yurt disinda bu ürünler yayginken Silkn glide ülke pazarimiza yeni girmiş ancak yurt disinda bilindik ve memnun kalnmiş gibi gorunuyor. Ama neye kime göre.? ve snuçta kâr amaçlı bir firma oldugundan burada bi umut temiz yaşamak isteyen insanlarin kafasini karistirmamak lazim. Kullanan ve bilgisini paylaşan herkese tesekkurler. Kullanmayan veya yeni konuya dahil olanlarsa konuyu ilk yrumlardan okuyup, kendi ihtiyaçlarimiza gore anlasilr sorup konu disina cikmazsak daha az zamanda verim katedilir ve okunakli olur bilgi almak isteyenlere diye dusunuyorum. Sonuçta hepimiz merakla ilgileniyoruz bu konuyla.

Acisiz ve uzun sureli agda dye tanimliyorum bu urunu kendimce. çunku ağda da lazerde kşiye gore çok çikmakta veya kıllarını azaltmakta ama zamani farkli. Bu ürün hamileyken veya emziririken tüm vucuda uygulanabilir veya uygulanamaz demek olası sorunlara sebeb olmamiza sbeb olablir ancak hamilelikte degil ama bebiş emziren biri olarak ben olsam simdi kullanirim. Kullanan kardeşlerden ricam kendi cilt kıl tipiniz ve uygulama şeklnzi belrtmeniz sorum ise şu: ciltte siyah gorunen kıl dönmelerini bu aletın yakıp yakmadigi?

Buarada dişarida lazer yaptirmak isteyenlere tavsiyem Saglik Bakanliği izni olan hastane veya kliniklerde yaptrmaniz. olasi saglık sorunu veya yanlis bilglendrildgnizde kendnizi savunma ve bunu duzelttrme yetkiniz olur. aradaki fark birine 6 kadar seans gidilebilrken ve genital dahi tum vcudunuzu ilgiliden yardim alarak yaptirip belki vcudunuzun durumuna gore 1, 2 sene belki 15, 20 sene tugsuz kalacak slkn glide gibi bir urunde ise evde kendi basiniza yapip birkaçsene yine cildinize gore birkaç sene tugsuz kalabilecekseniz surekli kullanimda herikiside tabi. Ve bu snuçlar farkli yorumlardan çikan belirsiz sonuçlar tercih sizin. Lazere gidecekseniz guvenilir yere gidin evde yapmak isteyenlerin umudu ise kullanan kardeslerin reel yorumlari..oyuzden beklyoruz.. :)

Amacımız dışarda nerede nasıl lazer yaptırırız değil de evde uygun bir ürünle ve fazla para harcamadan lazer epilasyon yapmak ve deneyimlerimizi paylaşmak. Ayrıca konu başlığı geniş tutulduğu için yani kullanıcı yorumları değil de direk aletin ismi verildiği için sorular ve cevaplar da geniş oluyor. Çoğumuz fiyatını ve nereden temin edileceğini merak ediyor ve bilgisi olan da bu konuda yardımcı olmaya çalışıyor.
Ben emziriyorum onun için gerek internet üzerinden gerekse bilgisine inandığım ve kendisine güvendiğim bir doktordan aldığım bilgilere dayanarak kullanmaya başlayacağım ama tabiki bu karar sadece beni bağlar. Ben emzirirken kullanılabileceğini öğrendiklerime dayanarak yazdım; tabiki tercih kullanıcıya kalmış. Ama hamile olsaydım kullanır mıydım? Hayır! Bebeğimi riske atmazdım çünkü sonucunu bilmiyorum
Ben de muhtemelen cumartesi akşamı kullanmaya başlayacağım. Burada herkes kullanıcı yorumlarını merak ettiği için ve Türkiye'de bu alet yeni olduğı için, yurtdışındaki kullanıcıları araştırmak gereği doğuyor ister istemez çünkü nihayetinde onlarla anatomik yapılarımız ve beklentilerimiz aynı.
Umarım birbirimize yardımcı olabiliriz ama lütfen şunu yazmayalım bunu yazmayalım diye sınırlama yapmayalım. Bu aletle ilgili herşeyi merak ediyoruz. Dediğim gibi konu başlığı geniş tutulmuş. Acaba ben mi yanlış okudum diye defalarca baktım; hayır, sadece alet ismi verilmiş.
Sadece bilmeden kesin yargılarda bulunup kullanıcıları yanlış yönlendirmeyelim, mutsuz etmeyelim

MERHABA ARKADAŞLAR. BEN DE BİR SÜREDİR BURADAKİ YORUMLARA DA BAKARAK ARAŞTIRDIM VE SILK'N GLIDE 150.000 ATIMLIK ALDIM. KULLANIP BURAYA SONUÇLARI YAZARIM, GERÇEKÇİ TAVSİYELER ÖNEMLİ ÇÜNKÜ...

kızlar ben sanırım philips lumea alıcam. Forumda vücut bakımı bölümünde bunu kullananlar hep memnun kalmış. kaç gündür bakıyordum sanırım öyle yapıcam.

anatomik yapılarımız ve beklentilerimiz aynı.

beklentilerimiz evet ama anatomik yapılarımız nasıl aynı, norveçli, alman, ispanyol, amerikalı, japon ???? ve biz ...

Birde hamilelik ve emzirme konusu ..hiçkimse kendini denek olarak kullandırmadığı için bilimsel araştırma yapılmadığı doğru ancak bu etkisinin ne olabileceğini bilmiyoruz anlamına gelir. Zararlıda olabilir veya olmayabilir.
Bu dalga boyundaki ışığın yüksek enerjisi süt kanallarındaki süte etki ederek içindeki tüm faydalı protein ve antikorların yapısını bozacağı muhtemel...Çünkü proteinler yüksek ısıda bozulur. Bebekler de beyaz su birazda yağ içmiş olabilirler.
Çok özel ve sınırları belli emzirme döneminde tüylü kalmak, bebeğe ancak bu dönemde geçecek olan faydalı proteinlerin harabiyetinden çok daha önemsiz görünüyor.
Siz araştırmayı seviyorsunuz diye yazdım. Proteinlerin denatürasyonu ile ilgili konuları bir okursanız derhal kullanmaktan vazgeçeceğinize eminim..

Son düzenleme:
0. 7. ve 14 . günde 3 kez göğüslere uyguladım ( orta esmer-siyah tüy-5.seviye)
belirli alanlarda kademeli bir yol seçtim.3. uygulamadan 4 gün sonra;
tüyleri. kalın - orta - ince- çok ince diye sınıflarsak; 18. gün sonunda;
çok ince olanlar etkilenmiş yer yer dökülmeler oldu. ama %10 ancak
ince olanlar çok ince , orta olanlar ince , çıkmaya başladılar.
ancak kalın olanlarda hiç bir değişiklik yok ne incelme nede dökülme, bu tiptekiler yaptığım alanda ( bende ) %30 alan kaplıyor ve en sinir bozucular. kaç uygulama ile incelirler bilemiyorum..bir kademe incelseler..onlarında dökülebileceğini söyleyebilirdim ancak şimdilik uygulamaya devam etmek zorundayım.

Tek cümle ile özeti :Küçük bir ışık belirdi ancak yeterli süre kullanmadığım için yetersiz.

Sevgili BOREA09 konumuzun dışarıda lazer yaptırmak olmadigini söylemenizle tekbaşlikli bu konunun soru ve cevabinin geniş olacagni söylemeniz çelişiyor. genel olarak araştirma yapanlarin uygun fiyatlisini araştiracagi gibi, buna imkani ve zamani olmayanlar da mevcut. Benim ifadem herhangi birine ithafen olmadigi gibi konu disina cikan ayrntilarin özelden konuşulabilecegi mesajini vermek ve sade, anlaşilir ifadelerin daha fazla aydnlatacagni ifade etmek. buda hepimizin lehine yoksa herkes dusunce ve konusmasinda özgurdur kimseninde burada kisitlama getrdigini dusunmuyorum. Ayrica ortaya gelen bir soruya karsi Saglik Bakanligina bagli çalışmış biri olarak insani anlamda genel bilinmesi gereken önlemlerin paylaşilmasini yanlis yönlendiriliyor diye adlandırilmasi üzücü. Yanls yonlendirmelern kâr amaci guden saticilara ait oldugunu udusunuyorum. Forumların amacınında istişare olduğu kesin. Ancak yüzyüze konuşulmadığindan niyetlerimizi yanlis ifade ya da anlaşilma durumumuz da dogabiliyor. Cihaziniz hayirli olsun hayirli snuçlarinizi beklemekteyiz... :)

paylaştiginiz bilgilerdeki yan etkiler göğüse uygulanmasa dahi mevcut mu? Ayrica kıl dönmelerniz varsa bunlarda bir degisiklik oldu mu?

Arkadaşlar kullanma kılavuzunda bir cümle okudum, sizinle de paylaşmak istedim.
Yüz ve boyun bölgesindeki tüylerde daha çabuk büyümeye neden olabilir diye yazıyor özellikle Akdeniz ve Orta Asyalı kadınlarda bu ihtimal daha yüksekmiş.
Ben dudak üstüne bir kere kullandım ama inşallah bir artışa sebep olmaz

paylaştiginiz bilgilerdeki yan etkiler göğüse uygulanmasa dahi mevcut mu? Ayrica kıl dönmelerniz varsa bunlarda bir degisiklik oldu mu?

Uygulama kıl dönmesine sebep olmuyor ( sorunuzu yalnış anlamadıysam eğer.) yada uygulama sonrası çıkanlarda dönme yok....

Gögüslerde süt kanallarına nüfuz ettiği takdirde, protein yıkımına sebep olacaktır..
Diğer bölgelerde, hayati organlardan uzak olduğu için fazla sıkıntı olmaz diye düşünüyorum (kollar ve bacakları kastediyorum)
Diğer bölgelerde ise cilt hariç daha derinlerde sıkıntı olmaz.oralara kadar ulaştığını sanmıyorum ama göğüslerde özellikle laktasyon döneminde süt kanalları oldukça yüzeyel ve içindeki süt etkilenebilir.

Peki göbek, kasık ve genital kısmına yaptığımızda yumurtalıkların etkilenmesi olası mı ? İlerde sıkıntı oluşturma durumu söz konusu mudur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…