- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Bu forumda yaşadığım bir diyalog geldi aklıma.
Siyaset topiğinde tartıştığımız bir konuda arkadaş ısrarla kararı alkışlıyor.
"Nedenlerini açıklarmısınız? "Dedim.
"Bilemiyorum tabii, mutlaka bu karar alınırken birilerine danışılmıştır, bende başbakanı desteklediğim için bu kararı destekliyorum "cevabını aldım.
Zamaninda basortulu kizlari okul girisinde tekme tokat doven ses kayitlarina kadar ortaya cikan bunlar degilmiydi....yok adaler yokmus isinize gelmeyince adalet yok dimi...size gore bu adalet
Cok iyi oldu biz bayram edip gulup egleniyoruz kimse sucsuz yere iceri girrmez 1 2 kisi degil 274 kisi...fatih camii bombalanicakti iciniz rahat edicekti dimi ..dava suc nedir bilmem diyenler var ama cok uzulmusler bilnedigin seye ne uzuluyorsun ozaman.seni beni neden almiyorlar bal gibide super oldu.....internetten arastirin ses kayitlarini dinleyin ulkeyi darbeyke yikicaklardi ama secimle basa gelmesi imkansiz insanlari desteklediginiz icin isinize geldi dimi adalet yok laflari bu allahin adaleti bu ilahi adalet.eyyyy vatan diyenler siz acinda dogu perincekin apoyla cekilmis fotolarina bakin...namaz yok oruc sacma dediler dini bolduler insanlari siniflandirip fislediler benim arkdasimin amcasi ordudan atildi benzer ornekleri var namaz kiliyor oruc tutuyr kapali esi var diye.simdi oyle eline ayna cinbiz almis sosyeteler gibi gerildim merildime girmeyin.kimse bos yere muebbetyeyemez curucekler icerde kemiklerinin uzerleri bile gorulmicek inim inim aglicaklar tipki zamaninda benin ablamin kafasini acmasi icin zorlayan insanlarin karsisinda agkadigi gibi.eski yok baskaninin dediklerini acip izleyin artik cezasini cekerken tekrr bir dusunur helal olsun savcilara hakimlere ....adalet budur.....artik 150 yasinda cikarlar icerden allahin vucdansizlari
'' Efendim darbeciler çocuğa tecavüz etse daha az ceza alırmış!Yıllardır topyekün ülkenin ırzına geçtiniz hala konuşuyorsunuz?Utanmazlar!! '' ŞAMİL TAYYAR
Şu paylaştığınız iğrenç mesaja katılıyor musunuz?
'' Efendim darbeciler çocuğa tecavüz etse daha az ceza alırmış!Yıllardır topyekün ülkenin ırzına geçtiniz hala konuşuyorsunuz?Utanmazlar!! '' ŞAMİL TAYYAR
nasıl bi düşünceye sahipsiniz anlam veremedim baştan sona okudum burayı nedir sizdeki bu öfke ayrımcılık ?
o insanlar sayesinde vatan millet korundu ! siz rahat rahat yatarken o askerler korudu bu ülkeyi !
bunca habere bunca millet ayaklanıp üzülürken siz zil takıp oynama modundasınız ! aferinnn
Bunca millet dediğiniz kim pardon ? :)) emin olun sevinenler daha fazla.Aman onların koruması eksik kalsın.Asıl ülke şimdi gayet iyi korunuyo.Darbeyi meşru gösretmeye çalışanlar utansın !! Korumuşlarmış. Bayram bugün bayram
böyle hesabın pasif olur işte ! burda bukadar insanın sinirlerini daha fazla bozma bence bas git..
bayram bugün diyo ! ahh geçiçeklerdi senin ırzına ! ediceklerdi sana tecavüzü ben ozaman görücektim seni
he o tecavüzcüler falan serbest ya nasıl olsa başına öyle bişey gelirsede gir bu topiği oku canım ok !
Bunca millet dediğiniz kim pardon ? :)) emin olun sevinenler daha fazla.Aman onların koruması eksik kalsın.Asıl ülke şimdi gayet iyi korunuyo.Darbeyi meşru gösretmeye çalışanlar utansın !! Korumuşlarmış. Bayram bugün bayram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?