- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başbakan Erdoğan:'' Başbuğ'a terör örgütü mensubu diyenleri tarih affetmez'' (1 Şubat)
Bu kadarını gerçkten beklemiyordum.
Hala adamların suçu nedir bilmiyorum,o kadar ok müebbet varki
ah parkon beynimden vurulmuşa döndüm o kadar kötüyüm ki anlatamam diyecek o kadar çok şeyim var ama söyleyecek gücüm yok. ülkeyi böleceğim diyen adamıı mecliste başköşeye oturtup genelkurmay başkanına AĞIRLAŞTIRILMIŞ müebbet ..
Allahım bu günleri de mi görecektik, yıkıldım ben.
Bu ülkede tecavüzcü, dolandırıcı, katil bir sürü insan eli kolu serbest gezerken bu insanlara düşünceleri yüzünden ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini kınıyorum. Defolup gitsinler artık bu halk bu diktatör adamı ve pislik yandaşçılarını istemiyor. Ne yüzsüz, utanmaz insanlar bunlar. Günlerce meydanlarda kendisine, anasına, karısına küfür ettik hala hangi yüzle devletin başındalar ben anlamıyorum. Başkası olsa istifa ederdi. Apo'yu salacaklar ama bütün hakçısı, hukukçusu, askeri içeride. Böyle sistem böyle yönetim dünyanın başka hiç bir ülkesinde yok yazıklar olsun... Çok üzgünüm artık adalet saraylarının yerine avm dikebilirler. Benim için adalet uzunca bir zamandır zaten can çekişiyordu bugünde ölmüştür...
Çok bitiğim ben bugün,inanamıyorum.
Adalet sistemimize güvenmek istiyordum...
Biz Apo ya sinirlenip küfür ettikçe insanlık!!!!! deyip onu bile koruyanlar bugün bu kararı alkışlıyorlar.
Vicdansız ,merhametsiz,düşünmeyi bilmeyen,okumayan,kendini geliştirmeyip bir adamın peşine takılan ,her yaptığını alkışlayan insanların düşünmeye hiç niyeti olmadığını ben bugün bir kez daha anladım.
Başbakan Erdoğan:'' Başbuğ'a terör örgütü mensubu diyenleri tarih affetmez'' (1 Şubat)
nedir bu misilleme olayı. nedir bu kısasa kısas.
yanlışa yanlışla mı cevap verilir hep.
eskiden bu oldu şimdi intikammmmmmmmm naraları atmak doğru mu.
aynı yanlışı siz bunu yazarak ve mutlu olarak yapmıyor musunuz. ne farkı kaldı kınadıklarınızdan.
benim gözümde hiç farkınız yok.
aynısınız.