- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
Yok cikaramadik daha.omuz tedavisi daha bitmedi.bir suru sorun problem oldu.sol protez degisti.bekliyorum biraz daha iyilesmeyi acikcasi.sizi merak ettim çıkarttırdınız mı? Ya da durumunuzda değişme var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cikaramadik daha.omuz tedavisi daha bitmedi.bir suru sorun problem oldu.sol protez degisti.bekliyorum biraz daha iyilesmeyi acikcasi.sizi merak ettim çıkarttırdınız mı? Ya da durumunuzda değişme var mı?
hakkınızda hayırlısı olsun çok geçmiş olsunYok cikaramadik daha.omuz tedavisi daha bitmedi.bir suru sorun problem oldu.sol protez degisti.bekliyorum biraz daha iyilesmeyi acikcasi.
Sagol canim sen nasil oldun iyimisinhakkınızda hayırlısı olsun çok geçmiş olsun
ya bende bir sıkıntı yok aslında çok da memnunum ama bu ay nedense bi değişiklik oldu ve aklıma kapsül riski takıldı. Korku sardı. Şimdi kontrole gidip geliyorum.Sagol canim sen nasil oldun iyimisin
Nasil bi degisiklik oldu kiya bende bir sıkıntı yok aslında çok da memnunum ama bu ay nedense bi değişiklik oldu ve aklıma kapsül riski takıldı. Korku sardı. Şimdi kontrole gidip geliyorum.
regl dönemi dışında sağ göğsümde bir ağrı başladı. İğne batması gibi, ateş topu gibi değişik hissettiren bir şeyler tarifi zor. Kendi doktoruma muayene oldum elle muayene de kapsül gibi gelmiyor rahat ol ama ultrason çekelim dedi. Genel cerrahiye de gitmek istedim. Fibrokistler var diye. Gittim şimdi cuma günü ultrason çekilecek değişiklik mi var acaba diye iki yönlü bakılacak. Sorun ya kapsül ya fibrokistler büyüdü. Bilemiyorum ama korktum açıkçasıNasil bi degisiklik oldu ki
Şöylede olabilir canim bendede var o ates topu igne batmasi kistlere baski yapiyor slikon ödem oluyo kistlerde ultrasonla anlasilir bi baksinlar.regl dönemi dışında sağ göğsümde bir ağrı başladı. İğne batması gibi, ateş topu gibi değişik hissettiren bir şeyler tarifi zor. Kendi doktoruma muayene oldum elle muayene de kapsül gibi gelmiyor rahat ol ama ultrason çekelim dedi. Genel cerrahiye de gitmek istedim. Fibrokistler var diye. Gittim şimdi cuma günü ultrason çekilecek değişiklik mi var acaba diye iki yönlü bakılacak. Sorun ya kapsül ya fibrokistler büyüdü. Bilemiyorum ama korktum açıkçası
öyle mi onu bilmiyordum. İşin aslı 2019 da ameliyat oldum hiç sorun yaşamadım gayet güzel kullanıyordum. Şimdi bir haftada böyle bi sıkıntıyla karşılaşınca çok şaşırdım ve korktum cuma günü ultrasonu bekliyorum ne çıkacak bende merak ediyorumŞöylede olabilir canim bendede var o ates topu igne batmasi kistlere baski yapiyor slikon ödem oluyo kistlerde ultrasonla anlasilir bi baksinlar.
Valla benim 1 gunum sorunsuz gecmedi 2019 dan beri allahtan daha iyiyim.bence korkulacak bisey yoktur.cektir bakalim bi ultrason ne diyecekler.mr cektirdinmi bu arada 1 sene dolunca cektirmen gerekiyordu prorezlerden sonra.ben cektirdim bi sorun gorunmuyor memelerdeöyle mi onu bilmiyordum. İşin aslı 2019 da ameliyat oldum hiç sorun yaşamadım gayet güzel kullanıyordum. Şimdi bir haftada böyle bi sıkıntıyla karşılaşınca çok şaşırdım ve korktum cuma günü ultrasonu bekliyorum ne çıkacak bende merak ediyorum
yok çektirmedim bilmem doktorum istemedi. Ultrason sonrası bir sıkıntı görürsem çekeriz dediValla benim 1 gunum sorunsuz gecmedi 2019 dan beri allahtan daha iyiyim.bence korkulacak bisey yoktur.cektir bakalim bi ultrason ne diyecekler.mr cektirdinmi bu arada 1 sene dolunca cektirmen gerekiyordu prorezlerden sonra.ben cektirdim bi sorun gorunmuyor memelerde
Banada haber ver benimde yanmalar fazlalasti hafuftende sertlesme var sanirim.bende yarin usg cektirecegimyok çektirmedim bilmem doktorum istemedi. Ultrason sonrası bir sıkıntı görürsem çekeriz dedi
silikondan kaynaklı bir sorun kapsül tarzı bir şey görmedi ultrason çeken beyefendi. Ama sonucumda hilusu açık reaktif lenf nodu mm olarak çıktı. Koltuk altlarımda çıkmış. Onlar bu kadar ağrı batma filan yapar mı bilemedim. Memenin genelinde ve üstünde batma yanma olduğunu söyledim ama sadece bu belirtiyi yazmış. Başka bi şey bulamadı heralde. Ama elime gelen kistler var. Pazsrtesi doktora sonuç göstermeye gideceğim. Büyük ihtimal farklı bir genel cerrahi doktoru olacak devlet olduğu için. Bir de ona muayene olmak isteyeceğim yaparsa. Sonrasında devlette plastik cerrahiden randevu aldım. Ameliyatımı yapan doktor hariç başka bir doktorun fikrine ihtiyacım var.Banada haber ver benimde yanmalar fazlalasti hafuftende sertlesme var sanirim.bende yarin usg cektirecegim
siz çektirdiniz mi? Ne çıktı?Banada haber ver benimde yanmalar fazlalasti hafuftende sertlesme var sanirim.bende yarin usg cektirecegim
Merhaba ben cektirdim meme de de protezdede hic bir sorun yok.2 doktor girdi ultrasona nörapatik ağrı teşhisi koydular.cerrahi sonrasi sinirlerde olusan hasarmış sebebi bu yanmalarin batmalarin çekmelerin sebebi.iyilesmesi zaman alırmış 2 3 yıl kadar.2 ilac verdiler kirmizi receteli.dun aksam 1 tanesine basladim.sabah kalktim yanma azalmış.bende nöroloji doktoruna gorunecegim.siz çektirdiniz mi? Ne çıktı?
Merhaba uzun dönemli sonuçlarda şunu merak ediyorum, benim 3 ay oldu ve özellikle yattığım zaman sert geliyor baya. Ayaktayken ve özellikle eğilirken daha yumuşak ama bu sertlik hep böyle mi kalıyor yoksa zamanla yumuşuyor mu? Dual plan olmasının sonucu mu bu acaba..Kendi kararınız 7 yıldır benimleler hiç problem yaşamadım çok şükür, yatmada yüz üstü filan ne alaka anlamadim ben yatıyorum, iyi ki yaptirmisim diyorum. yüzde yüz emin olmadan yaptırmayın kötü düşüncelerle bence.
Merhaba ben cektirdim meme de de protezdede hic bir sorun yok.2 doktor girdi ultrasona nörapatik ağrı teşhisi koydular.cerrahi sonrasi sinirlerde olusan hasarmış sebebi bu yanmalarin batmalarin çekmelerin sebebi.iyilesmesi zaman alırmış 2 3 yıl kadar.2 ilac verdiler kirmizi receteli.dun aksam 1 tanesine basladim.sabah kalktim yanma azalmış.bende nöroloji doktoruna gorunecegimsiz çektirdiniz mi? Ne çıktı?
Evet yatarken hep sert olacak.dual plan ve kas altinda bu şekilde ayakta ve egildiginizde daha yumusak.zamanla alakasi yok yani.5 senede gecse bu sekilde olacakMerhaba uzun dönemli sonuçlarda şunu merak ediyorum, benim 3 ay oldu ve özellikle yattığım zaman sert geliyor baya. Ayaktayken ve özellikle eğilirken daha yumuşak ama bu sertlik hep böyle mi kalıyor yoksa zamanla yumuşuyor mu? Dual plan olmasının sonucu mu bu acaba..
evet yatarkenki o sertlik dual plane olmasiyla ilgili. gecmiyor. kas ustu damla tipinde boyle olmuyor.
Öyle ise kötü beni rahatsız ediyor çünkü bu sertlik bende 315 cc var bir de boyut olarak tatmin etmediği için daha büyüğe geçmeyi düşünüyordum acaba kas üstüne mi geçsem tekrar yaptırdığımda?Evet yatarken hep sert olacak.dual plan ve kas altinda bu şekilde ayakta ve egildiginizde daha yumusak.zamanla alakasi yok yani.5 senede gecse bu sekilde olacak