Silikonun büyüklüğünden memnun olmayanlar

Gogsunuzu gormedim ama cok kucuk bir cc degil hem kendi dokunuzda varms. Bana da 295 cc kondu bazen gozume kucuk geliyor ama bunu unutuyorum hemen. Muhim olan guzel goguslere sahip olmamiz :KK66: gecmis olsun

beyazpapatya33 beyazpapatya33 seninki sanırım 295 cc hangi yöntemdi. Senin silikonun benimkinden 20cc fazla fakat benimki daha küçük duruyor bende seninkileri gördüm ve çok dolgun duruyor benimki kasüstü olduğu halde öyle durmuyor kafam karıştı

beyazpapatya33 beyazpapatya33 seninki sanırım 295 cc hangi yöntemdi. Senin silikonun benimkinden 20cc fazla fakat benimki daha küçük duruyor bende seninkileri gördüm ve çok dolgun duruyor benimki kasüstü olduğu halde öyle durmuyor kafam karıştı
Canim benim goguslerim kucuk degildi silikonsuz bile toparlanabilirdi anlayacagin kendi dokum vardi o yuzdendir farki. Sen bi album yapsan daha saglikli yorum yapabiliriz gormedigim icin bisey diyemiyorum

Fotograf koyarsaniz daha net yorumlar alirsiniz.benim de pek dokum yoktu.full destekli b cup kullaniyordum.deri fazlaligi vardi.benimde protez arti diklestirme oldu. Birazda isteklerimizi net anlatmamiz gerekiyor sanirim ve isteklerimizi dikkate alan cerrah bulmamiz.ben cok doktor gezdim mesela.sehir dışından da mail yoluyla pekçok cerrahla gorustum.benim isteklerimi önemseyen beni tam anlamiyla anlayan tek bir cerrah buldum.ona da ameliyat oldum.ilk cerrahin dedigi gibi 275 cc takilsaydi mutsuz olurdum.
Benimki 450 cc olduğu halde küçük geliyor

Arkadaşlar bu sütyen ölçümlerinde as olan Cup ölçüsü dimi a-B-c-d si önemli dimi yani 80 -90-70 önemli değil göğüs büyüklüğümüzü Cup kürdanım anlarız

Şuan bedenim oturdu 80 c tam oluyor. Sırttan 75 biraz sıkıyordu.3-4 tane sütyen aldım 80c kaplı bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var doktora göstereceğim . Nebiliyim magic angel magic angel gözümü küçük geliyor nedense çıplakken ama sütyen taktığımda daha dekolte duruyır

Şuan bedenim oturdu 80 c tam oluyor. Sırttan 75 biraz sıkıyordu.3-4 tane sütyen aldım 80c kaplı bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var doktora göstereceğim . Nebiliyim magic angel magic angel gözümü küçük geliyor nedense çıplakken ama sütyen taktığımda daha dekolte duruyır
Aynı dert bende de var çıplakken,sütyenlememem var ama kıyafette yoklar:KK53:
Resimlerini göremedim kaldırdın mı?

X