Silikonun büyüklüğünden memnun olmayanlar

Buradan konuşmaya devam ettikçe konu kendini güncelliyor bence özelden konuşun ki dikkat çekmesin . Bu arada arkadaşım gayet boyu falan güzel geldi bana sıkıntı etme kendine

arzum77 arzum77 aslında başdan bir çok büyük olmayan doğal duran bir göğüs istediğimi söylemiştim doktora oda aslında 2500 cc demişti ameliyat sırasında 275 cc uygun görmüş 300 cc sende ele gelirdi dedi. Şimdi tatminsizlik oldu bende keşke daha büyük isteseydim diye vallahi psikolojim bozuldu yada ben gergin gördüğüm için şişliklerimde çabuk indi benim bilemedim yani

arzum77 arzum77 aslında başdan bir çok büyük olmayan doğal duran bir göğüs istediğimi söylemiştim doktora oda aslında 2500 cc demişti ameliyat sırasında 275 cc uygun görmüş 300 cc sende ele gelirdi dedi. Şimdi tatminsizlik oldu bende keşke daha büyük isteseydim diye vallahi psikolojim bozuldu yada ben gergin gördüğüm için şişliklerimde çabuk indi benim bilemedim yani
Evet,ödemler çabuk gitmiş gibi,gayet doğal duruyor gerçekten..
Ama 300 cc ele gelir demiş doktor,işte onu bilemiyoruz. Gerçekten ele gelirliydi,olmazmıydı.. Bana da 300 olur ancak diyen doktorlar olmuştu mesela,ama şimdi düşünüyorumda 300 cc diyen doktoru tercih etseydim çok mutsuz olacaktım. Doktor zevkinimi ortaya koyuyor,hastayı endişe ettiriyor rahatlatmak için,yoksa gerçekçimi bilemiyoruz. Bu yüzden hep birkaç doktor ile görüşün fikir alın diyoruz hep..
Dikleştirme şekli harika:KK66: Hasan beyde bu şekilde dikleştirmeyi başarı ile yapanlardan.
Zamanla gerginlik azaldıkça,protezde saldıkça değişecek. Bir seneye kadar çok değişir,üzme kendini . Doktorunu bir sene boyunca ziyaret et,değişimi birlikte gözlemleyin. Ve düşüncelerini belirt..
Başta doğal olsun,büyük olmasın diyince genelde böyle şikayetleri çok okuyoruz maalesef..

Evet maalesef ben 300 veya 320 cc istiyorum deseydim koyardı. Protezler kendini daldıkça veya Zaman geçtikçe boyutu biraz dahamı dolgun duruyor arzum77 arzum77
Kas üstünde daha dolgun oldu Zaman'la diyenler var. Benimde öyle oldu mesela :)
Ama küçüldü diyende oldu. Zamana bırak tatlım,inşallah seninkilerde biraz daha büyür :KK66:

İnşallah büyür Daha çok yeniyim aslında pazartesi 3 hafta olucak
Acele etmeyin bence de.1 yilda anca oturup tam sekil aliyor.gozunuz alistikca ic camasiri kiyafet giydikce belki hosunuza gider.kucuk gelmez gözünüze.1.yılın sonunda yine de memnun olmazsaniz daha buyuk bir protezle degistirebilirsiniz sonucta caresi olan seyler bunlar.kendinizi uzmeyin.tadini çıkarmaya bakin

X