Ben mesaj tarihlerine dikkat ettim ama guncel bir konu oldugu icin yazdimmesaj tarihlerine bakmadan konuşmuşum
Ins bende kolay atlatabilirim kas altı baya ağrılı oluyormus doktor bana 15 gün sana bakacak birisi olmalı dedi yanında malum cocuklarda olunca zorEn fazla 1 hafta annemde kaldim sonra evime dondum yavas yavas dinlene dinlene kendi islerimi yaptim agir kaldirmadim uzanma hareketi yapmadim. Herkese usutmusum her yerim kiriliyo dedim yattim yatmam gereken zamanlarda. Kisiye gore degisiyor ama bazilari 2 gunde isine gucune donmus biraz da yapi meselesi sanirim
Benim de kas alti oldu baya cok cocugum var ve baya da kucukler. 1 hafta dikkat ettim. Ikinci hafta her isimi agir kaldirmadan çocukları kucagima almadan uzanmadan dinlene dinlene hallettim. Tek sıkıntım yataktan kalkarken oldu ilk bi iki hafta onun haricinde sıkıntı olmuyor tabii esinin yardim etmesi lazim herkesten once. Esim sagolsun isten gelince hep o yardim etti 1 ayi bitirdim hala yardim ediyor. Biraz hasta ayagina yatiyorum çocuklara hala o bakiyor iyiymis boyle yaaaaIns bende kolay atlatabilirim kas altı baya ağrılı oluyormus doktor bana 15 gün sana bakacak birisi olmalı dedi yanında malum cocuklarda olunca zor
geçmiş olsun hayırlı olsun. hangi hastanede yaptırdınız doktorunuzun adi neydi acaba? ne kadar tuttu ameliyat ücreti.Benim de kas alti oldu baya cok cocugum var ve baya da kucukler. 1 hafta dikkat ettim. Ikinci hafta her isimi agir kaldirmadan çocukları kucagima almadan uzanmadan dinlene dinlene hallettim. Tek sıkıntım yataktan kalkarken oldu ilk bi iki hafta onun haricinde sıkıntı olmuyor tabii esinin yardim etmesi lazim herkesten once. Esim sagolsun isten gelince hep o yardim etti 1 ayi bitirdim hala yardim ediyor. Biraz hasta ayagina yatiyorum çocuklara hala o bakiyor iyiymis boyle yaaaa)))