sutluçaya kimse cevap vermemiş.ikili ilişkilere kaç gün sonra izin var acep?önemli bir mevzu
ayy gülesim geldi ama haklısın bu konuda:)) o sana kalmış ne zaman iyi hissedersen o zaman:) zaten ilk 2 hafta zor ahahaha yazamadım da
sagol canım yaa, bır sen cevap verdın bıze :) cook tesekkur ediyorum
Canım bu soru benim konumada yazılmıştı.Ben biraz bilgilendirdim elimden geldigince.Bak istersenhttp://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/419257-arzum77-meme-estetigi-ameliyati-222.html
arkadaşlar herkese selam, ben burada yeniyim.. hatta ilk mesajım :] keyifler iyidir umarım.. dedikten sonra konuya geçmek isterim....
kısa süre içerisinde ben de göğüslerimi büyütmek niyetindeyim, hatta aslında bunu o kadar çok istiyorum ki, bugüne kadar duyduğum saçma sapan şeyler yüzünden ertelemiştim.. ama fark ettimki saçma sapan şeyleri önemseyip kendime olan güvenimden kaybetmek bana bir şey katmadı.. göğüslerim 75 beden ve bu bende gerçekten güven eksikliği oluşturuyor.. dekolteyi seviyorum ama giysem de olmayan şey dekoltede hoş durmuyor.. taşsın istiyorum arkadaş böyle çıkıntı olsun sıkışsın sığmasın göğüslerim istiyorum.. yok ömür boyu yüz üstü yatmayı unutcakmışım, yok yapmacık mı olcakmışım, yok doğallık en güzeliymiş.. yav tamam doğallığa karşı değiliz ama bi dimdik yürümek var bir de bazı şeylerin eksikliğini hasretini çekerek yürümek var.. ben ezik dolaşcaksam napiyim doğallığı.. ayyyttttttt.......... öncelikle kendim için kendime olan güvenimi artırmak için taktırmak istiyorum ve uzun süredir devam eden ciddi bir ilişkim düzenli bi cinsel hayatım da var.. her ne kadar bugüne kadar lafı geçmese de kendime olan güvensizliğimden kaynaklanan içimde hep bir eziklik oldu.. sütyensiz durmak istemiyorum mesela, duramıyorum hatta.. silikon taktırsam sütyen bile takmıcam ahtım var :] desteksiz cicili bicili sütyenler takmak istiyorum.. ben böyle mutlu olucam da acaba erkek arkadaşımla cinsel hayatımız ne yönde değişecek, yaşayan arkadaşlardan deneyimlerini öğrenmek isterim......
bunu bende merak etişimdir hep... evli değilim henüz ama burda yorumları çok okudum... çocuk olduktan sonra taktırmayı düşünüyorum ben.. çünkü bebek olduktan sonra göğüsler büyüyor ve emzirme döneinden sonra sönüyor,pörsüyor giibi yani... herkeste böyle olacak değil ama çoğunluk bundan şikayetçi.. yine burada silikon taktıran bi arkadaşın yorumunu okumuştum.. silikon taktırmış..eşine sormuş nasıl oldu diye.. eşi de çok güzel ama senin değil demiş..çok morali bozulmuş... erkeğin düşüncesine göre değişir şahsen.. kimisine göre farketmez,kimisi istemez soğur :44: kendimizi iyi hissetmek adına tamam da , işin cinsel hayat tarafıda var.yaptırmadan önce eşe sormak lazım mutlaka.. cinsel hayatı olumsuz etkileyebilir çünkü
ben evli bir bayan olarak cevap vereyim ama karamelinde dediğine aynen katılıyorum..önemli olan başta senin ne istediğin sen istiyorsan ve böyle mutsuzsan kendini önce bu konuda bi rahatlat ve yaptır derim.bir kere senin dediğin gibi yüz üstü yatma yok yapamacıkmış yok doğal değilmiş bunları bi geç cünki buda doktorun ve senin bünyene göree takılcak yapılcak operasyona bakar gayett doğal oluyor gayett yatabiliyosun ki ben 1.5 seneyi geçti olalı böyle bir sorun yaşadım. ayrıca cinsel hayatında bir değişiklik olmuyor benim eşim bu konuda cok begeniyor cünki başta bende cok korkmuştum acaba ele gelirmi acaba sert olurmu bir sürü bu konuda endişelim oldu.tam tersi bana göre gögüsler büyünce erkeler daha bir kıskanç oluyor bunu yaşadım.önceden göze batmayan gögüsler birden ortaya cıkınca erkeler esas bunu istemiyor. alta yatan kıskançlık yani gögüs büyütmek erkeklerin işine geliyor. neden, sahilde bile yada bi dergide hatun görseler hemen aaa hatuna bak gögüslerine derler bunu bütün erkekler yapar..ama kendi eşi yada sevgilisi yaptırsaa düşündükleri sey benim eşime sevgilimede bakacaklar aman böyle sen güzelsin böyle kalsın derler..işlerine gelmez önemli olan kendinsin burda sen mutsuzsan gece yatağa yatarken südyenle ve karanlıkta soyunuyosan bu konudan rahatsızsan önce kendin için yaptır sonra zaten onlar bayılıp ayılıyolar anlatabildimi kızlar:))
genç kızlar bnmde gögüslerim küçüktü evlenmeden 80 beden giyiyodum ama o bile hafif bol geliyodu. Evlendim ve evlendikten sonra biraz kiloda alınca çok farketti şu an hamileyim ve ben kendimi tanıyamıyorum acayip büyüdüler bence evlenmeden ve bebeğiniz olmadan silikonu düşünmeyin derim çünkü baya bi büyüyo şu an 3 aylık hamile olduğum halde 85e sığmıyo taşıyo.
Evet..hamilelikte ve çocuk sahibi olduktan sonra emzirme dönemlerinde inanılmaz büyüyor.Fakat sütün azalınca ve emzikten kesincede inanılmaz küçülüyor malesef,eskikisinden küçük ve içi boşalmış olarak.İlk çocukta gögüs zamanla eski formuna biraz yakın toparlıyor fakat ikinci çocuktan sonra malesef deformasyon oldukça gözönünde oluyor.Tabi dogumdan sonra kilo almazsanız,diyet yaparsanız böyle oluyor,ciddi bir kilo alımlarda gögüste haliyle büyüyüor..Ama önceki haliyle kıyaslanamaz..
yazılannları okudumda, herkes çok memnun silikonlarından. ne erkek arkım var nede evlenme hayalim...
sadece kendime güvenim gelsin diye istiyorum. başımda yaptırma diyen kimsede yok...
ama benim şuan bi işim yoköğrenciyiM ve Allah kısmet ederse işe girince yaptırmak istiyorum...
Erkekler olgun büyük bir gögüs ister zaten.Cinsel ilişkidede daha tahrik edeceği için karışmaz diyorum ben.Destekliyorum yaptır madem bu kadar mutlu olacaksın.
Merhaba şu ameliyati saklama işi beni korkutuyor bende yaptırmayı düşünüyorum ama anlasilirsa diye de korkuyorum acikcasi nasil başardınız1 ay önce büyütme yaptırdım. 15 senelik evliyim. Ameliyat istediğimi duyunca ben seni böyle seviyorum dedi karşı çıktı. Direğine baya küstüm günlerce. Sonra sen nasıl istersen dedi. Ve eee. 1 ay önce yaptırdım. Şu an iyileşme sürecindeyim ama bir arkadaşında dediği gibi artık karanlıkta soyunmuyorum. Özellikle ışığı açıp soyunuyorum. Yolunda giden bir hayatımız vardı ama şimdi 1 ay olmasına rağmen enteresan bir şekilde görüntüsü bile yetti. Eşimin de hoşuna gidiyor sadece biraz büyük olmuş diyor ben de aman biraz da böyle yaşayım diyorum. Şu an herşey yolunda çok şükür. Niyetiniz varsa korkmayın. Sadece bir süreç yakınlarınızın desteğiyle çok rahat atlatırsıniz. Benim çevremde ameliyatını sadece 2-3 kişi biliyor. Herkesin bilmesine de gerek yok zaten.
En fazla 1 hafta annemde kaldim sonra evime dondum yavas yavas dinlene dinlene kendi islerimi yaptim agir kaldirmadim uzanma hareketi yapmadim. Herkese usutmusum her yerim kiriliyo dedim yattim yatmam gereken zamanlarda. Kisiye gore degisiyor ama bazilari 2 gunde isine gucune donmus biraz da yapi meselesi sanirimMerhaba şu ameliyati saklama işi beni korkutuyor bende yaptırmayı düşünüyorum ama anlasilirsa diye de korkuyorum acikcasi nasil başardınız