silikondan sonra sevgili/eş'lerin tutumları ne yönde oluyor?

sutluçaya kimse cevap vermemiş.ikili ilişkilere kaç gün sonra izin var acep?önemli bir mevzu

sutluçaya kimse cevap vermemiş.ikili ilişkilere kaç gün sonra izin var acep?önemli bir mevzu

ayy gülesim geldi ama haklısın bu konuda:)) o sana kalmış ne zaman iyi hissedersen o zaman:) zaten ilk 2 hafta zor ahahaha yazamadım da

Bencede cok haklisin yazdiklarinda hepsini bende yasadim simdi 3 gün oldu ameliyat olali göremedim yeni hallerini ama yinede cok mutluyum kesinlikle yaptir bence

Benim esimde basta istemiyodu ameliyat olmami simdi ameliyat olali 3 gün oldu cok ilgileniyor benle cünkü agrilarim var biraz cok güzel oldu diyo bende cok sasirdim cünkü hic istemiyodu

Aynen katiliyorum sana

Tamam canim ama emzirdiginde bebegini gögsün eskisinden dahada kücük kaliYo benimde 2 cocugum var ikinci hamileliginde acayip büyüdü gögüslerim sonra 8 ay oglumu emdirdim eskisinden dahada kücük ve sarkmis oldular yani demek istedigim hamilelikteki büyüklük gecici bi sey

Aynen katiliyorum sana benim 2. Cocuktan sonra co kötü oldular 8 ay emzirdim bide

Yaptir bencede kesinlikle benim 3 gün oldu yaptirali cok mutluyummm

Erkekler olgun büyük bir gögüs ister zaten.Cinsel ilişkidede daha tahrik edeceği için karışmaz diyorum ben.Destekliyorum yaptır madem bu kadar mutlu olacaksın.

Doğru diyorsun canım öncesinde karşı çıksalarda yaptırdıktan sonra hepsi memnun kalıyormuş zaten

Erkekler olgun büyük bir gögüs ister zaten.Cinsel ilişkidede daha tahrik edeceği için karışmaz diyorum ben.Destekliyorum yaptır madem bu kadar mutlu olacaksın.

Arkadaşlar merhaba,
bende aranıza yeni katıldım 1 çocuk annesi olarak bende 1 ay sonra silikon taktırıyorum. göğüslerinin küçük olduğunu düşünen varsa ve bu konudan ciddi rahatsızlıklar duyan varsa bence hiç düşünmesin taktırsın derim.Benim normalde de göğüslerim çok büyük değildi fakat emzirmeden sonra ciddi şekilde küçülme oldu ve benim göğüsüme göre sütyen yok diyebilirim bu yüzden ben taktırıcam ve pişman olacağımı zannetmiyorum. Benim eşimde yaptrıma bence hiç gerek yok sen çok abartıyosun takıntılısın ben bu şekilde çok seviyorum gibi şeyler diyordu 2 gün önce muayeneye gittik döndükten sonra "nasıl yaptıracaksın bari şöyle yaptır üstü biraz şişik olsun demeye başladı". Eşler biraz maddi olarak birazda diğer arkadaşlarında dediği gibi dikkat çekeceğinden dolayı istemiyomuş gibi yapıyorlar. Ben çok araştırdım yaptıranların yorumlarınıda okudum yaptıran herkes neden daha önce yaptırmamışım diyorlar. Karar sizin...

bende bu pazartesi kontrole gidiyorum tahliller falan yapılacak protez kosunda karar verilecek bayramdan önceki pazarteside inşallah amelaytımı olacağım. inşallah çok güzel olur pişman olmam. ama bir sorun daha var pazartesi kontrole gideceğim fakat hangi tip protez taktıracağımı bilmiyorum.

benimde yarın acıbadem hastanesinde randevum var bayramdan önceki pazartesi ameliyat olmak istiyorum inşallah olur çalıştığım için daha iyi dinlenirim çalıştığım için izin alma şansım pek yok sevgilimin haberi yok nasıl saklıcam bilmiyorum ama izler sorun

1 ay önce büyütme yaptırdım. 15 senelik evliyim. Ameliyat istediğimi duyunca ben seni böyle seviyorum dedi karşı çıktı. Direğine baya küstüm günlerce. Sonra sen nasıl istersen dedi. Ve eee. 1 ay önce yaptırdım. Şu an iyileşme sürecindeyim ama bir arkadaşında dediği gibi artık karanlıkta soyunmuyorum. Özellikle ışığı açıp soyunuyorum. Yolunda giden bir hayatımız vardı ama şimdi 1 ay olmasına rağmen enteresan bir şekilde görüntüsü bile yetti. Eşimin de hoşuna gidiyor sadece biraz büyük olmuş diyor ben de aman biraz da böyle yaşayım diyorum. Şu an herşey yolunda çok şükür. Niyetiniz varsa korkmayın. Sadece bir süreç yakınlarınızın desteğiyle çok rahat atlatırsıniz. Benim çevremde ameliyatını sadece 2-3 kişi biliyor. Herkesin bilmesine de gerek yok zaten.

Merhaba şu ameliyati saklama işi beni korkutuyor bende yaptırmayı düşünüyorum ama anlasilirsa diye de korkuyorum acikcasi nasil başardınız

Merhaba şu ameliyati saklama işi beni korkutuyor bende yaptırmayı düşünüyorum ama anlasilirsa diye de korkuyorum acikcasi nasil başardınız
En fazla 1 hafta annemde kaldim sonra evime dondum yavas yavas dinlene dinlene kendi islerimi yaptim agir kaldirmadim uzanma hareketi yapmadim. Herkese usutmusum her yerim kiriliyo dedim yattim yatmam gereken zamanlarda. Kisiye gore degisiyor ama bazilari 2 gunde isine gucune donmus biraz da yapi meselesi sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…