silikondan sonra sevgili/eş'lerin tutumları ne yönde oluyor?

Gögüsler evlenince degil, cocuk sahibi olunca büyüyor. Cünkü hamileyken kadinda östrojenler yani kadinda olan hormonlar cogalir o yüzden gögüsler büyür.

Evet..hamilelikte ve çocuk sahibi olduktan sonra emzirme dönemlerinde inanılmaz büyüyor.Fakat sütün azalınca ve emzikten kesincede inanılmaz küçülüyor malesef,eskikisinden küçük ve içi boşalmış olarak.İlk çocukta gögüs zamanla eski formuna biraz yakın toparlıyor fakat ikinci çocuktan sonra malesef deformasyon oldukça gözönünde oluyor.Tabi dogumdan sonra kilo almazsanız,diyet yaparsanız böyle oluyor,ciddi bir kilo alımlarda gögüste haliyle büyüyüor..Ama önceki haliyle kıyaslanamaz..

he hee...... A yaptım vallahı canım yoksa ızın falan verecegı yoktu sımdı benden daha memnun tabı sasırdı da ılk gordugunde oncelerı ıstedıgımde boyle cok guzelsın hayatım dıyodu sımdı ıse sen boyle mutluysan neden olmasın dıyo gorusler degıstı goguslerle bırlıkte

kiminiz, babalar bu konuda daha anlayışlı diye yorum yapmışlar. keşke her baba böyle olsa. bu konuyu babamla asla konuşamam. utanmak bir yana (biliyorum utanılacak bir şey değil, özgüven eksikliğine neden oluyor sonuçta) dümdüz desem, kendimi yok etmek bile istedim bu yüzden desem bile eminim ki " sen salak mısın?" gibi şeyler söyler sanıyorum. bunu hissetmek bile çok acı inanın... en azından annesiyle paylaşabilenlerin yazılarını öyle imrenerek okuyorum ki anlatamam.

walla ben erkek arkadasımın bır lafıyla yaptırdım buyuk olsalar ne guzel olurdu dedı ve ertesı gun onu aradım yaptırdım dedım cocuk sok oldu ama sonrasında bundan pek memnun kalmadıgını farkettım o konuda konusmak ıstemıo fln anlamadım ztn ama umrumdada degıl ben kendımı mutlu hıssettıkten sonra onun ne dusundugunu kım takar

onlarıda anlamak lazım aslında.ameliyat sırasında birşey olur diye korkuyorlar bizi sevdikleri için ama sonra memişlere dayanamıyorlar işte

benimde aklıma gelmedi değill haberi olmadan karşısına bi çıkıyorum 1 haftada göğüslü biriyim hahaha Bu arada ben sevgilimle bu konuyu tekrar konuştum evlenince yaptırabiliriz ancak ameliyatıı ama doktorumun kadın olmasını istedi..Varmı aranızda iyi bir kadın doktora ameliyat olan?

Evlendikten sonra haa..inanmmaaa...

Valla kandırmaya çalışsın kendi kendini inandırırr sonra gerçeği görünce çok pişman olur banane D:::

slmmm,

bencede o iste evlendikten sonra, bi cocuk olsun, ondan sonra kendini iyi hissetmessen ozaman haklisin yaptirirsin ameliyatini gibi laflar cok sacma. Ne alaka. Evlendikten sonra..yok cocuktan sonra...yok bilmem ne!! Benim erkek arkadasim benden ayrildi bu yüzden. Ameliyata yakin en azindan bi msj yollasin merak ediyorum oldunmu diye yazmasini bekledim. Ama ne önce ne sonra ne aradi ne sordu. Ve hala daha beni sattin gibi yorumlarini okuyorum. Bazi Forumlarda. Bu ameliyati ne kadar cok istedigimi biliyordu. Benim gögüslerimde hic yoktu. Ameliyata ne yazikki bu yüzden hic sevinerek heycanli giremedim. Ama simdi tavsiye edermisin diye soranlara: valla yaptirin derim :)

Henüz daha yeni ama simdiki haliyle bile kalsa cok komik oluyor ya :) dusa girdiim zaman kolum dokundugunda :) diyorum bu ne hahah

merhabalar,
evli bir bayanım,cocugum yok.eşim benim ameliyat olmamı istemiyordu.hatta ne kavgalar ettim bilemezsiniz..neymiş saglıklı degılmıs,yok cocuk olunca sut veremezmısım,yok ben evlı bır kadınmısım ne geregı varmıs yok neymıs kendı bu halımden memnunmus mus musta mus...
bunlar klişe laflar..biz eger kendimize güvenimiz gelir güzelleşirsek kocalarımızı beyenmeyız die dusunuyorlar..birde evlendıklerı kadınları cocuklarının anneleri olarak görmeye başladıkları için bu tavır aldıklarını düşünüyorum..eşim bana ameliyat olmadan önce dedi ki:evliyiz ve bu halinle seni aldım,zaten yakında cocugumuzda olur senin gögüslerin emzirmek için şov için degıl..ayyyy çok kızdım zaten,emrivaki ile ameliyatımı oldum.şuan bana bakınca gözlerinin parladıgını gorebılıyorum,hersey önce biz bayanlar için.eger mutsuzsanız kendınıze olan guvenınız azalmıs artık kendınızı beyenmıyorsanız bu amelıyat tam sıze gore..sevgıler

yazılannları okudumda, herkes çok memnun silikonlarından. ne erkek arkım var nede evlenme hayalim...
sadece kendime güvenim gelsin diye istiyorum. başımda yaptırma diyen kimsede yok...
ama benim şuan bi işim yok öğrenciyiM ve Allah kısmet ederse işe girince yaptırmak istiyorum...

Sizler yinede çok şanslısınız,

Ben saglık sorunu nedeniyle sag memesini kaybetmiş biri olarak tekrar meme yaptırmak, bu vesile ile diger memeyi ona göre orantılayıp biraz büyütmek istiyorum. Eşime gelince, halen daha net olarak ikna etmiş degilim. son 3 yıldır her kış (tahmini bu dönemlerde) yaptırıcam! yaptırmak istiyorum! bari bu sene yaptırayım mı? dediğim halde "ne gerek var, bak saglıgına kavusmussun,riskli bir ameliyat, benim icin yaptıracaksan ben istemiyorum" gibi her sene klişeleşmiş sözleri sarf ediyor.
Son 10 gundur ben tekrar yaptıracagım derken aldığım kat'i cevap ise " ne halin varsa gör, aksi bişi olursa mesuliyet kabul etmem" oldu. Şimdi böyle, kah çekimser, kah istekli, kah korkak tavırlarla dr arayısı içerisindeyim. Umarım cok ii bir dr. ile bu meseleyi de halleder sizler gibi mutlu sonla aranıza dönerim. :))

Bu arada, yaptırıp cok güzel goguslere sahip olursam (amin, insallah) bir süre bende elletmemeyi dusunuyorum.

Bir arkadasımızın yorumunda okumustum (hatırlayamadım kimdi) çok hoşuma gitti, bayıldım.

Ooohhooo...Erkeklere kalırsa işimiz zor valla.Hepsi aynı,sözlerde aynı..Ben halinden memnunum,ne geregi var,dışarı içinmi yaptırıyorsun..v.s. v.s.... Ama bomba gögüslü bir hatun gördükleri zamanda içlerine düşüyorlar..heee..ne oldu..??
Valla yaptır kızz..yaptırıncada elleri gözleri rahat durmuyor ama..Ay iyiki yaptırmışız diyorlar.. Kendi zevkleri içn birton para harcıyorlar,gözlerine gelmiyor ama.araba,elektronik eşya..valla hiç...
İnşallahh sende bu ameliyatı olur şşööyylee gögsünü gere gere dolaşırsın innşalllahh..O zamanda elletme tabi,yok yasssakk dee

aynen benimde oyle olmusdu sonuna kadar katiliyorumsilikon konuldu kurtuldum sonunda

herkese merhaba, bende 23unde olucam ameliyatimi. ameliyat tarihimi almis oldugum halde hala tereddut edip duruyorum, bir an once olsa bitse de ben de bin tane sey dusunup durmasam:)) evli olan ve operasyon geciren herkese sormak istiyorum, ne kadar sure sonra esinize serbest oluyor gogusler? bir de iz yerinin kirmiziligi ne zaman geciyor kizlar?
herkese simdiden cooook cok tesekkuler..

çok geçmiş olsun, sağlığına kavuşmuş olmanı umuyorum. istediğini anlayan bir dr. bulduğunda hiç çekinmeden yaptırmalısın bence. eşin de bunu öncelikle kendin için yaptırdığını anlayıp destek olmalı diye düşünüyorum...

tereddüt yok kızlar, karar verilmişse ameliyat olunacak
bu arada bir an önce bitse düşüncene de tamamen katılıyorum, ben de aynı durumdayım.

kaldı 17 gün...

tereddüt yok kızlar, karar verilmişse ameliyat olunacak
bu arada bir an önce bitse düşüncene de tamamen katılıyorum, ben de aynı durumdayım.

kaldı 17 gün...

dogru soyluyorsun seker..
kaldi 20 gun..sen beden once kurtulmus olacaksin, insallah hepimiz saglikla ve memnun olarak atlatacagiz diger arkadaslarimiz gibi:)
lutfen tecrubeli arkadaslar ameliyattan kac gun sonra dokunulabiliyor, kirmizilik ne zaman geciyor bize bilgi verebilirler mi? optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…