silikondan sonra sevgili/eş'lerin tutumları ne yönde oluyor?

evli bi bayan olarak eşimin bakış acısı söyleydii...ilk başta cok büyük geldi gözüne sonra oturmaya şişler indikce şekil değiştikce alıştı ve cok begeniyor:) tabiykii kıskançlıklar oldu en güzelide buydu sanırım kızlar :))bişey giyince cok acık bu kadar acık giyme dikkat cekiyosun gibi belirtiler gösterdi ama gecici oluyor zamanla alışıyolar cokta begeniyolar:))))

ben oğlumu büyüttüm ve başka çocuk düşünmediğimden yaptırdım ama silikonla emzzirenlerde var sorun çıkmıyormuş
ben olsam sanırım hamilelik zamanı çıkarttırırdım çünkü lokal anestezi ile çıkarılabiliyormuş sonrasında yenilerdim tabi bu benim düşüncem
ama ne olursa olsun yaptırırdım bunu çok iyi biliyorum
normal göğüs gibi deformasyon elbetteki oluyordur ama göğsün içinin boşalması gibi bir sorun çıkmıyordur

ama silikonu hamilelik öncesi cıkartınca geri taktırması yine ücretlidir heralde.. :S bide merak ettiğim bişey var göğüs neden evlenince büyüyor diyorlar.Pek inandırıcı gelmiyo ama benim bir kuzenim evlenmeden öncede göğüsleri normaldi evlendikten sonra dahada büyüdü.ben belki evlenince büyür diye düsünüyodum ama bazı kisilerin hala aynı kücüklükte göğüslere sahip oldugunu ögrendim..

Evlenince büyüüüüürrrrrrrrrr, masalıyla yaşadım bende 24 yıl.. evlendim 1 yıl geçti 1,5 yıl geçti ı-ıhh..
hiç bir değişiklik yok..
ulen dedim beni yıllarca kandıranların hepsinin memeleri düşsün :)

çok sinir oldum.. bilmiyorum belki de bünye ile alakalı ama benimki evlenince çalışmadı..

kendi sayfamda da çok yazdım eşimin ilk zamanlar -aaa ne alaka sen böyle de güzelsin ben seni zaten beğeniyorum ama ille de istiyorsan hayat senin vucut senin ben karışamam , yaptıracaksan da bana düşen arkanda durmaktır - gibi söylemleri uçtuuuuuuuu gittiiiiiiiiiiiiiiiii :)

artık çok memnun, neredeyse bütün mizah anlayışımız benim pampişler üstünden gidiyor..
bana durup durup esprisine -pampiş pampiş:)- diyor.. halbuki hiç sevmediğim bi laf ama artık memeliyim ya, artık dolu dolu ele avuca gelen göğüslerim var ya , takılması bile hoşuma gidiyor,yaram yok gocunmuyorum gibi bir durum yani.

belki markasından , belki ameliyat tekniğinden kaynaklı ele gelme gibi bir durum olmadığı için hiç anlamıyor , çünkü bunu bazen ben de soruyorum, hissediyor musun? diye, elliyor mıncıklıyor içinde arıyor ama eline gelmediğini söylüyor.. keşke daha önce yaptırsaymışsın demişliği bile var..

erkekler biraz görsel yaradılışlılar bunu biliyoruz, onlar sadece güzel bir göğüs ya da dolgun bir kalça görüntüsüyle bile libidolarına hakim olamayabiliyorlar.. bu sebeple eşlerinin her daim dolu dolu göğüslü olmaları onlar için bence hoş bir durum..

kocanız elleyince büyüyomuş bi hormon salgılandıgı icin artık ne kadar doğruysa büyümezse napcam bilemem bozaa da göğüs büyütüyormuş güya en son care silikon

hayatım senin durumun cok normal ki hamile olunca zaten süt bezlerin dolmaya başlar ve hormonsal bir durum bu sanmaki seni üzmek için demiyorum bunu ama bende hamilelik geçirdim..doğum yapınca ve emzirme olayın bittiğinde o gögüslerden eser kalmıyor malesef ki hem ufalıyor hemde üst kısımları boşalıyor benimde hamile kalmadan önce iyidi yani ama sonuçta bende yaptırdım bunları yaşayıp görceksin umarım seninkiler dediğim gibi olmaz canım

canım sanada şimdiden geçmiş olsun diliyorumm

kocanız elleyince büyüyomuş bi hormon salgılandıgı icin artık ne kadar doğruysa büyümezse napcam bilemem bozaa da göğüs büyütüyormuş güya en son care silikon

canım bunları hepsi hikayeeee eger büyüse benimki büyürdüü 15 senedir evliyim ve bunun 2 yılı silikonlu gectii yani büyümezzz öyle kremle masajla hapla zartla zurtla olmuyor bi ton şey denedim bende olmadı gittik taktırdık silikonu anında büyüdü:)))

katılıyorum hap denemiş biri olarak

benimde eşim basta yok olmaz diyordu şimdi sen yaptırben bakarım sana diyor vazgeçtim diyince aman boşver beğenmezsen çıakrtırız diyor kimseyede söylemeyiz zaten6 ayda iyileşiyormuş bak yazada hazır olur diyor şimdilik desdek ama bakalım ben korkuyorum ya güzel olmazsa diye

kızlar geç cevabımdan dolayı lütfen kusura bakmayın, cevap yazan herkese teşekkür ederim... bi kere evet kesinlikle elletmekle falan büyümüyor, büyüse büyürdü ama benimkilerde tık yuk.... erkeklerin kıskançlığından dolayı karşı çıkmaları konusunda çok haklısınız. düşününce evet gerçekten öyleymiş... bi tane silikonlu ünlü birilerini bile görseler bayılırlar, "silikonlu" olduğunu bile bile. yeterki dolgun dik güzel olsun işte... sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra daha da bi heveslendim, kendime güvenimin kat kat artacağı düşüncesindeyim... of ya niye böyle dertlerimiz var bizim, kıl tüy meme vs....

bencede yaptır bu kadar düşündükce zaman geçiyor oldum olacam derken yıllar bile geçiyor ne kadar erken o kadar iyi bence..kendine güvenin tabiyki daha fazla olcak son cümlene cok güldümD kadın olmak kolay değil kıl,tüy,yün:)))

Merhaba kızlar, buraya yazalı çok oldu, halen cesaretimi toplayıp anneme ' anne ben kararımı verdım yaptırıcam' diyemıyorum çok ıstıyorum, ama annem çok korkuyo ve despot bir kadın . o nedenle hala söyleyemıyorum. Bu kış olmak ıstıyorum , yaşım 24 kendı paramı kazanıyorum ama bu konuda halen annemın ağzının içine bakıyorum, kırmak ıstemıyorum , var mı benimle aynı sıkıntıda olan :26:

arkadaşlar bende nışanlıma sordum yaptırayımmı silikon dıye hayır doğal daha ıyı dedi ama çok küçükler benımkılerde.

Gögüsler evlenince degil, cocuk sahibi olunca büyüyor. Cünkü hamileyken kadinda östrojenler yani kadinda olan hormonlar cogalir o yüzden gögüsler büyür.

inanmicaksiniz ama ben oyle yapanlardanim

Valla süperr..ben evli oldugum için malesef eşimi öncelikle ikna etmek için ugraşmıştım.Ama bekar olmak lazım senin dedigini yapabilmek için.Hiçbirşey söylemeden,çaktırmadan yaptırıp öyle karşısına çıkacasın.Ohhh..kebap valla..Sonra ne derse desin,olan olmuş zaten.Bazen erkeklerde öyle yapmıyorlarmı kendi istedikleri şeylerde,mesela istedigi bir araba varsa bize söylemeden alıyorlar,sonra karşımıza çıkıyorlar süprizz diyee.Belki ben araba almak istemiyorum,yada farklı bir model istiyorum.Aldıktan sonra iş işten geçiyor..Yaşa kızz iyi yapmışsın valla,tebrik ediyorum seni..:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…