şimdi düşündümde babamm :))) dekolte tsört giyerim bazen göğsüm olmadığı halde sütyenden büyük sanar sanırım üstünü değiştir der bana...Zaten ameliyat olursam parayı ona ödetmem sadece ameliyat olucagmı söylerim haberi olur paramı kendim veririm.
ayrıca 4.500 tl diğer ameliyat fiyatlarına nazaran daha iyiymiş. BEn meme altından yaptırmak istiyorum izi kalıyomus ama daha sağlıklı sankii...Bide cocugum olmadan evlenmeden önce yaptırırım da cocuk olunca problem olmazmı silikon?
genç kızlar bnmde gögüslerim küçüktü evlenmeden 80 beden giyiyodum ama o bile hafif bol geliyodu. Evlendim ve evlendikten sonra biraz kiloda alınca çok farketti şu an hamileyim ve ben kendimi tanıyamıyorum acayip büyüdüler bence evlenmeden ve bebeğiniz olmadan silikonu düşünmeyin derim çünkü baya bi büyüyo şu an 3 aylık hamile olduğum halde 85e sığmıyo taşıyo.
Merhaba arkadaşlar,bende cumartesi günü ameliyat olucam inşallah.Bu ameliyatı yıllardır düşünüyorum ve eşimi bir türlü ikna edemedim ama artık kesin kararımı verip karşısına geçtim ve dedimki ben göğüs büyütme ameliyatı olucam,ada kararlı olduğumu görünce hiç itiraz etmeden nasıl oluyormuş diye sordu.Eşime anlattım ve birkaçta ilgi çekici resim gösterdim ne kadar güzel olacacağını,ne kadar çok istediğimi,bunun kişisel hakkım olduğunu söyledim kendisininde en az benim kadar mutlu olacağını anlattım,bana hak verdi ve birlikte tamamdır dedik.Beni doktora kendisi götürdü,muayenemi yaptırdı.Şu anda okadar çok istiyorki geçenlerde şaka yapayım dedim ve ben vazgeçtim yaptırmıyorum dedim okadar üzgün bir şekilde neden diye sordu ben çok korkuyorum heyecanlıyım dedim ve duyduklarıma inanamadım yıllarca hayır ya sana birşey olursa ben ne yaparım diyen eşim korkma çok güzel olacak ben sana bakıcam ağrın olmaması için elimden geleni yapıcam bak yaptırmassan sonra pişman olur üzülürsün dedi.Bende senmi benmi çakaaal dedimgüldük tabiki.Arkadaşlar herşeyi önce kendiniz için yapın onlar yoldan geçen kadınlara,dergilerdeki koca göğüslü kadınlara bakarken bize soruyorlarmı bizi düşünüyorlarmı?Lütfen bazı şeylerde bencil olmak kendimize mutlu olmak için şans tanımalıyız. öptüm.
kocanız elleyince büyüyomuş bi hormon salgılandıgı icin artık ne kadar doğruysa büyümezse napcam bilemem bozaa da göğüs büyütüyormuş güyaen son care silikon
canım bunları hepsi hikayeeee eger büyüse benimki büyürdüü 15 senedir evliyim ve bunun 2 yılı silikonlu gectii yani büyümezzz öyle kremle masajla hapla zartla zurtla olmuyor bi ton şey denedim bende olmadı gittik taktırdık silikonu anında büyüdü:)))
kızlar geç cevabımdan dolayı lütfen kusura bakmayın, cevap yazan herkese teşekkür ederim... bi kere evet kesinlikle elletmekle falan büyümüyor, büyüse büyürdü ama benimkilerde tık yuk.... erkeklerin kıskançlığından dolayı karşı çıkmaları konusunda çok haklısınız. düşününce evet gerçekten öyleymiş... bi tane silikonlu ünlü birilerini bile görseler bayılırlar, "silikonlu" olduğunu bile bile. yeterki dolgun dik güzel olsun işte... sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra daha da bi heveslendim, kendime güvenimin kat kat artacağı düşüncesindeyim... of ya niye böyle dertlerimiz var bizim, kıl tüy meme vs....
arkadaşlar bende nışanlıma sordum yaptırayımmı silikon dıye hayır doğal daha ıyı dedi ama çok küçükler benımkılerde.
Güzel fikir..
inanmicaksiniz ama ben oyle yapanlardanim