- 9 Temmuz 2008
- 266
- 33
- 38
gerçekten seninle aynı fikirdeyim benm boyumda uzun 1.80 falan 275 cc konuldu vücut yapımda dar eee bana 375-400 koyacak hali yok o zamanda çok hantal kocaman bişey olurdum doktorum belimin incelğini bile düşünüp yaptı bu ameliyatı onlar biliyo en uygun olan cc yi derinin elastikiyetini .ben sadece göğüsüm var demek için oldum bu ameliyatı o yüzden burda yazılan cc lere bakıp ben kaç cc koyduursam diye düşünmeyin derim önemli olan eski halllerinden kurtulup en doğal ve güzel göğüslere kavuşmak bence
hani cümleten bi victoria secret mankenleri merakı vardır ya, sadece görsellik olarak onları seyretmeyi seviyoruz anlaşılan. ama iş onların fiziksel özelliklerine geldiğinde tam tersini yapıyoruz. ordaki hatunlar incecik bel ve küçük ama dolgun göğüslere sahipler. çünkü vücut daha fazlasını kaldırmaz, itici bir görüntü oluşur. onları güzel yapan orantılı hatları. bizlerde bu konuda abartıya kaçmak yerine doğal ve de hoş görüneni seçmeliyiz kanısındayım. zaten tecrübeli doktorlar bu konuda usta ve bizden daha çok özen gösteriyorlar doğallık konusunda. en hoşuda bu bence. ha tabi farklı fantazileri olan, partneri ya da eşi büyük memelerden hoşlananlar için değil bu söylediklerim. sonuçta herkesin amacı farklı ve doğal olarak seçimi o yönde. umarım herkes istediği/beklediği memişlere kavuşur. ben kavuştum mutluyum:)