P pinpinky Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2011 30 0 36 İstanbul 10 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinpinky #21 damlaydı yaptırmadan once ama yuvarlak taktırdım o yuzden ucları cok asagıda kaldı dıye dusunuuyordum yanı uclar sankı bıraz asagı bakıyor gıbı neyse cuma gunu doktorun soyledıklerını yazarım yıne boyle olmıcak fotograflar bırbırınden farklı cekım gecektende saolun yıne :)
damlaydı yaptırmadan once ama yuvarlak taktırdım o yuzden ucları cok asagıda kaldı dıye dusunuuyordum yanı uclar sankı bıraz asagı bakıyor gıbı neyse cuma gunu doktorun soyledıklerını yazarım yıne boyle olmıcak fotograflar bırbırınden farklı cekım gecektende saolun yıne :)
Hayalimsi_n Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2008 1.271 10 116 - Yurtdışı 10 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinpinky #22 pinpinky .!.: damlaydı yaptırmadan once ama yuvarlak taktırdım o yuzden ucları cok asagıda kaldı dıye dusunuuyordum yanı uclar sankı bıraz asagı bakıyor gıbı neyse cuma gunu doktorun soyledıklerını yazarım yıne boyle olmıcak fotograflar bırbırınden farklı cekım gecektende saolun yıne :) Genişletmek için tıkla... uzuldum canim umarim sana oyle geliyordur cok erken sarkmalari icin.bilgilendirirsen sevinirim
pinpinky .!.: damlaydı yaptırmadan once ama yuvarlak taktırdım o yuzden ucları cok asagıda kaldı dıye dusunuuyordum yanı uclar sankı bıraz asagı bakıyor gıbı neyse cuma gunu doktorun soyledıklerını yazarım yıne boyle olmıcak fotograflar bırbırınden farklı cekım gecektende saolun yıne :) Genişletmek için tıkla... uzuldum canim umarim sana oyle geliyordur cok erken sarkmalari icin.bilgilendirirsen sevinirim
LEYLA10 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2009 1.063 8 116 Diğer 12 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinpinky #23 pinpinky neden kapsama alanı dışında.merak ediyorum son durumu konusunda ne oldu doktor ne dedi?bilen var mı?
pinpinky neden kapsama alanı dışında.merak ediyorum son durumu konusunda ne oldu doktor ne dedi?bilen var mı?
A anka0666 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2011 141 1 66 41 Ankara 13 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinpinky #24 LEYLA10 .!.: pinpinky neden kapsama alanı dışında.merak ediyorum son durumu konusunda ne oldu doktor ne dedi?bilen var mı? Genişletmek için tıkla... bencede neden kapsama alanı dışında, bilen yok mu ??
LEYLA10 .!.: pinpinky neden kapsama alanı dışında.merak ediyorum son durumu konusunda ne oldu doktor ne dedi?bilen var mı? Genişletmek için tıkla... bencede neden kapsama alanı dışında, bilen yok mu ??
LEYLA10 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2009 1.063 8 116 Diğer 13 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinpinky #25 CLARA cım sende yakıyorsun valla profil resmin süper arkadaşım:))
kedi35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2011 6.759 363 0 31 İngiltere 13 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinpinky #26 Okadar güzele yaptırma gereği neden duydun..? :) tıdıklarımda yaptırdı yaptırmadan önce daha güzeldii diye hayıflanıyrolar.. umarım onalrdan olmassısn bacımm :92:
Okadar güzele yaptırma gereği neden duydun..? :) tıdıklarımda yaptırdı yaptırmadan önce daha güzeldii diye hayıflanıyrolar.. umarım onalrdan olmassısn bacımm :92:
T thechemist yeppa Kayıtlı Üye 11 Kasım 2011 83 3 298 14 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinpinky #27 valla risk almak gerek sonuçta estetik operasyon bu ..