Silikon taktırdım ama çok pişmanım:((

pinpinky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
30
0
36
İstanbul
selam kızlar 4 ay once sılıkon taktırdım amelıyatım cok ıyı gecmıstı agrısız sızısız buraya yasadıklarımı paylasmıstım ama 275cc taktırmama ragmen 4 ayda sarktılar ne yapıcagımı sasırdım yardım edın nolur nasıl eskısı gıbı dık durucak bırde bana sormuslardı neden kucuk taktırdın dıye cevabım ılerde sarkmasınlar dıyeydı ama daha sımdıden sarktılar ((((

cnm sılıkonda bellı bır sure sonra cok az da olsa sarkma yapıyo sonucta yercekımı var ama bu emzırdıkten sonra yada bı 10 yıll sonra olabılen bı durum..senın neden bu kadar kısa surede sarktı anlamadım.oncesınde eger bı sarkıklık varsa dıklestırmeyle beraber yapılabılırdı ama oncesı dumduzse ve boyle bı problem sımdı olustuysa doktorunla konusmanı onerırım .doktor takıbınde degılmısın... normalde 6.aya kadar duzenlı olarak ayda bır gıtmen gerekır ben gıdıyodum her ay.tabı her doktorun uygulaması farklı ama en az bı 6 ay duzenlı gıdılmeli sonucta beklenmedık bı durumla karsılasıldıgında bızım anlamadıgımızı onlar anlıyo işin uzmanı onlar...benımde 375 cc oyle bı durum olmadı..doktorunla gorusmelısın bence

evet doktoruma gorunmelıyım ama sanırım bılıyorum ne dıcegını sarkma yok dıcek yapılmadan once kesınlıkle bı sarkma yoktu hıc hemde sımdıkını gosterdıgım 2 kısı oldu onlarda yok dıyor ama bence kesınlıkle var sutyensız gezmekten olsa gerek (

canım öncelikle doktorun evet böyle bir durum var demeden bence kendini üzmemelisin,4 ay saarkıklığın oluşması için çok erken bir dönem .. benimki 3 seneye yaklaşıyor ki hala ilk günlerdiki gibi dik bir sarkıklık yok. Bir şunu dene istersen aynanın karşısına geçtiğinde gögüs uçların aşağı bakıyor mu? bir git bakalım doktoruna ne diyecek,umarım sarkma gibi bir durum yoktur,bir de kas altı mı kas üstü mü teknik de çok önemli bu durumda

canım benim sütyensiz dolaşma tabi eğer öyle dolaşıyorsan onun da etkisi olabilir fotoğraf koyabilirsen biz de görelim bi sarkma var mı yok mu? ben olalı 1 ayı geçti daha erken tabi benim için ama olan arkadaşlarımda da hiç öyle bir sıkıntı görmedim şimdiye kadar..doktoruna sorman lazım canım kesinlikle.

kas altı konulmustu resım koyabılırım ama nereye nasıl konulur bılmıyorum yardım edersenız ılk yapıldıgı halını bırde sımdıkı halını koyarım sızde fıkır verırsınız

canım sen kendi profiline tıkla sol alt taraflara doğru albüm oluştur gibi bir şey yazıyor oraya tıklayıp sonra fotoğrafları ekleyebilirsin
kas altı konulmustu resım koyabılırım ama nereye nasıl konulur bılmıyorum yardım edersenız ılk yapıldıgı halını bırde sımdıkı halını koyarım sızde fıkır verırsınız

canım kas üstü olsaydı sarkma erken olurdu ama senin daha çok yeni hemde kas altı bu nasıl olabilir.acaba sana öyle geliyor olamaz mı hani göz aşinalığı olur ya.moralini bozma hemen bakalım doktorun ne diyecek.

fotograf koymaya calısıyorum ama beceremedım yardıma ıhtıyacım var ve tabıkı sızın fıkrınıze

fotograf koymaya calısıyorum ama beceremedım yardıma ıhtıyacım var ve tabıkı sızın fıkrınıze

tatlım sorun mesaj sayının yetersiz olmasından kaynaklanıyor olabilir.100 mesaj sınırından sonra foto ekleniyorsa ondan albümünü açamıyor olabilirsin.yağmurluk'a sormak lazım.

tatlım sorun mesaj sayının yetersiz olmasından kaynaklanıyor olabilir.100 mesaj sınırından sonra foto ekleniyorsa ondan albümünü açamıyor olabilirsin.yağmurluk'a sormak lazım.

hayır 25 yorum gerekıyormus benımkı 28 ztn onda sorun yok acılıyor album koyma yerı ama nasıl koyacagımı bılmıyorum ıkı kutu var sadece dosya ekle dıye bırsey yazmıyor ama

Canım hemen moralini bozma, cumayı bekle bakalım doktorun ne diyecek, iyi haberlerini bekliyoruz

fotograflarina baktim canim ama cok anlasilmiyor. zaten ilk gunlerdeki gibi dimdik siki durmasini bekleyemeyiz mutlaka biraz yumusayip,asagi dusup dogallasacaktir. moralini bozma bence oyle cok anlasilmiyor ama gordugum kadariyla cok fark yok gibu geldi bana. bakalim doktorun ne diyecek? merak ettim bende cok. benim 20 gun once kas ustu oldu eger kas altinda boyle bir sorun yasanirsa ben o zaman hazirlikli olayim yani :))))

canım burdan da söylüyorum hiçte sarkık değiller moralini bozmaa şekli oturuyor silikonun bence

Canım 2 fotograf arasında cok fark var bence cekım hatası gıbı gorunuyo alttan cekmıssın sanırım karsıdan cek sen daha belırgın olabılır yada anotomık bır sılıkon uygulandıysa ustler bos altlar daha dolgun gorunuyo bundan kaynaklanabılır kac cc uygulanmıstı sana? Yorumlara fazla takılmadan doktorunu danısmanı onerırım

silikondan önceki göğü sekliniz ile silikon şekli uymamış olabilir.yani , yuvarlak silikon taktırdıysanız ve silikondan önce göğüsünüzün alt kadranının miktarı üst kadrana göre daha azdıysa silikon sonrsı gös ucunuz tam ortada kalmış ya da hafif aşağı kaymış olabilir. eğer silikonunuz damla şeklilli silikonlardan ise böyle görünmemesi gerekiyor diye düşünüyorum. önden bakmak gerekli. ama daha önce de belirttiğim gibi silikon öncesi göğüs şekliniz de çok etkili. umarım anlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…