selam kızlar 4 ay once sılıkon taktırdım amelıyatım cok ıyı gecmıstı agrısız sızısız buraya yasadıklarımı paylasmıstım ama 275cc taktırmama ragmen 4 ayda sarktılar ne yapıcagımı sasırdım yardım edın nolur nasıl eskısı gıbı dık durucakbırde bana sormuslardı neden kucuk taktırdın dıye cevabım ılerde sarkmasınlar dıyeydı ama daha sımdıden sarktılar ((((
evet doktoruma gorunmelıyım ama sanırım bılıyorum ne dıcegını sarkma yok dıcek yapılmadan once kesınlıkle bı sarkma yoktu hıc hemde sımdıkını gosterdıgım 2 kısı oldu onlarda yok dıyor ama bence kesınlıkle var sutyensız gezmekten olsa gerek(
evet doktoruma gorunmelıyım ama sanırım bılıyorum ne dıcegını sarkma yok dıcek yapılmadan once kesınlıkle bı sarkma yoktu hıc hemde sımdıkını gosterdıgım 2 kısı oldu onlarda yok dıyor ama bence kesınlıkle var sutyensız gezmekten olsa gerek(
kas altı konulmustu resım koyabılırım ama nereye nasıl konulur bılmıyorum yardım edersenız ılk yapıldıgı halını bırde sımdıkı halını koyarım sızde fıkır verırsınız
canım kas üstü olsaydı sarkma erken olurdu ama senin daha çok yeni hemde kas altı bu nasıl olabilir.acaba sana öyle geliyor olamaz mı hani göz aşinalığı olur ya.moralini bozma hemen bakalım doktorun ne diyecek.
fotograf koymaya calısıyorum ama beceremedım yardıma ıhtıyacım var ve tabıkı sızın fıkrınıze
tatlım sorun mesaj sayının yetersiz olmasından kaynaklanıyor olabilir.100 mesaj sınırından sonra foto ekleniyorsa ondan albümünü açamıyor olabilirsin.yağmurluk'a sormak lazım.
ekledım kızlar fıkır verırsenız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?